Н У Х Т

Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

29 серпня 2018

Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Для цьогорічних першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу історія студентського життя почалася 29 серпня в актовій залі університету з урочистої посвяти. Це приємне і водночас хвилююче свято не тільки для вчорашніх випускників шкіл і коледжів, але й для всього професорсько-викладацького складу факультету, за доброю традицією відбувається кожного року.

138 студентів, зарахованих на денну форму навчання за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа», 71 – «Технології харчування», 38 – «Туризм», а також 160 випускників коледжів і технікумів, що навчатимуться за скороченим терміном, і 170 майбутніх магістрів увійшли до факультетської родини.

Щиро й тепло нове факультетське поповнення привітали декан факультету, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, професор Віктор Доценко, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцент Дарія Басюк, завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олександра Нєміріч, завідувач кафедри безпеки життєдіяльності, доцент Наталія Володченкова, заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Оксана Арпуль. Вони побажали студентам, насамперед, міцного здоров’я, успіхів у навчанні та всього найкращого.

Заступники декана з навчальної роботи Наталія Бондар і Віта Цирульнікова та по роботі зі студентами Олена Тищенко також приєдналися до привітань і від себе особисто запевнили присутніх на святі батьків, у тому, що їх діти потрапили в хороші руки і, за необхідності, їм завжди прийдуть на допомогу.

Привітав факультетське поповнення й по-доброму позаздрив новачкам, яким пощастило стати студентами факультету, потужного за викладацьким складом, науковою діяльністю, студентською активністю, славними традиціями, щирий друг факультету, відомий італійський шеф-кухар Джанні Тота.

Від студентства факультету нове поповнення привітали голова студентської ради Віталій Євстаф’єв, голова студентської ради гуртожитку Ілля Солтис, заступник голови студради факультету Вікторія Новікова і голови секторів студентської ради, які наголошували, що першокурсники стали членами дружної і міцної сім’ї, запрошували активно долучатися до всіх студентських івентів і побажали їм злагоди і миру в групах, гарного проведення дозвілля, а основне втілити свою мрію – вивчитися на хороших спеціалістів.

Старшокурсники, до яких долучилося і талановите цьогорічне поповнення,  подарували присутнім святковий концерт, де звучали і популярні пісні, й композиції про факультет, а наостанок – гімн ГРТБ. Свої музичні вітання колективу факультету також подарував «золотий голос НУХТ», випускник Навчально-наукового інституту харчових технологій Євген Амаріца.

На збори завітали наставники академічних груп і молодші куратори (студенти старших курсів), з якими новачки відправилися на першу кураторську годину, що включала екскурсію університетом і знайомство з кафедрами факультету.

Свято вдалося. Тепер – до праці, хоч і нелегкої, але такої цікавої!

Опублікований: 29-08-2018
Читайте також:
Можливості Google Scholar для науковців кафедри готельно-ресторанної справи

6 жовтня 2023 року для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи було проведено методичний семінар «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID». Завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна проінформувала науковців кафедри щодо можливостей використання Google Sch...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості Google Scholar для науковців кафедри готельно-ресторанної справи 06 жовтня 2023

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів

Дуальну форму здобуття вищої освіти, що передбачає поєднання навчання у закладах вищої освіти з навчанням на робочому місці для набуття певної кваліфікації, впроваджено в нашому університеті згідно з Концепцією підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, схваленою Кабінетом Міністрів України у 2018 р. Такий підхід до підготовки молодих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2025

В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій

У Національному університеті харчових технологій працюють освітні центри «Донбас-Україна» для осіб, місцем проживання яких є тимчасово окуповані території у Донецькій і Луганській областях, та «Крим-Україна» для осіб, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя. Такі вступники мають право вступати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій 04 серпня 2020

Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

5-6 листопада 2025 року в університеті відбулася ХVI Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Конференція розпочалася з пленарного засідання, під час якого були презентовані доповіді, що висвітлювали актуальні тенденції у сфері менеджмент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 листопада 2025