Н У Х Т

Буткемпи й івенти для викладачів і студентів кафедри економіки і права

07 жовтня 2019

Буткемпи й івенти для викладачів і студентів кафедри економіки і права

Насиченим і цікавим життям живуть викладачі й студенти кафедри економіки і права.

Зокрема, доцент взяла участь у роботі конференції «Uni-Biz Bridge 3: Співпраця університетів та бізнесу», організованої організацією Ugen. Конференція була спрямована на побудову мосту між закладами вищої освіти та бізнесом; на поглиблення розуміння компаніями, якого студента очікувати на роботу; на розширення співпраці викладачів із бізнесом; на адаптацію викладання у ЗВО до потреб сьогодення.

Зі сторони бізнесу в конференції взяли участь представники компаній Genesis (ІТ-компанія), JTI, Райффайзен Банк Аваль, Coca-Cola, Imperial Tobacco, Альфа-Банк, Danon, Deloitte.

Під час роботи конференції обговорювалися актуальні теми: «Університет/студент/бізнес. Чи є порозуміння?», «Роботодавець 2.0: нові правила гри», «Діалог з поколінням Z: бізнес робить крок назустріч та виграє», «Успішне впровадження кар'єрної програми для залучення представників покоління Z», «Інтеграція досвіду компанії в навчальний процес (створення дуальних програм навчання)», «Реалії роботи зі студентами. Міфи та очікування», «Працювати протягом навчання в ЗВО: плюси та мінуси». Також відбулися круглі столи, в рамках яких викладач активно спілкувалася з представниками компаній, обмінювалася контактами та ідеями.

Після завершення роботи конференції, її учасники отримали сертифікати.

Уже наступного дня Оксана Відоменко разом зі студентами Юрієм Власовим, Олександром Дубком, Олександром Кіріченком, Наталією Корень, Оленою Кисіль, Юрієм Шевченком, Анастасією Щербак, Павлом Ятченком долучилася до відкриття Освітнього простору «UGEN», мета відкриття якого – створення території для професійного розвитку студентів.

Присутні мали можливість поспілкуватися з представниками компаній: PwC, Genesis (ІТ-компанія), AB InbBev Efes, Imperial Brands, Mars, METRO та послухати поради від роботодавців на теми: «Перша співбесіда, як побороти страх і правильно підготуватися», «Як ми купуємо», «Кар’єрний шлях від стажера до співвласника компанії», «Топ-професія рітейл-сфери, якої не вчать в університеті», «Як скласти резюме, яке зацікавить роботодавця», «Як економісту знайти себе в ІТ».

Організатори – компанія «UGEN» – проінформували про подальші заплановані заходи: квести, кемпи, кейси, Recruitment days, бізнес-тури, спрямовані на альтернативні способи працевлаштування, що дають можливість молоді проявити себе та дати старт розвитку кар’єри.

Незабаром вони також взяли участь у першому в цьому сезоні буткемпі для Сlub operation team. Ці команди вчилися розвивати стартап клуби в університетах України. У тренінгу взяли участь студенти 14 університетів України (з Києва, Харкова, Житомира, Луцька та Івано-Франківська). Поговорили про стартап-екосистему загалом, дізналися секрети івент-менеджменту, комунікації та нетворкінгу.

Після завершення тренінгу студенти отримали сертифікати.

А їх наставник, доцент Оксана Відоменко стала учасницею Форуму сучасних викладачів «Освіта 3.0», який проводили Асоціація інноваційної та цифрової освіти та КНП «Освітня агенція міста Києва».

На форумі обговорювалися питання: як організувати освітній процес так, щоб він приносив задоволення вчителям і дітям; хто потрібен учням: викладач, тьютор або…; емоційний інтелект – запорука успішного процесу викладання; як викладачу досягти видатних результатів; уроки-кейси.

Опублікований: 07-10-2019
Читайте також:
Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум»

На запрошення гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» Олени Подобій на кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітала випускниця Анастасія Бондаренко, яка після завершення навчання за освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум» 19 квітня 2021

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти

15 вересня, у День HR-менеджера, за ініціативи викладачів кафедри економіки праці та менеджменту для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» відбувся майстер-клас «Таємниці сучасного рекрутингу та онбордінгу персоналу компанії» від начальника відділу підбору та адаптації персоналу масових позицій Управління з розвитку бренду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класом від HR-професіонала відзначили День HR-менеджера наші здобувачі освіти 16 вересня 2021

Відкрита лекція завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

27 вересня 2021р. на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася відкрита лекція «Системи контролю технологічних операцій в мікропроцесорних схемах керування. Типи датчиків. Схеми підключення» з дисципліни «Мехатроніка» завідувача кафедри, професора, д.т.н. Миколи Якимчука. Лекція була прочитана для здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 29 вересня 2021

Розпочався ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

25 квітня розпочалося змагання кращих знавців біотехнології серед наукової молоді України. Для участі в олімпіаді були заявлені понад 50 претендентів із 16 вищих навчальних закладів України. На жаль, представники 2 ВНЗ не змогли взяти участь. Тому, в результаті, в змаганнях брали участь 45 учасників із 14 університетів, причому три з них були поза ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018