Н У Х Т

Обговорюємо актуальні проблеми науки та освіти: університет виступив співорганізатором ще однієї наукової конференції

13 грудня 2022

Обговорюємо актуальні проблеми науки та освіти: університет виступив співорганізатором ще однієї наукової конференції

9 грудня відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи», організатором якої виступила Громадська організація «Міжнародна асоціація науковців», а співорганізаторами – провідні українські та міжнародні установи, серед яких і наш університет.

У роботі конференції взяли участь понад 50 осіб, які представили результати наукових досліджень працівників Державної установи «Інститут економіки та прогнозування», Національного університету харчових технологій, Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Київського університету імені Бориса Грінченка, Київського національного університету технологій та дизайну, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ, Державного інституту інформатизації та моделювання економіки, Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», Державного біотехнологічного університету, Львівського торговельно-економічного університету, Інституту післядипломної освіти НУХТ, Інституту продовольчих ресурсів НААН України, Київського кооперативного інститут бізнесу і права, Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Матеріали конференції розміщені за посиланням https://man.org.ua/conferences.html і присвячені дослідженню теоретичних, методологічних і практичних проблем сучасної економічної та технологічної науки й обґрунтуванню методів їх розв’язання.

Зичимо натхнення та нових творчих здобутків усім науковцям, що виявили цікавість до конференції.

Опублікований: 13-12-2022
Читайте також:
Фаховий воркшоп для наших викладачів

Викладачі кафедр технології зберігання і переробки зерна та технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у семінарі «Extrusion Technology for Pulses (Технологія екструзії бобових)» директорки з продажу та технологій за напрямком екструзія та харчування компанії Bühler Group Дженні Харінгтон. Bühler Group розробляє інновації, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий воркшоп для наших викладачів 10 листопада 2023

Зустріч із майбутніми здобувачами освіти у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого

У переддень професійного свята – Дня інженера-механіка, до Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого завітали слухачі Підготовчого відділення нашого університету. Завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професор Микола Якимчук разом із доцентом кафедри мехатроніки та пакув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із майбутніми здобувачами освіти у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого 02 листопада 2021

«Солодке» знайомство

Студенти групи ТХ-3-5ск разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан побували в кондитерському цеху української торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо». Кондитерський цех розташований на території одного з магазинів мережі «Сільпо» на житловому масиві Троєщина. Відвідувачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодке» знайомство 16 жовтня 2023

Кафедра туристичного та готельного бізнесу розширює бази практичної підготовки студентів

23 квітня 2019 року під керівництвом викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяни Примак та Світлани Батиченко відбулося виїзне заняття студентів 2 курсу спеціальності «Туризм» у нововідкритому готелі «Aloft», що належить до найбільшої всесвітньої готельної мережі «Mariott». Студенти ознайомилися з новою концепцією готельного обслу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра туристичного та готельного бізнесу розширює бази практичної підготовки студентів 25 квітня 2019