Н У Х Т

Студенти-експерти на Міжнародній виставці продуктів харчування

31 жовтня 2024

Студенти-експерти на Міжнародній виставці продуктів харчування

Здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів груп ХЕ-1-7 та ХЕ-3-11 разом зі своїми кураторками Анастасіє Божко та Оксаною Мельник відвідали 27-му Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв «WorldFood Ukraine».

Вони ознайомилися з великою кількістю харчових продуктів, представлених українськими операторами ринку та взяли участь у дегустаціях. Здобувачі освіти цікавилися технологіями виробництва інноваційних харчових продуктів та оглядали представлене обладнання.

Алея новинок у 2024 році була представлена позиціями – чай «Graff», соковий напій «Sofik», кава «iL Perfetto», фруктові фріпси з додаванням арахісу чи насіння чіа, батончики горіхові ТМ «GAVRA», сублімовані фрукти, ковбаски «Гусячі» та молочні каші для дітей «BiggiDiggi».

Опублікований: 31-10-2024
Читайте також:
Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

3 травня в 931 групі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відбувся тематичний захід «Охорона праці, як приклад роботи за комп’ютером» у рамках відзначення Дня охорони праці в Україні. Такі заходи сприяють поширенню серед студентів знань з питань безпеки та гігієни праці, забезпечення належних умов праці на виробництві. Старшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 07 травня 2018

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024

Здобувачі групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали у останній день роботи Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював 17-19 квітня 2024 р. у Міжнародному виставковому центрі. Дуже приємно, що більшість учасників форуму із розумінням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на IFFIP-2024 22 квітня 2024

Відповідь на питання «Чи на ту спеціальність я вступив?» приходить на практиці

Для кожного студента четвертий курс – це нова сходинка до омріяного майбутнього, відповідальний момент, коли він стоїть на роздоріжжі свого життя. Перед ним постає одразу велика кількість питань: «Вступати до магістратури чи ні?», «Працювати за спеціальністю чи ні?», «Чи на ту спеціальність я вступив?». Однак, всі сумніви розвіюються, коли настає ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідь на питання «Чи на ту спеціальність я вступив?» приходить на практиці 29 січня 2019

Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції мала приємність вітати у гостях управляючого спеціалізованого ресторану мережі закладів ресторанного господарства «Япошка» міста Харків, нашу випускницю Анну Василенко. Гостя була вражена позитивною динамікою змін у рідній Альма-матер, адаптованістю профільних дисциплін і лабораторій до вимог с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 29 березня 2018