Н У Х Т

Чоловіча збірна університету з футзалу, розгромивши суперника з рахунком 12:0, вийшла до півфіналу Кубку ФАСК

14 лютого 2018

Чоловіча збірна університету з футзалу, розгромивши суперника з рахунком 12:0, вийшла до півфіналу Кубку ФАСК

На стадії 1/4 розіграшу Кубку ФАСК із футзалу серед студентських команд вищих навчальних закладів чоловіча збірна нашого університету з футзалу приймала у себе гостей з Київського університету імені Бориса Грінченка. Обидва колективи ведуть боротьбу за призові місця у Вищій лізі, тому гра очікувалась досить цікава та динамічна.

Першу небезпечну нагоду в матчі мали гості – їх капітан Євген Миколаюк ефектно обіграв нашого захисника та завдавав удару з вигідної позиції, але на місці виявився Максим Дядюнець, який парирував цей «постріл». На це наші спортсмени відповіли потужним влучанням у стійку від Віталія Дзюби. А вже на 11 хвилині вони відкрили рахунок (автор голу – Олександр Школьний, який взяв гру на себе і влучно пробив у кут воріт). Після першого голу наші збірники продовжили створювати тиск на ворота суперника. Одна з їх стрімких атак завершилася другим взяттям воріт на 18-й хвилині, коли Руслан Савенко прострілив на дальню стійку, де м’яч у порожні ворота переправив Олег Сіренко, чим поклав відлік своїм забитим м’ячам у цьому поєдинку.

Перша половина гри завершилась із рахунком 2:0.

Друга половина розпочалась із небезпечного моменту біля наших воріт, але Максим Дядюнец знову врятував команду, зреагувавши на удар Артема Каторгіна.

А переломним моментом у матчі можна назвати гол у виконанні Руслана Савенка, який вийшов віч-на-віч із Микитою Данилевським і без зайвих труднощів переграв голкіпера. Після цього команда Київського університету імені Бориса Грінченка що називається «посипалася». М’ячі почали влітати в сітку їхніх воріт один за одним. Ще двічі відзначився Руслан Савенко, який загалом оформив хет-трик у матчі. По одному разу забивали Віталій Дзюба, Артем Кучинський та навіть Максим Дядюнець відзначився ефектним результативним ударом п’ятою. Ну, а головною окрасою матчу став пента-трик від Олега Сіренка, який у кожному епізоді догравав до кінця і фактично «видряпував» м’яч для себе та партнерів, за що вони йому і віддячили точними пасами.

Тож рахунок у матчі 12:0 можна без сумнівів назвати розгромним, й наша збірна продовжує впевнено виглядати в усіх турнірах і не планує скидати обертів.

Опублікований: 14-02-2018
Читайте також:
Збереженням науки під час війни опікується наша колега

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва разом із командою науково-популярного медіа «Куншт» та українськими науковцями взяла участь у презентації платформи Science at risk, завдяки якій популяризуватимуть експертизу українських вчених, знаходитимуть міжнародні партнерства і розповідатимуть історії науковців під час вій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збереженням науки під час війни опікується наша колега 24 квітня 2023

Спікером майстер-класу Taste of Smakolyky виступила доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Taste of Smakolyky – оригінальна подія з історії української гастрономії, непересічна ініціатива українських рестораторів, інформаційного порталу PostEat  та агенції Yuliya Rabin Creative Events з метою привернути увагу до автентичних українських страв і створити нову українську кухню на базі локальних продуктів. Нещодавно відбулася серія блискучи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спікером майстер-класу Taste of Smakolyky виступила доцент кафедри гуманітарних дисциплін 22 листопада 2019

Ефективно протистояти конфліктам вчилися четвертокурсники-біотехнологи

Конфлікти і як ними управляти – тема чергового вебінару від сертифікованої бізнес-тренерки компанії «Триглав Інтернешнл» Тетяни Ковтонюк на кафедрі біотехнології і мікробіології. Тема – дуже актуальна, адже конфлікти були і будуть завжди. Вміти ефективно протистояти конфліктам, а у разі неминучого їх виникнення вирішувати – це одні з найбільш важл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективно протистояти конфліктам вчилися четвертокурсники-біотехнологи 12 листопада 2021

Шляхом постійного самовдосконалення прямують викладачі кафедри технології ресторанної  і аюрведичної продукції

Однією з глобальних цілей сталого розвитку, затверджених у 2015 році на самміті ООН, є забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх.  Викладачі кафедри технології ресторанної  і аюрведичної продукції постійно вдосконалюють педагогічну майстерність та професійне зростання....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхом постійного самовдосконалення прямують викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 10 грудня 2020