Н У Х Т

Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

29 серпня 2018

Відбулася урочиста посвята у студенти першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Для цьогорічних першокурсників факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу історія студентського життя почалася 29 серпня в актовій залі університету з урочистої посвяти. Це приємне і водночас хвилююче свято не тільки для вчорашніх випускників шкіл і коледжів, але й для всього професорсько-викладацького складу факультету, за доброю традицією відбувається кожного року.

138 студентів, зарахованих на денну форму навчання за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа», 71 – «Технології харчування», 38 – «Туризм», а також 160 випускників коледжів і технікумів, що навчатимуться за скороченим терміном, і 170 майбутніх магістрів увійшли до факультетської родини.

Щиро й тепло нове факультетське поповнення привітали декан факультету, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, професор Віктор Доценко, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцент Дарія Басюк, завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олександра Нєміріч, завідувач кафедри безпеки життєдіяльності, доцент Наталія Володченкова, заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Оксана Арпуль. Вони побажали студентам, насамперед, міцного здоров’я, успіхів у навчанні та всього найкращого.

Заступники декана з навчальної роботи Наталія Бондар і Віта Цирульнікова та по роботі зі студентами Олена Тищенко також приєдналися до привітань і від себе особисто запевнили присутніх на святі батьків, у тому, що їх діти потрапили в хороші руки і, за необхідності, їм завжди прийдуть на допомогу.

Привітав факультетське поповнення й по-доброму позаздрив новачкам, яким пощастило стати студентами факультету, потужного за викладацьким складом, науковою діяльністю, студентською активністю, славними традиціями, щирий друг факультету, відомий італійський шеф-кухар Джанні Тота.

Від студентства факультету нове поповнення привітали голова студентської ради Віталій Євстаф’єв, голова студентської ради гуртожитку Ілля Солтис, заступник голови студради факультету Вікторія Новікова і голови секторів студентської ради, які наголошували, що першокурсники стали членами дружної і міцної сім’ї, запрошували активно долучатися до всіх студентських івентів і побажали їм злагоди і миру в групах, гарного проведення дозвілля, а основне втілити свою мрію – вивчитися на хороших спеціалістів.

Старшокурсники, до яких долучилося і талановите цьогорічне поповнення,  подарували присутнім святковий концерт, де звучали і популярні пісні, й композиції про факультет, а наостанок – гімн ГРТБ. Свої музичні вітання колективу факультету також подарував «золотий голос НУХТ», випускник Навчально-наукового інституту харчових технологій Євген Амаріца.

На збори завітали наставники академічних груп і молодші куратори (студенти старших курсів), з якими новачки відправилися на першу кураторську годину, що включала екскурсію університетом і знайомство з кафедрами факультету.

Свято вдалося. Тепер – до праці, хоч і нелегкої, але такої цікавої!

Опублікований: 29-08-2018
Читайте також:
Із новою моделлю національної атестації аудиторів познайомилися викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту

24 січня 2023 року відбулася зустріч в форматі онлайн-конференції в ZOOM викладачів кафедри обліку і аудиту та здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» із завідувачем відділу з питань атестації Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю (ОСНАД) Віктором Кушніром. Усі аудитори та суб’єкти аудиторської діяльності підлягають су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новою моделлю національної атестації аудиторів познайомилися викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту 26 січня 2023

Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий

16 травня 2023 року «Біотехнологічні студії» кафедри біотехнології і мікробіології для майбутніх вступників на спеціальність «Біотехнологія та біоінженерія» продовжили свою роботу. Учні та ліцеїсти 10-11-их класів, що взяли участь у цьому заході, відвідали лабораторії кафедри під керівництвом деканки факультету біотехнології та екологічного контро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий 18 травня 2023

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 лютого 2021 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся попередній розгляд науково-дослідної роботи доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. Тема дос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 лютого 2021

Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів

У межах дисциплін «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» та «Крафтові технології» для здобувачів третього і четвертого курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій на тему «Поворотні моменти життя: як я знайшов своє покликання у виробництві комбучі» від власника бренду «Grybucha Kombycha» Олександра Гри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до створення власного бренду: мотивуюча лекція для здобувачів-бакалаврів 28 березня 2025