Н У Х Т

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня

06 березня 2018

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня

Традиційно з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня за зразкове виконання трудових обов'язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності ректорат університету прийняв рішення преміювати працівників нашого навчального закладу.

Наказ

Опублікований: 06-03-2018
Читайте також:
Вдячні за допомогу!

Шановні випускники, студенти, співробітники та роботодавці! Адміністрація Національного університету харчових технологій висловлює вам вдячність за ваші людські якості: добросердечність, чуйність, людяність та активну громадську позицію. Щиро дякуємо вам за благодійну допомогу у відновлені будівель студентського кампусу, пошкоджених під час обстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдячні за допомогу! 19 вересня 2023

«Wine» на черговому засіданні Movie Club

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує активно застосовувати різноманітні форми для навчання іноземній мові, зокрема англійській, і всебічного розвитку здобувачів вищої освіти, серед яких незмінною популярністю користується Movie Club. 13 листопада доцентка Ольга Нежива і старша викладачка Людмила Юрчук провели чергове засідання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Wine» на черговому засіданні Movie Club 14 листопада 2024

AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка був радий вітати гостей Дня відкритих дверей нашого університету у змішаному форматі. Після загальноуніверситетської частини профорієнтаційного івенту майбутні вступники та їхні рідні мали можливість долучитися до екскурсій структурними підрозділами. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 13 квітня 2023

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 лютого 2020