Н У Х Т

Мистецтво та культура здорового харчування від наших викладачів і студентів

07 жовтня 2020

Мистецтво та культура здорового харчування від наших викладачів і студентів

У Луцьку відбулася обласна виставка собак мисливських порід і племінний огляд. До її проведення долучилися викладачі та студенти Волинського фахового коледжу нашого університету на чолі з директором Ігорем Корчуком. Тож у парку з’явився ще й ресторанчик під відкритим небом, де були смачні страви на різний смак і вибір.

Студенти та викладачі коледжу організували майданчик вишуканої кухні, де пригощали учасників заходу смачним кулішем, бутербродами, шашликом, запашним лісовим чаєм і вітамінними напоями із природної натуральної сировини. Старший майстер Олеся Панькевич, майстри Марія Деменік, Максим Хваль, Оксана Казнадзей, Яна Лапчук, студенти готельно-ресторанної справи Альона Дручок, Оксана Міль, Софія Кабак, Анна Романюк, Тетяна Янчук, Оксана Буснюк, офіціант-бармен Олександр Протачук, харчовий технолог Михайло Патичук, кухарі Олександр Джигаревич та Ангеліна Вовчик на відкритому повітрі спромоглися розгорнути затишний ресторанчик-кафе, продемонструвавши свої практичні вміння щодо сервісу, приготування страв та їх подання, високу культуру спілкування з відвідувачами.

Голова обласних осередків ФМСУ та КСУ «Маршал» Ігор Жмурко вручив подяки за допомогу в організації та проведенні виставки директору коледжу Ігорю Корчуку.

Опублікований: 07-10-2020
Читайте також:
Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі

Українська мрія – єдність, свобода і незалежність. Основа державності,  якої споконвіку намагалися позбавити цю прекрасну частину землі всі її так звані сусіди, прикриваючись «високими» інтересами, час від часу набувала цілком ясних обрисів. Так сталося і 22 січня 1919 року із підписанням і проголошенням у Києві Акту злуки УНР і ЗУНР. 22 січня 201...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі 24 січня 2019

Перемоги магістрантів на науковому фронті

Завершився  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на кращу роботу серед студентів, магістрантів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з галузі знань «Прикладна механіка. Мехатронiка», що проводився відповідно до наказу МОН №1179 від 5 листопада 2021 року. На жаль, цього року переможців вимушено визначали за результатами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги магістрантів на науковому фронті 27 червня 2022

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням

Здобувачі третього курсу, груп ТБ-3-8 і ТБ-3-9ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом відвідали сучасну крафтову пивоварню BeerMaster. Детальну поетапну екскурсію провів головний технолог пивоварні Олександр Руденко, який, до речі, є в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням 26 вересня 2023

Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

22 квітня 2020 року за ініціативи викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу з дисципліни «Стратегічне управління та корпоративна соціальна відповідальність в туризмі» відбувся вебінар співзасновниці ТОВ «Туристична професійна група», справжнього професіонала з великої літери, давнього друга кафедри Олени Бойко. На учасників чекали – ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 23 квітня 2020