Н У Х Т

Діалог на рівних: насичений перший день NUFT Career Chance 2024

19 березня 2024

Діалог на рівних: насичений перший день NUFT Career Chance 2024

На календарі – середина березня, а отже в нашому університеті настав час кар’єрних інтенсивів від відділу працевлаштування випускників. Попри всі виклики й труднощі воєнного часу, весняний NUFT Career Chance стартував, як і було заплановано, 19 березня.

Захід відкрив ректор, професор Олександр Шевченко, який тепло привітав роботодавців в нашому університеті й висловив подяку за постійну потужну підтримку освіти навіть у нинішній непростий час і активну участь у наших заходах. Залученість бізнесу до процесу підготовки сучасних фахівців є надзвичайно важливою, адже дає можливість оперативно реагувати на виклики ринку праці й удосконалювати наші освітні програми, щоб готувати по-справжньому конкурентоспроможних спеціалістів. Ректор побажав усім учасникам Ярмарку вакансій плідної роботи й конструктивного спілкування. Отримати якомога більше корисної інформації та знайти відповіді на свої питання щодо перспектив працевлаштування і роботи за спеціальністю побажала здобувачам освіти директорка Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олена Подобій.

Сьогодні був день офлайн-івентів, і університет гостинно зустрів представників ТОВ «БМ ДИСТРИБУШН 2.0», «Кернел Трейд», ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», ТОВ «Eat Easy», ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», PwC, ТОВ «Біотестлаб», «Cemark, a CRH company», ПрАТ «Карлсберг Україна», Корпорації «Артеріум», «Данон», серед яких, що особливо приємно, було і чимало наших випускників різних спеціальностей і різних років. Амбасадори від студентського активу кожного факультету та інституту зробили все від них залежне аби наші гості почувалися зручно й допомагали їм вирішувати всі організаційні та технічні питання.

Для тих, хто не зміг бути в університеті, та для здобувачів освіти наших фахових коледжів були передбачені прямі трансляції на YouTube-каналі відділу працевлаштування випускників.

Говорили про різне – від знайомства з діяльністю підприємств і кар’єрними можливостями для студентів до нюансів технологій виробництва продукції і маркетингових лайфхаків. Наскільки ширші обов’язки менеджера з продажів, ніж уявлялося, і чим може займатися інженер-проєктувальник обладнання у компанії, що займається поставками; секрети водопідготовки на заводі Кока-Кола (хто б міг подумати, що ту ж воду, з якої роблять улюблені напої з портфоліо компанії, пили й динозаври!) і до чого тут «танки» і «ракети»; контроль якості вхідної сировини і готової продукції та робота технічних служб; що таке комбуча та інновації з погляду технолога і з погляду маркетолога; кар’єрні можливості в міжнародній компанії і шлях від студента до аудитора; як реалізувати себе на фармацевтичному підприємстві і як «народжуються» продукти від ідеї до «зустрічі» зі споживачем, а ще бізнес-ігри та Quiz Time – традиційно спілкування з фахівцями компаній мало найширше коло тем, було насиченим і цікавим. Головний же меседж усіх зустрічей – потрібно постійно розвиватися, навчатися протягом всього життя.

Це справді були діалоги, і приємно, що здобувачі освіти вели їх на рівних з фахівцями, спираючись на вже отримані в університеті знання. Гості завітали не з порожніми руками, й на найуважніших і найактивніших учасників чекали призи. Спілкування виходило за рамки запланованого часу й продовжувалося біля стендів компаній, де можна було також отримати інформаційні матеріали, контакти каналів комунікацій з рекрутерами та продегустувати продукцію харчових підприємств.

Завтра очікується не менш інтенсивний онлайн-день. На зв’язку будуть також цікаві й харизматичні гості, які підготували багато корисного. Приєднуйтесь!

Опублікований: 19-03-2024
Читайте також:
Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшов з друку навчальний посібник із дисципліни «Електронні системи в галузі», співавторами якого є викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін та асистент Тетяна Роман. Посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». У навчальному посібнику викладені науково-теорет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 травня 2020

Корисно і цікаво: міжнародні можливості для наших здобувачів освіти і науковців

Інформуємо про нові можливості для участі в міжнародних програмах і заходах: Міжнародний обмін для дівчат на тему неформальної екоосвіти у Німеччині. Дедлайн – 31 липня.PALIANYTSIA — Міжнародний навчальний візит молоді до польсько-українського кордону. Дедлайн – 1 серпня.Next Visionaries: програма з євроінтеграції для молодих лідерів. Дедлайн – 2 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисно і цікаво: міжнародні можливості для наших здобувачів освіти і науковців 29 липня 2024

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково

Карантин вніс свої корективи і у спорт. У зв’язку з карантинними обмеженнями, впровадженими на території всієї країни, засідання Виконавчого комітету Футбольної асоціації студентів м. Києва відбулося онлайн. Його головною метою було внесення доповнення до Регламенту змагань м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2019/2020 рр. і виз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково 17 квітня 2020

Фахівці відділу працевлаштування випускників розширюють коло партнерів

У останній день вересня співробітники відділу працевлаштування випускників відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH. Це провідна виставка для професіоналів у сфері HoReCa, на якій презентувалося новітнє обладнання, технології, пакування, кава, кондитерські вироби, хліб тощо. Усі відвідувачі із захопленням с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці відділу працевлаштування випускників розширюють коло партнерів 01 жовтня 2021