Н У Х Т

Університет відзвітував про роботу Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування»

14 листопада 2019

Університет відзвітував про роботу Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування»

13 листопада на базі НУБіП України відбулося виїзне засідання Міністерства освіти і науки України, участь у якому взяли заступники міністра Юрій Полюхович та Єгор Стадний, генеральний директор директорату науки Дмитро Чеберкус, проректори з наукової роботи та очільники наукових підрозділів з більш як 40 провідних університетів України і серед них завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Андрій Маринін.

Головною темою зустрічі стало обговорення діяльності 14 Центрів колективного користування науковим обладнанням за науковими напрямами та перспективи створення нових.

Перший заступник міністра освіти і науки Юрій Полюхович, звертаючись до учасників зі вступним словом, розповів про нову стратегію Міністерства щодо розвитку та підвищення ефективності провадження наукової діяльності у вищій школі, стан імплементації нормативних актів щодо формування європейського дослідницького простору.

Далі звітували представники закладів вищої освіти, в яких вже створені Центри. Про заходи, виконані нашим вишем у рамках роботи Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування» доповів координатор його діяльності Андрій Маринін. Він розповів про наявні здобутки, висвітлив завдання та зупинився на проблемах й наголосив на необхідності вирішувати їх спільно.

Наприкінці учасники обговорили результати засідання й схвалили відповідний проєкт рішення.

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
День захисників і захисниць України на кафедрі гуманітарних дисциплін

Кафедра гуманітарних дисциплін провела низку заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України, що традиційно відзначається 14 жовтня водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Так, здобувачі під керівництвом професорки Надії Левицької підготували яскраві роботи про історію вшанування цього свята та його ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День захисників і захисниць України на кафедрі гуманітарних дисциплін 13 жовтня 2021

Науково-технічна бібліотека університету презентує виставку нових надходжень літератури

Традиційно наприкінці місяця Науково-технічна бібліотека університету презентує літературу та періодику, що надійшли до фондів бібліотеки. Фахівці бібліотеки підготували виставку нових надходжень за січень і лютий 2017 року. В експозиції представлені підручники, навчальні посібники, монографії, автореферати дисертацій, фахові журнали з різних галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету презентує виставку нових надходжень літератури 24 лютого 2017

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

З 2016 року киянам віком від 14 до 35 років присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цього року були відзначені 50 найкращих і талановитих кандидатів на присудження премії: 20 – за наукові досягнення, 15 – за творчі досягнення і 15 – за внесок у розвиток молодіжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови 29 червня 2021

До «Грудневих читань-2019» долучилися науковці кафедри фінансів

Завідувач кафедри фінансів Лада Шірінян, доцент Михайло Арич та аспірант Олександр Шашенко взяли участь у ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ГРУДНЕВІ ЧИТАННЯ 2019», присвяченій 10-річчю кафедри страхування, банківської справи та ризик-менеджменту КНУ імені Тараса Шевченка. На конференції обговорили актуальні питання щодо розвитку рин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До «Грудневих читань-2019» долучилися науковці кафедри фінансів 09 грудня 2019