Н У Х Т

Цікаві освітні пропозиції для ліцеїстів-хіміків

28 травня 2024

Цікаві освітні пропозиції для ліцеїстів-хіміків

Профорієнтація – важлива складова не тільки діяльності колективу нашого університету, але й розширення розуміння майбутніми вступниками різноманіття професій і фахових сфер.

Напередодні завершення навчального року доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша зустрілася в онлайн-просторі з учнями 10 класу з поглибленим вивченням хімії Нововолинського наукового ліцею – одного із провідних освітніх закладів Волинської області.

Учням були представлені освітні програми, які у своєму базисі мають хімію, – «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», а також «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок». Оксана Петруша сфокусувала увагу ліцеїстів на досвіді нашого університету у підготовці фахівців для вітчизняної промисловості, співпраці з міжнародними навчальними закладами, академічної мобільності з країнами Європи.

У аудиторії виникали запитання щодо працевлаштування випускників і попиту на таких фахівців.

Сподіваємося через рік побачити учнів Нововолинського наукового ліцею серед вступників до нашого університету!

Опублікований: 28-05-2024
Читайте також:
Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

У минулому навчальному році дистанційне навчання в університеті перейшло в активну фазу й перестало бути частиною навчального процесу тільки у філіях НУХТ, розташованих в регіонах країни, – впродовж шести тижнів на початку другого семестру усі студенти університету знаходилися на дистанційній формі навчання. Ґрунтовний аналіз, здійснений після заве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання 10 січня 2017

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Використання пряно-ароматичної сировини листків монарди двійчастої та пажитника сінного при виробництві крекеру з пікантним смаком та подовженим терміном придатності» аспірантки Ольги Дзигар. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар 30 березня 2018

Завідувач кафедри інформатики провів науковий семінар в Інституті проблем математичних машин і систем НАН України

Завідувач кафедри інформатики та доцент кафедри інформаційних систем, к.т.н.  Сергій Грибков виступив на науковому семінарі в Інституті проблем математичних машин і систем НАН України, під час якого презентував результати свого наукового дослідження. Дисертація, яка подається на здобуття ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.13.06 «Ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри інформатики провів науковий семінар в Інституті проблем математичних машин і систем НАН України 03 березня 2021