Н У Х Т

Буткемпи й івенти для викладачів і студентів кафедри економіки і права

07 жовтня 2019

Буткемпи й івенти для викладачів і студентів кафедри економіки і права

Насиченим і цікавим життям живуть викладачі й студенти кафедри економіки і права.

Зокрема, доцент взяла участь у роботі конференції «Uni-Biz Bridge 3: Співпраця університетів та бізнесу», організованої організацією Ugen. Конференція була спрямована на побудову мосту між закладами вищої освіти та бізнесом; на поглиблення розуміння компаніями, якого студента очікувати на роботу; на розширення співпраці викладачів із бізнесом; на адаптацію викладання у ЗВО до потреб сьогодення.

Зі сторони бізнесу в конференції взяли участь представники компаній Genesis (ІТ-компанія), JTI, Райффайзен Банк Аваль, Coca-Cola, Imperial Tobacco, Альфа-Банк, Danon, Deloitte.

Під час роботи конференції обговорювалися актуальні теми: «Університет/студент/бізнес. Чи є порозуміння?», «Роботодавець 2.0: нові правила гри», «Діалог з поколінням Z: бізнес робить крок назустріч та виграє», «Успішне впровадження кар'єрної програми для залучення представників покоління Z», «Інтеграція досвіду компанії в навчальний процес (створення дуальних програм навчання)», «Реалії роботи зі студентами. Міфи та очікування», «Працювати протягом навчання в ЗВО: плюси та мінуси». Також відбулися круглі столи, в рамках яких викладач активно спілкувалася з представниками компаній, обмінювалася контактами та ідеями.

Після завершення роботи конференції, її учасники отримали сертифікати.

Уже наступного дня Оксана Відоменко разом зі студентами Юрієм Власовим, Олександром Дубком, Олександром Кіріченком, Наталією Корень, Оленою Кисіль, Юрієм Шевченком, Анастасією Щербак, Павлом Ятченком долучилася до відкриття Освітнього простору «UGEN», мета відкриття якого – створення території для професійного розвитку студентів.

Присутні мали можливість поспілкуватися з представниками компаній: PwC, Genesis (ІТ-компанія), AB InbBev Efes, Imperial Brands, Mars, METRO та послухати поради від роботодавців на теми: «Перша співбесіда, як побороти страх і правильно підготуватися», «Як ми купуємо», «Кар’єрний шлях від стажера до співвласника компанії», «Топ-професія рітейл-сфери, якої не вчать в університеті», «Як скласти резюме, яке зацікавить роботодавця», «Як економісту знайти себе в ІТ».

Організатори – компанія «UGEN» – проінформували про подальші заплановані заходи: квести, кемпи, кейси, Recruitment days, бізнес-тури, спрямовані на альтернативні способи працевлаштування, що дають можливість молоді проявити себе та дати старт розвитку кар’єри.

Незабаром вони також взяли участь у першому в цьому сезоні буткемпі для Сlub operation team. Ці команди вчилися розвивати стартап клуби в університетах України. У тренінгу взяли участь студенти 14 університетів України (з Києва, Харкова, Житомира, Луцька та Івано-Франківська). Поговорили про стартап-екосистему загалом, дізналися секрети івент-менеджменту, комунікації та нетворкінгу.

Після завершення тренінгу студенти отримали сертифікати.

А їх наставник, доцент Оксана Відоменко стала учасницею Форуму сучасних викладачів «Освіта 3.0», який проводили Асоціація інноваційної та цифрової освіти та КНП «Освітня агенція міста Києва».

На форумі обговорювалися питання: як організувати освітній процес так, щоб він приносив задоволення вчителям і дітям; хто потрібен учням: викладач, тьютор або…; емоційний інтелект – запорука успішного процесу викладання; як викладачу досягти видатних результатів; уроки-кейси.

Опублікований: 07-10-2019
Читайте також:
Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Розроблення технології крижаного вина в агрокліматичних умовах північного Причорномор’я». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила здобувач кафедри енології Одеської національної академії харчових технологій Вікторія Луцькова (науковий керівник – професор Ок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 травня 2019

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води

Студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води відвідали Міжнародну виставку харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019. Вони поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), STS Development (питна вода, Албанія) та багато інших. Також студенти мали можливість відвідати майстер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води 30 жовтня 2019

Різнопланові рішення актуальних екологічних проблем запропонували магістранти кафедри екологічної безпеки та охорони праці

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці 19 лютого розпочалися захисти магістерських робіт студентів денної форми навчання. Першими були студенти спеціальності 101 «Екологія» освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту екологічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різнопланові рішення актуальних екологічних проблем запропонували магістранти кафедри екологічної безпеки та охорони праці 20 лютого 2019

Необхідні компетенції

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко та Наталя Дужик взяли участь у науково-методичному семінарі для вчителів англійської мови «How to create a motivating learning environment. The art of developing the speaking skills». Захід був організований видавництвом MM Publications і компанією «Лінгвіст» та пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Необхідні компетенції 17 січня 2018