Н У Х Т

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

26 березня 2024

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

На сьогодні в Україні діють понад десять спільнот Slow Food, об’єднаних у асоціацію Slow Food в Україні і представлених Громадською організацією «Тиха їжа України». Рух Slow Food пропагує здорове харчування, базується на локальній їжі, збереженні та поширенні регіональних гастрономічних традицій та ощадливому використанні продовольчого біорізноманіття.

Договір спрямований на організацію спільної діяльності, покликаної забезпечувати широке впровадження результатів спільних науково-прикладних досліджень, зокрема через залучення викладачів і здобувачів спеціальностей «Харчові технології» та «Туризм і рекреація» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» до розвитку гастрономічних маршрутів і кластерів на базі локальних виробників регіональних продуктів по принципах Slow Food. Діючи як глобальна мережа, фермери, крафтові виробники та споживачі можуть перейти до більш стійкого виробництва продуктів харчування та систем сільського господарства й досягти кліматично сприятливого майбутнього.

На зустрічі гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми Оксана Топчій і завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник обговорили з головою ГО «Тиха їжа України» Юлією Пітенко розширення контактів у сфері крафтового виробництва, реалізацію нових проєктів, майбутні кроки співробітництва.

Опублікований: 26-03-2024
Читайте також:
Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту

Здобувачі-менеджери персоналу, третьокурсниця бакалаврату Альбіна Горобець (група МП3-8) і першокурсник магістратури Максим Пилипенко (група МП-1-8М) виступили з доповідями на ІІ Всеукраїнському студентському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Модератором заходу була кафедра менеджменту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту 14 травня 2024

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

Цьогорічний весняний Ярмарок вакансій проходив у два етапи: 16-18 березня та 7-8 квітня у форматі онлайн-трансляцій. До кар’єрних івентів долучилися понад 30 провідних компаній країни, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації та розіграші. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»! 09 квітня 2021

Підписано накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням

5 вересня в університеті відбувся черговий важливий етап цьогорічної вступної кампанії – зарахування вступників на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на навчання за державним або регіональним замовленням. В урочистій обстановці, за присутності фахівців Приймальної комісії університету і відбіркових комісій навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано накази про зарахування вступників до бакалаврату на навчання за державним замовленням 06 вересня 2022

Кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії

26 квітня кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії. У групах і на потоках викладачі кафедри читали лекції, проводили бесіди та круглі столи, приурочені до річниці Чорнобильської катастрофи. Зокрема, у групах факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу професор Світлана Буравченкова та доцен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін провела заходи до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії 27 квітня 2018