Н У Х Т

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

13 april 2022

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу.

У 2022 році конференція відбувається уже у 88-е, і усупереч військовій агресії проти України, наша молодь продовжує працювати над своїми науковими тематиками й оприлюднювати результати своїх досліджень на одному із авторитетніших міжнародних наукових молодіжних зібрань. Звичайно, через об’єктивні причини нинішній формат нашої конференції змінився, але постерні сесії, що стали дуже популярними в останні роки, активно працюють.

Зокрема, молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології – активні учасники студентського наукового гуртка «Biotech», здобувачі І-ІІІ рівнів вищої освіти та молоді викладачі представляють стендові доповіді у секції «Біотехнології та біоінженерія». Їхня тематика охоплює широке коло питань сучасних біотехнологій, а також особливостей одержання різних субстанцій, які отримують із використанням мікроорганізмів і у подальшому використовують для виготовлення лікарських засобів.

Постери учасників секції «Біотехнології та біоінженерія» також оприлюднені на сторінці кафедри біотехнології і мікробіології у Facebook, де усі бажаючі можуть долучитися до обговорення постерів і поставити питання авторам у коментарях.

Молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві», «Технології аюрведичних харчових продуктів» у постерній сесії секції «Технологія ресторанної продукції» висвітлили результати власних наукових досліджень із інноваційних технологій продукції та послуг ресторанного господарства на підставі аналізу світових тенденцій і сучасних технологічних аспектів для подальшого використання в індустрії гостинності.

Варто підкреслити, що нині кожний молодий науковець має унікальну можливість взяти участь у постерній сесії. До кінця квітня свою стендову доповідь можна надіслати на електронні пошти: по секції «Біотехнології та біоінженерія» – btmb-biotech@ukr.net, по секції «Технологія ресторанної продукції» – kuzmin_ovl@ukr.net із поміткою «Стендова доповідь 88».

Автори найкращих постерів будуть нагороджені дипломами.

Вітаємо учасників конференції та бажаємо їм подальшої плідної роботи, творчої наснаги і наукових здобутків! Не зважаючи на вкрай складні, трагічні для нашої України часи, маємо гуртуватися освітянською і науковою спільнотою, думати про майбутнє і наближати нашу ПЕРЕМОГУ усіма доступними нам способами!

Все буде Україна!

Published on: 13-04-2022
Read also:
Фінішували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі біотехнології і мікробіології

Ось і дійшли кінця цьогорічні захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня бакалавр на кафедрі біотехнології і мікробіології. Екзаменаційній комісії були представлені 42 кваліфікаційні роботи, кожна з яких є певною мірою унікальною, оскільки перелік тем, який, до речі, щорічно поповнюється, охоплював різноманітні сфери біотехнологі...

READ YOURSELF

Фінішували захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 june 2021

Магістранти дізнаються про інновації в технології виробництва цукру

Науковці Інституту продовольчих ресурсів НААН України розпочали читати традиційні гостьові лекції для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах». 7 жовтня старший науковий співробітник Інституту, к.т.н. Сергій Ткаченко прочитав д...

READ YOURSELF

Магістранти дізнаються про інновації в технології виробництва цукру 10 october 2024

Триває підготовка наукових кадрів

В університеті триває підготовка наукових кадрів. У спеціалізованій вченій раді Д 26.058.01 відбувся захист дисертації «Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості» на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) стар...

READ YOURSELF

Триває підготовка наукових кадрів 05 january 2024

НУХТ – на «Кропива Fest»

Яскравою подією завершилася цьогорічна весна для наших студентів. 31 травня студентська рада університету, здобувачі освіти різних інститутів і факультетів та солісти Студії естрадного співу разом із фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку долучилися до фестивалю волонтерської єдності й підтримки «Кропива Fest...

READ YOURSELF

НУХТ – на «Кропива Fest» 02 june 2025