Н У Х Т

Магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» знайомляться з вітчизняними виробниками

02 вересня 2020

Магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» знайомляться з вітчизняними виробниками

Здобувач вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» Захар Борковський відвідав у своєму рідному місті Львів на площі Ринок перший Львівський фермерський ярмарок, на якому були представлені овочі, фрукти, м'ясна та молочна продукція.

Поряд зі звичайними продуктами був представлений широкий асортимент сертифікованої органічної продукції  (ФГ «Соломея», ТОВ «Перший органічний розсадник» тощо). Усі представлені органічні виробники ознайомлювали покупців із органічною продукцією, її безпечністю, екологічністю та перспективами органічного виробництва в Україні.

Попри карантинні обмеження виконком Львівської міськради погодив проведення фермерського ярмарку у центрі міста. Виробники привозитимуть товари до Львова та продаватимуть із дотриманням усіх вимог безпеки.

Свої товари представили 20 фермерів Львова та Львівської області. Таку практику можна побачити у європейських містах, де мешканці мають змогу прийти, посмакувати чогось смачненького і запити  доброю кавою.

Отримана інформація стане в нагоді для подальшого навчання, дипломного проєктування, а також і для загального розвитку.

Опублікований: 02-09-2020
Читайте також:
Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки, присвяченої Дню машинобудівника, відбулася виставка стіннівок «Практика-online». Їх підготували студенти 4-го курсу спеціальностей «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» та «Експлуатація та ремонт обладнання хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти 20 вересня 2018

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

Тематика бакалаврських дипломних проєктів зазвичай стикується із актуальними для промисловості питаннями. Перший у цьому році захист бакалаврів, що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», це правило підтвердив. Найвідповідальніші бакалаври кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – Марія Тєняєва, Вл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв» 09 червня 2020

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України

17 травня 2023 року у Полтавському фаховому коледжі НУХТ пройшов благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України. У заході взяли участь працівники, студенти коледжу, їхні батьки та волонтери. На продаж були представлені смаколики, вироби з різних матеріалів, зроблені власноруч здобувачами освіти. Волонтери Громадської організації «Волонтерсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України 18 травня 2023

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення

5 травня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите онлайн-заняття асистента кафедри Артема Ущаповського з дисципліни «Основи нутриціології» для здобувачів вищої освіти першого курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення 10 травня 2022