Н У Х Т

У гостях кафедри економіки праці та менеджменту – учні київської школи №130

27 грудня 2019

У гостях кафедри економіки праці та менеджменту – учні київської школи №130

Студенти першого курсу спеціальності 073 «Менеджмент» Михайло Хитрун і Дмитро Ясюк разом зі старшим викладачем Іриною Майстренко запросили на кафедру економіки праці та менеджменту одинадцятикласників Спеціалізованої школи I-III ступенів із поглибленим вивченням англійської та італійської мов №130 імені Данте Аліг’єрі м. Києва.

Зустріч із викладачами кафедри та першокурсниками спеціальності «Менеджмент» відбулася в приміщенні Науково-технічної бібліотеки університету, де старший викладач кафедри Юлія Гринюк у цікавій і доступній формі розповіла школярам не тільки про переваги навчання на спеціальності «Менеджмент персоналу», але й про вступну кампанію.

Доцент кафедри Вікторія Москаленко разом із другокурсниками, що навчаються в англомовній групі, Дашою Добровольською та Валерією Шмаровоз розповіли про особливості вступу та навчання на англомовному проекті.

До участі у зустрічі були запрошені доцент кафедри економіки і права Інна Ковальчук, яка розповіла про навчання за спеціальністю «Економіка підприємства», та завідувач підготовчого відділення Валентина Кудіна, від якої гості дізналися про підготовку до ЗНО на підготовчих курсах. Фахівець, зокрема зазначила, що слухачам підготовчих курсів, які отримали за підсумкову атестацію позитивний результат, видається Сертифікат із зазначеною кількістю балів.

Поспілкувався зі школярами і відповідальний за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту економіки і управління Олександр Тимченко, який поділився нюансами цікавого й бурхливого життя студентів НУХТ.

Викладачі кафедри та студенти охоче відповідали на всі запитання та запросили школярів прийти разом із батьками на День відкритих дверей, який відбудеться в університеті 25 січня 2020 року.

Опублікований: 27-12-2019
Читайте також:
Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

20 вересня в Обухівському районному центрі культури та дозвілля відбувся Ярмарок професій для учнівської молоді випускних класів. Наш університет – завжди активно долучається до таких заходів. Цього разу він був представлений фахівцями кількох кафедр, зокрема кафедри експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова 21 вересня 2018

Тяжка втрата

Колектив нашого університету поніс тяжку втрату – 1 грудня 2020 р. на 69 році передчасно пішов з життя декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, доктор технічних наук, професор Доценко Віктор Федорович. Віктор Федорович пройшов славний життєвий шлях. Він народився 17 червня 1952 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тяжка втрата 02 грудня 2020

Важливий етап – захист курсових проєктів

8 квітня 2022 року у Полтавському фаховому коледжі нашого університету курсові проєкти з дисципліни «Монтаж та налагодження технічних засобів автоматизованих систем» захищали здобувачі освіти групи 41-А спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології». Курсові проєкти приймала комісія у складі викладачів Миколи Павленка та Се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап – захист курсових проєктів 14 квітня 2022

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

19 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри Ганни Пастух з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Тема заняття – «Зміна властивостей крохмалю в умовах сухого нагріванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання 20 березня 2019