Н У Х Т

Студенти-експерти на Міжнародній виставці продуктів харчування

31 жовтня 2024

Студенти-експерти на Міжнародній виставці продуктів харчування

Здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів груп ХЕ-1-7 та ХЕ-3-11 разом зі своїми кураторками Анастасіє Божко та Оксаною Мельник відвідали 27-му Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв «WorldFood Ukraine».

Вони ознайомилися з великою кількістю харчових продуктів, представлених українськими операторами ринку та взяли участь у дегустаціях. Здобувачі освіти цікавилися технологіями виробництва інноваційних харчових продуктів та оглядали представлене обладнання.

Алея новинок у 2024 році була представлена позиціями – чай «Graff», соковий напій «Sofik», кава «iL Perfetto», фруктові фріпси з додаванням арахісу чи насіння чіа, батончики горіхові ТМ «GAVRA», сублімовані фрукти, ковбаски «Гусячі» та молочні каші для дітей «BiggiDiggi».

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу. Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 травня 2019

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар для студентів 4-го курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та викладачів кафедри, на який був запрошений директор органу сертифікації персоналу, член Міжнародної гільдії професіоналів якості Юрій Кабаков. Тема семінару – «Значення акредитованої с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Значення акредитованої сертифікації персоналу з’ясовували на кафедрі експертизи харчових продуктів 26 жовтня 2018

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 січня 2022 року викладачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сталий розвиток сільського господарства – основа продовольчої безпеки України», що проводилася в межах проєкту ЄС Програми Еразмус+ напряму Жан Моне під егідою громадської організації «Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 січня 2022