Н У Х Т

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

13 квітня 2022

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу.

У 2022 році конференція відбувається уже у 88-е, і усупереч військовій агресії проти України, наша молодь продовжує працювати над своїми науковими тематиками й оприлюднювати результати своїх досліджень на одному із авторитетніших міжнародних наукових молодіжних зібрань. Звичайно, через об’єктивні причини нинішній формат нашої конференції змінився, але постерні сесії, що стали дуже популярними в останні роки, активно працюють.

Зокрема, молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології – активні учасники студентського наукового гуртка «Biotech», здобувачі І-ІІІ рівнів вищої освіти та молоді викладачі представляють стендові доповіді у секції «Біотехнології та біоінженерія». Їхня тематика охоплює широке коло питань сучасних біотехнологій, а також особливостей одержання різних субстанцій, які отримують із використанням мікроорганізмів і у подальшому використовують для виготовлення лікарських засобів.

Постери учасників секції «Біотехнології та біоінженерія» також оприлюднені на сторінці кафедри біотехнології і мікробіології у Facebook, де усі бажаючі можуть долучитися до обговорення постерів і поставити питання авторам у коментарях.

Молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів» у постерній сесії секції «Технологія ресторанної продукції» висвітлили результати власних наукових досліджень із інноваційних технологій продукції та послуг ресторанного господарства на підставі аналізу світових тенденцій і сучасних технологічних аспектів для подальшого використання в індустрії гостинності.

Також ознайомитися зі стендовими доповідями учасників секції «Технологія ресторанної продукції» та обговорити їх можна на сторінці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у Фейсбук.

Варто підкреслити, що нині кожний молодий науковець має унікальну можливість взяти участь у постерній сесії. До кінця квітня свою стендову доповідь можна надіслати на електронні пошти: по секції «Біотехнології та біоінженерія» – btmb-biotech@ukr.net, по секції «Технологія ресторанної продукції» – kuzmin_ovl@ukr.net із поміткою «Стендова доповідь 88».

Автори найкращих постерів будуть нагороджені дипломами.

Вітаємо учасників конференції та бажаємо їм подальшої плідної роботи, творчої наснаги і наукових здобутків! Не зважаючи на вкрай складні, трагічні для нашої України часи, маємо гуртуватися освітянською і науковою спільнотою, думати про майбутнє і наближати нашу ПЕРЕМОГУ усіма доступними нам способами!

Все буде Україна!

Опублікований: 13-04-2022
Читайте також:
Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у дводенному навчанні, присвяченому медичним питанням, що перевернуло звичний спосіб мислення та надало новий рівень розуміння медичних питань. Тематика навчання на цьому інтенсиві була безперечно важливою та актуальною. Його учасники навчались різним аспектам медичної допомоги, вивчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти 23 жовтня 2023

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки

9 травня 2022 року Український центр оцінювання якості освіти спільно з Національним центром оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій і мобільними операторами Kyivstar, Vodafone Україна, Lifecell надіслав майже 400 тисяч SMS-повідомлень потенційним учасникам національного мультипредметного тесту (НМТ). Наголошуємо, майбутні учасни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки 10 травня 2022

Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи

Тривають виробнича та переддипломна практики здобувачів спеціальності 101 «Екологія». Базами практики в цьому навчальному році стали підприємства: ТОВ «Криворізький хлібокомбінат», ПАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Славутський пивоварний завод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Отримані знання на практиці випробовують здобувачі-екологи 29 січня 2021

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Всесвітній День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу. Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу. Цьогоріч цьому прекрасному святу – уже 15 років, воно набуло міжнародних масштабів і український традиційний одяг одяг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 20 травня 2021