Н У Х Т

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

13 квітня 2022

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу.

У 2022 році конференція відбувається уже у 88-е, і усупереч військовій агресії проти України, наша молодь продовжує працювати над своїми науковими тематиками й оприлюднювати результати своїх досліджень на одному із авторитетніших міжнародних наукових молодіжних зібрань. Звичайно, через об’єктивні причини нинішній формат нашої конференції змінився, але постерні сесії, що стали дуже популярними в останні роки, активно працюють.

Зокрема, молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології – активні учасники студентського наукового гуртка «Biotech», здобувачі І-ІІІ рівнів вищої освіти та молоді викладачі представляють стендові доповіді у секції «Біотехнології та біоінженерія». Їхня тематика охоплює широке коло питань сучасних біотехнологій, а також особливостей одержання різних субстанцій, які отримують із використанням мікроорганізмів і у подальшому використовують для виготовлення лікарських засобів.

Постери учасників секції «Біотехнології та біоінженерія» також оприлюднені на сторінці кафедри біотехнології і мікробіології у Facebook, де усі бажаючі можуть долучитися до обговорення постерів і поставити питання авторам у коментарях.

Молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів» у постерній сесії секції «Технологія ресторанної продукції» висвітлили результати власних наукових досліджень із інноваційних технологій продукції та послуг ресторанного господарства на підставі аналізу світових тенденцій і сучасних технологічних аспектів для подальшого використання в індустрії гостинності.

Також ознайомитися зі стендовими доповідями учасників секції «Технологія ресторанної продукції» та обговорити їх можна на сторінці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у Фейсбук.

Варто підкреслити, що нині кожний молодий науковець має унікальну можливість взяти участь у постерній сесії. До кінця квітня свою стендову доповідь можна надіслати на електронні пошти: по секції «Біотехнології та біоінженерія» – btmb-biotech@ukr.net, по секції «Технологія ресторанної продукції» – kuzmin_ovl@ukr.net із поміткою «Стендова доповідь 88».

Автори найкращих постерів будуть нагороджені дипломами.

Вітаємо учасників конференції та бажаємо їм подальшої плідної роботи, творчої наснаги і наукових здобутків! Не зважаючи на вкрай складні, трагічні для нашої України часи, маємо гуртуватися освітянською і науковою спільнотою, думати про майбутнє і наближати нашу ПЕРЕМОГУ усіма доступними нам способами!

Все буде Україна!

Опублікований: 13-04-2022
Читайте також:
У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ уже стало доброю традицією проводити після зимових свят День відритих дверей. І в цьому році 21 січня навчальний заклад гостинно відкрив свої двері перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Гостями стали випускники шкіл м. Сміли, Смілянського,  Шполянського, Звенигородського, Кам'янського, Городи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей 23 січня 2017

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Хліб у часи війни», присвячений 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні. Наставники академічних груп Лариса Михонік (група ТІ-1-6), Юлія Бондаренко (група ТІ-2-3), Анна Грищенко (група ТХ-3-5) та Олена Кохан (група ТХ-3-12ск) підготували для здобувачів т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2020

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2022

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Вирішивши додати яскравості у повсякдення, наші викладачі віртуально завітали на заняття студентів Бердичівського коледжу промисловості економіки і права, де фахівчиня у галузі полімерної упаковки, доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик подискутувала зі здобувачами на тему «Художні засоби поліграфічного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 24 грудня 2021