Н У Х Т

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня

06 березня 2018

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня

Традиційно з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня за зразкове виконання трудових обов'язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності ректорат університету прийняв рішення преміювати працівників нашого навчального закладу.

Наказ

Опублікований: 06-03-2018
Читайте також:
У центрі уваги – інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі

21 травня 2024 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», присвячена 140-річчю заснування НУХТ. З привітальним словом на пленарному засіданні виступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі 27 травня 2024

Студенти НУХТ відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей

21 квітня студенти НУХТ та наші друзі з благодійного фонду «Від мрії до реальності» відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей. Традиційно до акції долучилися представники благодійних секторів студентських рад – Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого (ННІТІ) Сергій Фесюн і М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей 24 квітня 2018

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів продовжуються успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр». Четвертокурсники не припиняють вражати Екзаменаційну комісію проєктами виробництва інноваційних продуктів. Серед представлених на захисти: м'ясний хліб для геродієтичного харчування; сосиски з морквяним пюре, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів 17 червня 2020

Перспективні дослідження економістів

Кафедра економіки і права активно долучилася до 90 Ювілейної Міжнародної наукової конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді ‒ вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» і працювала у двох секціях ‒ «Економіка підприємств харчової промисловості» та «Економіко-правове забезпечення бізнесу». Засідання за уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективні дослідження економістів 15 квітня 2024