Н У Х Т

У третьокурсників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалася виробнича практика

05 вересня 2018

У третьокурсників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалася виробнича практика

З  4 вересня 2018 року в нашому університеті розпочалася практика у студентів денної форми навчання. Для технологів у цьому році практика організована з урахуванням усіх вимог роботодавців та очікувань студентів швидко знайти роботу після закінчення університету.

Студенти спеціальності «Біотехнологія продуктів бродіння і виноробства» проходять три види практики: на 2 курсі – ознайомчу, на 3 курсі – виробничу, на 4 – переддипломну бакалаврську.

Для того, щоб студенти мали змогу охопити широкі можливості майбутньої роботи фахівця, кафедрою біотехнології продуктів бродіння і виноробства укладені угоди з провідними компаніями галузі. У перший же день практики студенти 3 курсу відвідали  ПрАТ «Оболонь» – корпорацію з виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, мінеральної води для проходження виробничої практики.

Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навичок приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах.

Опублікований: 05-09-2018
Читайте також:
Математичний брейн-ринг

Сьогодні у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ у рамках тижня циклової комісії дисциплін математичної та науково-природничої підготовки серед студентів І курсу викладачами Світланою Ватилик і Людмилою Голубченко був проведений  брей-ринг з математики та інформатики «Знай наших». Учасники гри показали свої знання з історії математики та і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математичний брейн-ринг 19 квітня 2018

Чисте довкілля починається з тебе

У погіршенні екологічної ситуації найчастіше звинувачують різноманітні підприємства, які викидають у навколишнє середовище шкідливі речовини. Але і кожний із нас вносить свою лепту в цю справу, викидаючи сміття, вирубуючи дерева, забруднюючи водойми хімікатами тощо. Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю за ініціативи студакти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чисте довкілля починається з тебе 05 травня 2021

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності

Академічна доброчесність – запорука якісної освіти та її сталого розвитку. Дотримування засад академічної доброчесності дає змогу кожному здобувачеві вищої освіти якісно розвиватися як особистості та конкурентоспроможному фахівцю. Відповідно до Закону України «Про освіту» академічна доброчесність стала обов’язковою складовою системи забезпечення я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності 09 вересня 2021

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом «МХП» 1 квітня 2021 р. відбулася п’ята гостьова лекція «Організація аудиту в «МХП». Практика та стажування» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 071 «Облік і оподаткування». На цій зу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальна гостьова лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП» 05 квітня 2021