Н У Х Т

Цікаво, динамічно та результативно відбулося відкрите заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

21 березня 2018

Цікаво, динамічно та результативно відбулося відкрите заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 березня 2018 року викладач економічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Світлана Бурденюк провела відкритий урок «Бюджет» у 821-й групі з дисципліни «Фінанси». Метою заняття було вивчення сутності, значення та функцій бюджету, бюджетного устрою і бюджетної системи України, бюджетного процесу, бюджетної класифікації, а також виховання у студентів ділових  якостей, професійних навичок, цілеспрямованості, почуття відповідальності, добросовісного, свідомого ставлення до своїх обов’язків, інтересу та поваги до обраної професії.

Пам'ятаючи слова Наполеона: «Здивувати - значить перемогти», викладач вирішила зацікавити студентів, і провела опитування, використовуючи  інноваційні технології навчання, – студенти за допомогою мікрофону мали можливість сказати по черзі, відповідаючи на запитання та  висловлюючи свою думку.

У ході заняття спілкування між студентами та викладачем було партнерським і відбувалося у формі діалогу, студенти вільно висловлювали свою позицію  і вели себе невимушено. Викладач постійно наголошувала на міждисциплінарних зв’язках, працювала над формуванням професійної компетентності майбутніх фахівців, використала активні форми і методи педагогічної діяльності: тестові завдання, індивідуалізацію навчання, створення проблемних ситуацій, демонстрацію презентації, перегляд навчального відеофільму.

Студенти показали жагу до знань і високий рівень підготовки. Заняття відбулося цікаво, динамічно та результативно.

Опублікований: 21-03-2018
Читайте також:
Працюємо з натхненням

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 грудня 2023 року у змішаному форматі відбувся науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білокумісної сировини» аспірантки третього року навчання Євгенії Шубіної, захист дисертації якої планується достроково. Під час семінару на кафедру заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працюємо з натхненням 26 грудня 2023

Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 березня 2018 року відбувся неймовірний майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова з елементами молекулярної гастрономії для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології» (спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 березня 2018

Speaking club про важливість і перспективи здобуття вищої освіти

Освіта  відіграє велику роль в житті людини. Залежно від того, що людина вивчає, чим цікавиться, складається її особистість. Освіта допомагає створити краще суспільство. Освічена людина частіше розвиває свої морально-етичні якості. Тому, викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Speaking club про важливість і перспективи здобуття вищої освіти 24 травня 2022

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно!

У вересневу додаткову вступну сесію 2025 року здобувачі третього курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка Михайло Кобиляцький, Юлія Єрьоменко та Ірина Сич вирішили паралельно здобути й економічну освіту. Вони успішно вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно! 02 жовтня 2025