Н У Х Т

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

23 жовтня 2018

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв») відвідали одну з найуспішніших компаній «Т.В. Frut», яка є лідером українського ринку за виробництвом соків високої якості.

На сьогоднішній день до складу Групи «Т.В. Frut» входять 7 заводів з перероблення фруктів та овочів, розташованих не лише в Україні, але і в Польщі та Молдові.

Студенти ознайомилися з технологічним процесом виробництва соків. Також вони мали можливість побачити створення нового цеху з виробництва яблучного пектину та сучасної лабораторії.

У конференц-залі підприємства студенти групи БВ-4 провели щорічну, традиційну конференцію за підсумками навчально-технологічної практики. Незважаючи на те, що підприємства даної компанії не є (поки що) постійною базою практики, працівники з зацікавленістю слухали доповіді студентів, які супроводжувалися пізнавальними презентаціями.

Вперше така конференція була проведена на виробництві за межами навчального закладу, тому і викладачі, і студенти залишилися задоволеними.

Опублікований: 23-10-2018
Читайте також:
Важливі питання й святкові вітання від студентів на останньому у календарному році засіданні вченої ради університету

26 грудня відбулося останнє у 2019 році засідання вченої ради університету, яке за доброю традицією і розпочалося, і закінчилося по-святковому. На початку засідання голова ради, ректор Анатолій Українець привітав членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Свою частку теплих вітань отримала і професор кафедри маркетингу Наталія Со...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі питання й святкові вітання від студентів на останньому у календарному році засіданні вченої ради університету 26 грудня 2019

До флеш-мобу #UAРАЗОМ долучилися і першокурсники-хімтехнологи!

На кураторській годині, присвяченій Всеукраїнському Дню єднання, студенти-хімтехнологи разом із кураторкою Тетяною Бойчук і гаранткою освітньо-професійної програми «Хімічна технологія» Оленою Подобій виконали Державний Гімн України, далі кожний розповів про своє коріння, батьків, сімейні традиції, згадали видатних українців – спортсменів, політиків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До флеш-мобу #UAРАЗОМ долучилися і першокурсники-хімтехнологи! 17 лютого 2022

Почалася реєстрація електронних кабінетів вступників

2 липня 2018 року почалася реєстрація електронних кабінетів вступників – вона буде відкрита до 18-ї години 25 липня. З 12 липня через кабінети можна буде подавати заяви на вступ до вишів. Їх прийом триватиме до 18-ї години 26 липня. Цього року заяви в електронній формі мають подавати вступники на бакалавра, магістра медичного, фармацевтичного, ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почалася реєстрація електронних кабінетів вступників 02 липня 2018

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність

Однією з обов’язкових компонент освітньої складової підготовки за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти (освітній ступінь «Доктор філософії») за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології» є педагогічна практика. Значна увага з її організації приділяється на випусковій кафедрі технології м’яса та м’ясни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність 02 березня 2023