Н У Х Т

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216

02 жовтня 2019

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова відвідала спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської мови № 216 (м. Київ).

Ганна Березова ознайомила учнів старших класів із особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і «магістр».

У ході спілкування з викладачем, учні зацікавились спеціалізаціями  «Технології харчування», «Технології в ресторанному господарстві» та «Технології аюрведичних харчових продуктів», за якими готує висококваліфікованих фахівців кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Також викладач розповіла про сучасне оснащення лабораторій кафедри та комп’ютерних класів, практичну підготовку, яскраве студентське життя та перспективи майбутнього працевлаштування.

Школярі отримали рекламні матеріали та були запрошені на День відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 5 жовтня 2019 року.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції рада бачити учнів школи № 216 серед своїх студентів!

Опублікований: 02-10-2019
Читайте також:
Акредитація спеціальності

22 січня 2018 року у Вінницькому коледжі НУХТ відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №028-А від 10.01.2018 р. «Про проведення акредитаційної експертизи» розпочала роботу експертна комісія Міністерства освіти і науки України у складі: голови комісії – декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції аграрно-пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитація спеціальності 23 січня 2018

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні

Викладачі і студенти кафедри біотехнології і мікробіології активно відвідують школи та ліцеї м. Києва та проводять бесіди зі школярами про перспективи вступу до нашого університету. До цього профорієнтаційного рекорду долучилася старший викладач кафедри Христина Берегова, яка здійснила профорієнатаційний марафон, завітавши у три школи на Західній У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні 23 жовтня 2018

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади

15-17 травня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» Аліна Назарчук і Тетяна Шевчук і студентки 1 курсу освітнього ступеня «магістр»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади 24 травня 2019

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого

Уже кілька років поспіль спільно з благодійним фондом «Від мрії до реальності» та ВГ «Техінсервіс» благодійний сектор ради студентського самоврядування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого проводить волонтерську та благодійну діяльність для соціальної адаптації дітей із порушеннями розвитку. У цьому році наші в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого 29 грудня 2021