Н У Х Т

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

26 березня 2024

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

На сьогодні в Україні діють понад десять спільнот Slow Food, об’єднаних у асоціацію Slow Food в Україні і представлених Громадською організацією «Тиха їжа України». Рух Slow Food пропагує здорове харчування, базується на локальній їжі, збереженні та поширенні регіональних гастрономічних традицій та ощадливому використанні продовольчого біорізноманіття.

Договір спрямований на організацію спільної діяльності, покликаної забезпечувати широке впровадження результатів спільних науково-прикладних досліджень, зокрема через залучення викладачів і здобувачів спеціальностей «Харчові технології» та «Туризм і рекреація» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» до розвитку гастрономічних маршрутів і кластерів на базі локальних виробників регіональних продуктів по принципах Slow Food. Діючи як глобальна мережа, фермери, крафтові виробники та споживачі можуть перейти до більш стійкого виробництва продуктів харчування та систем сільського господарства й досягти кліматично сприятливого майбутнього.

На зустрічі гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми Оксана Топчій і завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник обговорили з головою ГО «Тиха їжа України» Юлією Пітенко розширення контактів у сфері крафтового виробництва, реалізацію нових проєктів, майбутні кроки співробітництва.

Опублікований: 26-03-2024
Читайте також:
Першокурсники-експерти «вриваються» в харчову галузь…

21 вересня 2023 року в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій першокурсники групи ХЕ-1-7 спільно з кураторкою групи, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали свою першу виставку в галузі харчових технологій – «Inprodmash&Upakovka 2023 Trade Fair». «Inprodmash&Upakovka 2023 Trade Fair» – провідна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-експерти «вриваються» в харчову галузь… 22 вересня 2023

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 травня 2019

Бакалаври-менеджери оцінюють перспективи підприємств переробної промисловості

Бакалаври 4 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» на базі KMBS взяли участь у вебінарі «Переробна промисловість – фундамент повоєнного економічного відродження», що проводився в межах швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-менеджери оцінюють перспективи підприємств переробної промисловості 27 грудня 2022

Інформаційно-комунікативні технології у викладанні іноземної мови

На сучасному етапі викладання іноземної мови чільне місце посідає застосування інформаційно-комунікативних технологій. Саме використання ІКТ дозволяє зробити урок з іноземної мови максимально продуктивним, оскільки забезпечує мультисенсорне сприйняття. Ця можливість сприяє належній рецепції та процесу інтенсивного запам’ятовування іншомовного мате...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційно-комунікативні технології у викладанні іноземної мови 27 лютого 2017