Н У Х Т

З прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим!

31 грудня 2020

З прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим!

vitannia

Опублікований: 31-12-2020
Читайте також:
Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи

11-12 червня відбулися захисти онлайн курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання заочної форми. Комісії із захисту курсових робіт у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи 15 червня 2020

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами

9 квітня на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції у рамках дисципліни «Барна справа і робота сомельє» для студентів груп ХЧ-4-1 і ХЧ-4-2ск відбувся майстер-клас із практичних основ роботи бартендера. Його для своїх молодших товаришів проводив магістр групи АЮ-1-2М, бармен закладу «Pink Freud» та бар-менеджер закладу «Дімъ Трибеля»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами 10 квітня 2019

Гостьова лекція «Зміни у сфері стандартизації систем НАССР. Міжнародна практика застосування»

Для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» в межах навчальних дисциплін «Безпека і якість дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Моніторинг безпечності та якості продукції і послуг в ресторанному господарстві» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Зміни у сфері стандартизації систем НАССР. Міжнародна практика застосування» 01 листопада 2022

Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day

16 жовтня 2019 року викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова та група ГС-1-9А провели захід, присвячений  Міжнародному дню їжі (World Food Day). Студенти приготували розповіді про кухні різних країн світу, серед яких були італійська, корейська, німецька, французька, грузинська, японська та, звичайно ж, українська. Всі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day 18 жовтня 2019