Н У Х Т

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка у реабілітаційному центрі для поранених ветеранів

25 листопада 2024

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка у реабілітаційному центрі для поранених ветеранів

Студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка реалізувала благодійну ініціативу – виготовлення медово-імбирного печива з національно-патріотичним оформленням для наших воїнів. У приготуванні і декоруванні виробів брали участь голова студентської ради Поліна Ляхович і голова інформаційного сектору студради Анастасія Заєць, які захоплюються кондитерським мистецтвом.

Смаколики талановиті студентки-активістки виготовили для Героїв, які проходять реабілітацію у Tytanovi rehab. Це сучасний реабілітаційний центр України, де воїнам допомагають відновити себе не тільки фізично, а й морально. Tytanovi rehab здійснює реабілітацію у найскладніших випадках ампутації – ветеранам із високими, подвійними та потрійними ампутаціями.

З приємним солодким сюрпризом до Tytanovi rehab завітали голова студентської ради Поліна Ляхович і голова культурно-мистецького сектору студради Діана Милка. Медово-імбирне печиво дуже порадувало воїнів, бо такі солодощі вони полюбляють.

Здобувачки освіти побачили, як проходить процес реабілітації ветеранів, поспілкувалися з ними та дізналися їхні історії. Всі вони сильні та мужні, мегапозитивні, заряджені потужною енергією й оптимізмом і своєю стійкістю надихають оточуючих. Кожний із ветеранів має свою непросту історію, але всіх їх об'єднує відданість нашій країні, за що ми всім їм і кожному Захиснику нашої України безмежно вдячні! Пишаємося Вами, наші Герої!

Опублікований: 25-11-2024
Читайте також:
На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Магістрантів із цією знаковою подією привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів 13 лютого 2019

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод»

Справжнім відкриттям весняного семестру для магістрантів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології став предмет «Сучасні фармацевтичні технології», на якому вони мають можливість поспілкуватись зі спеціалістами у сфері фармацевтичних виробництв. Так, на минулих заняттях студенти вже прослухали лекції від представника ТОВ «Фармацев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод» 05 квітня 2018

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція)

Вперше в історії наукової співпраці України з Францією 13 листопада в Університеті Сорбонна (м. Париж) відбувся науково-практичний семінар «Ukraine. Vigne et vin en résistance  (Україна. Вино і лоза в опорі)», організований Університетом Сорбонна спільно з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» і нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція) 14 листопада 2023

Для вступників-2022: роз’яснення щодо НМТ з історії України

15 квітня 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти надала роз’яснення про зміст, структуру й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування (НМТ) з історії України. Зміст завдань блоку НМТ з історії України буде відповідати чинній програмі ЗНО з історії України. Ця частина охоплює теми, передбачені у шкільному ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для вступників-2022: роз’яснення щодо НМТ з історії України 15 квітня 2022