Н У Х Т

Університет відзвітував про роботу Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування»

14 листопада 2019

Університет відзвітував про роботу Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування»

13 листопада на базі НУБіП України відбулося виїзне засідання Міністерства освіти і науки України, участь у якому взяли заступники міністра Юрій Полюхович та Єгор Стадний, генеральний директор директорату науки Дмитро Чеберкус, проректори з наукової роботи та очільники наукових підрозділів з більш як 40 провідних університетів України і серед них завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Андрій Маринін.

Головною темою зустрічі стало обговорення діяльності 14 Центрів колективного користування науковим обладнанням за науковими напрямами та перспективи створення нових.

Перший заступник міністра освіти і науки Юрій Полюхович, звертаючись до учасників зі вступним словом, розповів про нову стратегію Міністерства щодо розвитку та підвищення ефективності провадження наукової діяльності у вищій школі, стан імплементації нормативних актів щодо формування європейського дослідницького простору.

Далі звітували представники закладів вищої освіти, в яких вже створені Центри. Про заходи, виконані нашим вишем у рамках роботи Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування» доповів координатор його діяльності Андрій Маринін. Він розповів про наявні здобутки, висвітлив завдання та зупинився на проблемах й наголосив на необхідності вирішувати їх спільно.

Наприкінці учасники обговорили результати засідання й схвалили відповідний проєкт рішення.

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
Ось і фініш…

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання у формі атестаційного екзамену з профільних дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ось і фініш… 17 червня 2021

Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора

Кафедрою готельно-ресторанної справи був організований онлайн-тренінг «Впровадження та аудит систем управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства», що відбувся на комунікаційній платформі Zoom. Гостьовий лектор – міжнародний аудитор систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління якістю продукції та послуг у сфері HoReCa дізналися здобувачі від міжнародного аудитора 05 травня 2020

Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів

Наказом Міністерства освіти і науки України № 1271 від 4 жовтня 2019 р. Національний університет «Львівська політехніка» був призначений базовим вищим навчальним закладом із проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнологіїї та біоінженерія» у 2019/2020 н.р. Відповідно до Положення переможців к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергові наукові висоти наших магістрантів-біотехнологів 06 квітня 2020

Захисти магістерських робіт фахівцями з автоматизації виробництва – поступ у майбутнє науково-технічного прогресу

З 13 лютого 2020 року на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління розпочалися захисти магістерських робіт за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» за освітніми програмами  «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» та  «Інтелектуальні комп’ютерні систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт фахівцями з автоматизації виробництва – поступ у майбутнє науково-технічного прогресу 15 лютого 2020