Н У Х Т

Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine»

26 липня 2024

Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine»

Третій рік поспіль здобувачі освіти та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології беруть участь у міжнародній літній школі «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine». Науковий захід, організатором якого є Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, був проведений за підтримки DAAD (Німецьке Бюро Академічних Обмінів). У здобувачів бакалаврату, магістратури, PhD і викладачів відвідування літньої онлайн-школи залишило незабутні враження та принесло значну користь. Цей захід став унікальною можливістю для всіх поглибити свої знання в передових досягненнях науки, адже спікерами школи були провідні вчені з багаторічним досвідом з різних країн – України, Польщі, Швеції, Німеччини, США, Іспанії, Фінляндії, Франції, Естонії тощо.

Програма школи включала лекції від науковців, які ділилися своїм досвідом і новітніми досягненнями в молекулярній біології, біотехнології та біомедицині. Слухачі дізналися про різноманіття вірусів, які вражають архей; можливості використання вірусоподібних частинок для цільової доставки лікарських засобів; застосування технології CRISPR для перепрограмування клітин; виробництво нових антитіл за допомогою технології фагового дисплея; особливості епігенетичної регуляції та багато іншого.

Учасники мали змогу долучитися до дискусій, ставити запитання та отримувати цінні поради щодо своєї наукової кар'єри.

Загалом, участь у XIX International Summer School надала учасникам не лише нові знання та навички, а й натхнення для подальших наукових досліджень та впевненість у своїх силах.

Відповідно до Положення про порядок визнання в нашому університеті результатів навчання, здобутих шляхом неформальної або iнформальної освіти здобувачі освіти, які взяли участь у літній школі, можуть написати заяви про перезарахування окремих тем або модулів відповідно до програм окремих навчальних дисциплін.

Наші учасники вдячні організаторам за безцінний досвід, який значно розширив горизонти і відкрив нові можливості в науці!

Опублікований: 26-07-2024
Читайте також:
Вступники з Бердичіва завітали в університет разом із батьками-випускниками НУХТ

Цьогорічні випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права, продовжують знайомство з університетом. Кілька разів упродовж минулого навчального року у коледж приїздили профорієнтаційні делегації кафедр НУХТ. І ось випускники завітали до нас, щоб на власні очі побачити все, про що стільки чули. Гостинно зустрів своїх майбутніх сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники з Бердичіва завітали в університет разом із батьками-випускниками НУХТ 18 серпня 2020

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Здобувачка четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування» Олександра Пазюк взяла участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Технології та бізнес: інтеграція, перспективи, можливості», що відбулася на факультеті технологій та бізнесу Державного торговельно-економічного університету й об’єднала здобувачів вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» 08 травня 2025

Виїзний профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи у рамках Фестивалю кар’єри

У рамках тісної співпраці кафедри готельно-ресторанної справи з ліцеєм № 59 міста Києва за ініціативи професорки кафедри Тетяни Сильчук ліцеїсти відвідали Фестиваль кар’єри, що розгорнувся на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ). Одним із яскравих прикладів спільної взаємодії освіти та бізнесу стала презентація від мережі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи у рамках Фестивалю кар’єри 29 травня 2025

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ольга Дулька. Ольга Дулька ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі 10 квітня 2019