Н У Х Т

Продовжує знайомити здобувачів із успішними українськими компаніями відділ працевлаштування випускників

14 травня 2025

Продовжує знайомити здобувачів із успішними українськими компаніями відділ працевлаштування випускників

14 травня відбулася зустріч представників компанії ТОВ «Птахокомплекс «Дніпровський» зі здобувачами освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій і Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, організована відділом працевлаштування випускників НУХТ.

Розпочала зустріч директорка Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олена Подобій, яка привітала гостей у нашому закладі вищої освіти й звернула увагу присутніх на потужну підтримку, яку надає здобувачам освіти і випускникам університету відділ працевлаштування, організовуючи різноманітні заходи, де вони мають можливість познайомитися з потенційними роботодавцями, дізнатися про їх діяльність, кар’єрні можливості й перспективи працевлаштування. Широке коло підприємств-партнерів нашого університету, яке щороку поповнюється новими стейкхолдерами, дає нашим студентам і випускникам усіх спеціальностей впевненість у завтрашньому дні.

Від фахівчинь компанії – менеджерки з персоналу Світлани Сокур і помічниці маркетолога Олександрини Лещенко учасники зустрічі дізналися, що компанія «Дніпровська» є вертикально-інтегрованою групою компаній, яка забезпечує повний цикл виробничого процесу – від вирощування зерна й виготовлення кормів для курей до інкубації, вирощування курчат і перероблення. Такий підхід дозволяє забезпечити високу якість продукції та її надійність.

Спікерки окреслили основні принципи діяльності компанії – контроль вимог виробництва, використання передових прогресивних технологій та устаткування, дотримання санітарних норм, екологічна безпека, енергоефективність.

Здобувачі освіти також дізналися про вимоги до майбутніх фахівців і можливості проходження практики, стажування та працевлаштування випускників. Окрему увагу було приділено процесу навчання та адаптації нових співробітників.

На завершення спілкування здобувачі мали можливість продегустувати продукцію ТМ «Знатна курка» – чіпси та чікени.

Наприкінці свого візиту до нашого університету представниці компанії побували на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, де завідувач кафедри, професор Василь Пасічний ознайомив їх із матеріально-технічною базою, та з метою подальшого розвитку і зміцнення партнерських відносин між університетом і ТОВ «Птахокомплекс «Дніпровський» був підписаний договір про співробітництво.

Сподіваємося, що нинішня організаційна зустріч зі стейкхолдером – компанією «Дніпровський» знайде продовження в інших формах співпраці.

Опублікований: 14-05-2025
Читайте також:
Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії

Здобувачі освіти групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва сиру «Пармезан» і блакитного сиру «Стілтон». Обрані технології є нетрадиційними для української харчової промисловості. Проте, необхідно готувати здобувачів на перспективу, адже не за г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії 14 березня 2023

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології і екологічного контролю у складі асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, аспірантки першого року навчання Ірини Ковшар і здобувачки другого року навчання, голови профорієнтаційного сектору студради Вікторії Кавун завітала до Межигірської гімназії №19. Старшокласників ознайомили з нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії 12 березня 2024

Історія грошей – дослідження першоджерел

Днями студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом доцента Михайла Арича мали можливість якнайближче побачити історію розвитку фінансів, відвідавши Музей грошей Національного банку України. Автентичні знаки вартості від самих древніх часів до сучасних днів, що представлені у Музеї, показують всю глибину та рі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія грошей – дослідження першоджерел 21 жовтня 2019

Розробленню олійно-жирових продуктів і сучасним інструментальним методам їх дослідження навчали працівників підприємств наші фахівці

Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ за узгодженням з Асоціацією «Укроліяпром» провів короткотермінове підвищення кваліфікації тривалістю 48 навчальних годин для спеціалістів лабораторій і технологічних служб олійно-жирових підприємств за темою «Нормативно-правове регулювання діяльності харчових підприємств. Наукове обґрунтування розробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробленню олійно-жирових продуктів і сучасним інструментальним методам їх дослідження навчали працівників підприємств наші фахівці 25 липня 2018