Н У Х Т

Із користю використовують час карантину викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

26 березня 2020

Із користю використовують час карантину викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Карантин – серйозне випробування для багатьох, але для освітян це – час для самовдосконалення і саморозвитку. Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування не тільки дистанційно працюють зі студентами, але й беруть участь у вебінарах, проходять онлайн-курси, що пропонуються відомими американськими та британськими університетами, користуються їх навчальними ресурсами. Наприклад, із запропонованого компанією «Cambridge Assessment English» – набір  курсів «Future Learn», вебінари від освітніх компаній «Dinternal Education» та «Linguist», участь у яких взяла доцент кафедри Інна Форостюк.

В.о. завідувача кафедри Олена Галинська почерпнула корисні навички на двох вебінарах. Перший корисний вебінар від «Oxford University Press» на тему «Synergy in Exam Preparation», який проводив Мартін Кларк, британський лектор, відомий викладач-методист. На сесії «питання-відповідь» учасники вебінару торкалися низки актуальних сьогодні питань: Які онлайн-платформи для комунікації зі студентами можна використовувати, які з них – для роботи з невеликими та великими групами студентів? Які засоби можуть зробити онлайн-викладання найефективнішим?

Другий вебінар – від освітньої агенції «Dinternal Education» спільно з «Pearson» «The backstage of teaching an Exam Class», тема якого була пов’язана з викликом, з яким стикнуться незабаром і викладачі, і студенти-бакалаври – це підготовка до ЄВІ з іноземної мови, і яка ж формула успіху підготовки до іспитів на заняттях з англійської?

Безсумнівно, сьогодні саме час навчитися ефективно працювати за допомогою різноманітних платформ, щоб, не зважаючи на складну ситуацію, наші студенти могли отримати якісні знання.

Далі буде...

Опублікований: 26-03-2020
Читайте також:
До обговорення економіки і культури України у світових глобалізаційних процесах долучилися фахівці і студенти кафедри міжнародної економіки

Завідувач кафедри міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, професор Світлана Гуткевич як співорганізатор взяла участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка і культура України у світових глобалізаційних процесах: позиціонування і реалії», що працювала 21-22 березня в Київському уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення економіки і культури України у світових глобалізаційних процесах долучилися фахівці і студенти кафедри міжнародної економіки 23 березня 2018

Вступники до аспірантури отримали результати ЄВВ

Сьогодні учасники основної сесії єдиного вступного випробування (ЄВВ) з методології наукових досліджень для вступу до аспірантури отримали результати, які розміщені в їхніх е-кабінетах за рейтинговою шкалою 100-200 балів. Результати ЄВВ за шкалою 100-200 балів отримані шляхом переведення тестових балів до цієї шкали відповідно до таблиці переведенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до аспірантури отримали результати ЄВВ 01 серпня 2025

Генеральна репетиція магістрантів

Кінець січня для магістрантів другого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – напружений час: результати півторарічної праці знайшли своє відображення у кваліфікаційній роботі, яка вже скоро має бути представлена на розгляд висококваліфікованої екзаменаційної комісії. А поки що – генеральна репетиція – попередній захист, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Генеральна репетиція магістрантів 24 січня 2024

Гостьова онлайн-лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів», яку прочитала менеджерка ПП «Вікторія» Лілія Савелій....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 17 листопада 2021