Н У Х Т

Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв

03 жовтня 2019

Організацію технологічних операцій на підприємстві наші студенти опановують в умовах виробництв

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ мають можливість отримувати не тільки теоретичні знання на заняттях, але й набувати практичні навички з обраної професії на різних підприємствах України.

Так, 2 жовтня студенти 3-го курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» разом із викладачем технологічних дисциплін Тетяною Федоровою здійснили виїзне заняття на Хмельницькій макаронній фабриці ТМ «Тауа».

Допитлива студентська молодь ознайомилася із організацією технологічних операцій на підприємстві, вимогами до професійної підготовки спеціалістів-технологів, а також побачила наочно процес виробництва макаронних виробів.

Опублікований: 03-10-2019
Читайте також:
Триває впровадження нових технологій у навчання

Викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка продовжують впровадження нових технологій у навчання. Темою завершальної лабораторної роботи з дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» для здобувачів третього курсу освітньо-професійної програми «Комп’ютерні системи та програмна інженер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває впровадження нових технологій у навчання 07 червня 2024

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці

За ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 листопада 2019 року відбувся науково-практичний круглий стіл із багатозначною тематикою «Сучасні тенденції в харчуванні». Завідувач кафедри – доктор технічних наук Олександра Нєміріч виявила неабиякі творчий підхід і чудові організаторські здібності, аби надати цій події важлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції в харчуванні з точки зору оздоровчих продуктів і аюрведи обговорили наші науковці 27 листопада 2019

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався активно і насичено – викладачі взяли участь у конференції «Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021», що відбулася 9 вересня 2021 року за сприяння компанії «МаркоПАК», асоціації «Укркондпром» та компанії «ІТАК». У рамках роботи конференції були розглянуті тенден...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку 10 вересня 2021

Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

30 серпня у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року дружна сім’я інституту поповнилася 507 здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Студентське життя – той час, коли все нове, таке цікаве та дуже захоплюю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 30 серпня 2021