Н У Х Т

Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

29 серпня 2018

Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Для цьогорічних першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу історія студентського життя почалася 29 серпня в актовій залі університету з урочистої посвяти. Це приємне і водночас хвилююче свято не тільки для вчорашніх випускників шкіл і коледжів, але й для всього професорсько-викладацького складу факультету, за доброю традицією відбувається кожного року.

138 студентів, зарахованих на денну форму навчання за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа», 71 – «Технології харчування», 38 – «Туризм», а також 160 випускників коледжів і технікумів, що навчатимуться за скороченим терміном, і 170 майбутніх магістрів увійшли до факультетської родини.

Щиро й тепло нове факультетське поповнення привітали декан факультету, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, професор Віктор Доценко, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцент Дарія Басюк, завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олександра Нєміріч, завідувач кафедри безпеки життєдіяльності, доцент Наталія Володченкова, заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Оксана Арпуль. Вони побажали студентам, насамперед, міцного здоров’я, успіхів у навчанні та всього найкращого.

Заступники декана з навчальної роботи Наталія Бондар і Віта Цирульнікова та по роботі зі студентами Олена Тищенко також приєдналися до привітань і від себе особисто запевнили присутніх на святі батьків, у тому, що їх діти потрапили в хороші руки і, за необхідності, їм завжди прийдуть на допомогу.

Привітав факультетське поповнення й по-доброму позаздрив новачкам, яким пощастило стати студентами факультету, потужного за викладацьким складом, науковою діяльністю, студентською активністю, славними традиціями, щирий друг факультету, відомий італійський шеф-кухар Джанні Тота.

Від студентства факультету нове поповнення привітали голова студентської ради Віталій Євстаф’єв, голова студентської ради гуртожитку Ілля Солтис, заступник голови студради факультету Вікторія Новікова і голови секторів студентської ради, які наголошували, що першокурсники стали членами дружної і міцної сім’ї, запрошували активно долучатися до всіх студентських івентів і побажали їм злагоди і миру в групах, гарного проведення дозвілля, а основне втілити свою мрію – вивчитися на хороших спеціалістів.

Старшокурсники, до яких долучилося і талановите цьогорічне поповнення,  подарували присутнім святковий концерт, де звучали і популярні пісні, й композиції про факультет, а наостанок – гімн ГРТБ. Свої музичні вітання колективу факультету також подарував «золотий голос НУХТ», випускник Навчально-наукового інституту харчових технологій Євген Амаріца.

На збори завітали наставники академічних груп і молодші куратори (студенти старших курсів), з якими новачки відправилися на першу кураторську годину, що включала екскурсію університетом і знайомство з кафедрами факультету.

Свято вдалося. Тепер – до праці, хоч і нелегкої, але такої цікавої!

Опублікований: 29-08-2018
Читайте також:
Кібербезпеку у цифровому просторі опановують здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»

Здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» разом із завідувачкою кафедри економічної теорії, д.е.н., професоркою Інною Ситник відвідали семінар «Cybersecurity Seminar», присвячений кібербезпеці у цифровому просторі. Захід організували та провели Міжнародна фінансова корпорація (IFC) у співпраці з Державним секретаріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кібербезпеку у цифровому просторі опановують здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» 11 березня 2024

З'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката НМТ

На сайті ЄДЕБО з'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката національного мультипредметного тесту. Відповідний сервіс доступний за посиланням. Для пошуку треба зазначити номер та рік сертифіката, а також прізвище та ім'я його власника. Доступ до сервісу насамперед дуже важливий для працівників приймальних комісій, адже цього року бага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З'явилася можливість перевірити достовірність сертифіката НМТ 11 серпня 2022

Тренінг від корпорації «Артеріум» відбувся на факультеті біотехнології та екологічного контролю

На факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся цікавий тренінг «Аргументація. Вчимося не сперечатися» від корпорації «Артеріум» для студентів 4 та 5 курсів. Неофіційним гаслом тренінгу була назва бестселера відомого американського психолога Даніеля Канемана «Думай повільно… вирішуй швидко». Після короткого привітання тренер корпорати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг від корпорації «Артеріум» відбувся на факультеті біотехнології та екологічного контролю 10 травня 2017