Н У Х Т

Не LEAN-уємося та розвиваємося

20 вересня 2024

Не LEAN-уємося та розвиваємося

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша виграла квиток на відвідування масштабного заходу LEAN SUMMIT 2024, направленого на популяризацію Lean на вітчизняних підприємствах, що був організований Lean інститутом України і проходив у КВЦ «Парковий».

На саміті виступили провідні українські компанії – «Молокія», «Аврора», «UBC Group», «This is Pivbar» та інші, які поділилися своїми результатами та кейсами Lean-трансформації.

Відкрив захід мотиваційний виступ директора Lean інституту України Сергія Комберянова з глобальним поглядом на шляхи використання Lean у антикризових заходах діяльності будь-якої компанії чи підприємства.

Цікавими кейсами поділилися в тому числі й представники харчової промисловості. Зокрема «This is Pivbar» продемонстрував свою роботу над впровадженням інструменту TWI у процесі підготовки нових працівників сервісу. Компанія «Молокія» поділилися кількома заходами, реалізованими на потужностях свого молочного підприємства та навіть стратегіями подальших змін. Фахівець агрохолдингу «Астарта-Київ» Віталій Іванес, який читав лекції в НУХТ, вмотивував присутніх до того щоб спробувати поглянути на свої процеси.

Окремі інструменти стануть в нагоді також і у викладанні.

Наша викладачка висловлює вдячність Lean інституту України за надану можливість.

Опублікований: 20-09-2024
Читайте також:
Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

22 квітня 2020 року за ініціативи викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу з дисципліни «Стратегічне управління та корпоративна соціальна відповідальність в туризмі» відбувся вебінар співзасновниці ТОВ «Туристична професійна група», справжнього професіонала з великої літери, давнього друга кафедри Олени Бойко. На учасників чекали – ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 23 квітня 2020

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя

Не зважаючи на дистанційне навчання, протягом цього семестру здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», вивчаючи дисципліну «Світові технології борошняних і кондитерських виробів», разом із доцентами Оленою Білик та Юлією Бондаренко здійснили тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя 10 червня 2020

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir

Студенти кафедри маркетингу підвищили софт- і хард-скіллс на веб-платформі EUProstir. Здобувачі спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю») успішно пройшли онлайн-курси «Основи копірайтингу» та «Як писати просто». Авторка курсів – тренерка Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри маркетингу розвивають скілли на веб-платформі EUProstir 17 січня 2022

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE»

20-21 вересня у Києві працюватимуть 30-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 22-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки – широкому загалу: готуємось до «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS& BAKERY UKRAINE» 12 вересня 2023