Профорієнтація – важлива складова не тільки діяльності колективу нашого університету, але й розширення розуміння майбутніми вступниками різноманіття професій і фахових сфер.
Напередодні завершення навчального року доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша зустрілася в онлайн-просторі з учнями 10 класу з поглибленим вивченням хімії Нововолинського наукового ліцею – одного із провідних освітніх закладів Волинської області.
Учням були представлені освітні програми, які у своєму базисі мають хімію, – «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», а також «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок». Оксана Петруша сфокусувала увагу ліцеїстів на досвіді нашого університету у підготовці фахівців для вітчизняної промисловості, співпраці з міжнародними навчальними закладами, академічної мобільності з країнами Європи.
У аудиторії виникали запитання щодо працевлаштування випускників і попиту на таких фахівців.
Сподіваємося через рік побачити учнів Нововолинського наукового ліцею серед вступників до нашого університету!