Н У Х Т

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

13 квітня 2022

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу.

У 2022 році конференція відбувається уже у 88-е, і усупереч військовій агресії проти України, наша молодь продовжує працювати над своїми науковими тематиками й оприлюднювати результати своїх досліджень на одному із авторитетніших міжнародних наукових молодіжних зібрань. Звичайно, через об’єктивні причини нинішній формат нашої конференції змінився, але постерні сесії, що стали дуже популярними в останні роки, активно працюють.

Зокрема, молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології – активні учасники студентського наукового гуртка «Biotech», здобувачі І-ІІІ рівнів вищої освіти та молоді викладачі представляють стендові доповіді у секції «Біотехнології та біоінженерія». Їхня тематика охоплює широке коло питань сучасних біотехнологій, а також особливостей одержання різних субстанцій, які отримують із використанням мікроорганізмів і у подальшому використовують для виготовлення лікарських засобів.

Постери учасників секції «Біотехнології та біоінженерія» також оприлюднені на сторінці кафедри біотехнології і мікробіології у Facebook, де усі бажаючі можуть долучитися до обговорення постерів і поставити питання авторам у коментарях.

Молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів» у постерній сесії секції «Технологія ресторанної продукції» висвітлили результати власних наукових досліджень із інноваційних технологій продукції та послуг ресторанного господарства на підставі аналізу світових тенденцій і сучасних технологічних аспектів для подальшого використання в індустрії гостинності.

Також ознайомитися зі стендовими доповідями учасників секції «Технологія ресторанної продукції» та обговорити їх можна на сторінці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у Фейсбук.

Варто підкреслити, що нині кожний молодий науковець має унікальну можливість взяти участь у постерній сесії. До кінця квітня свою стендову доповідь можна надіслати на електронні пошти: по секції «Біотехнології та біоінженерія» – btmb-biotech@ukr.net, по секції «Технологія ресторанної продукції» – kuzmin_ovl@ukr.net із поміткою «Стендова доповідь 88».

Автори найкращих постерів будуть нагороджені дипломами.

Вітаємо учасників конференції та бажаємо їм подальшої плідної роботи, творчої наснаги і наукових здобутків! Не зважаючи на вкрай складні, трагічні для нашої України часи, маємо гуртуватися освітянською і науковою спільнотою, думати про майбутнє і наближати нашу ПЕРЕМОГУ усіма доступними нам способами!

Все буде Україна!

Опублікований: 13-04-2022
Читайте також:
Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентки-біотехнологині першого курсу, групи БТ-1-1 Марія Каменна та Тетяна Тарасенко разом зі студентом другого курсу, головою профорієнтаційного сектору студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю Максимом Клименком завітали до гімназії «Потенціал» та запросили одинадцятикласників до сім'ї факультету БТЕК. Розповідь розп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю 20 жовтня 2023

Відродженню України в статусі пивної країни сприяють наші викладачі

12  лютого в київському ресторані-пивоварні «Солом’янська броварня» відбувся прес-ланч, направлений на популяризацію крафту, як натурального продукту і культури споживання пива. Тема заходу – «Крафтова революція в Україні, за підсумками Дегустаційного конкурсу пива «East European Beer Award». Участь у прес-ланчі взяли представники 20 столичних вида...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відродженню України в статусі пивної країни сприяють наші викладачі 13 лютого 2020

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

З 2016 року киянам віком від 14 до 35 років присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цього року були відзначені 50 найкращих і талановитих кандидатів на присудження премії: 20 – за наукові досягнення, 15 – за творчі досягнення і 15 – за внесок у розвиток молодіжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови 29 червня 2021

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри Оксани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів групи ТТ-2-14. Матеріал лекції представлений із використанням останніх досягнень науки і техніки у кондитерській галузі й був викладений у логічній послідовності, доступно д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів 25 березня 2019