Н У Х Т

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

07 травня 2025

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

У реальних виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza м. Києва свої практичні навички набували здобувачі 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час проведення виїзного лабораторного заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології».

З особливостями роботи фабрики-кухні та технологічними процесами виготовлення м’ясної кулінарної продукції від отримання сировини до виготовлення м’ясних напівфабрикатів на фабриці-кухні ознайомила Наталія Трембач, директорка з виробництва в мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza, здобувачка ступеня доктора філософії 2 року кафедри готельно-ресторанної справи.

Пані Наталія стверджує, централізоване виробництво напівфабрикатів для ресторані на фабриці-кухні є дуже ефективним з економічної точки зору, оскільки її робота ґрунтується на ощадливому виробництві. Фабрика-кухня виготовляє до 80% напівфабрикатів від потреби ресторанів, які завдяки чіткій логістиці направляються до ресторанів Argentina Grill м. Києва і пришвидшується робота кухарів.

Здобувачі отримали можливість дізнатися про санітарно-гігієнічні засоби, які застосовуються для оброблення харчових продуктів, обладнання та устаткування на різних етапах виробництва, а також ознайомитися з особливостями заповнення журналів прийому харчової продукції та бракеражу.

Особливу увагу пані Наталя приділила дотриманню вимог системи НАССР, яка впроваджена на підприємстві.

Наступним етапом стало відвідування сучасного аргентинського ресторану Argentina Grill, який знаходиться на Подолі. Заклад вразив своїм унікальним інтер’єром, відкритою кухнею та особливим аргентинським грилем Parilla.

Кухарі-асадори розповіли про основні вимоги до м’яса, яке використовують для приготування стейків, та особливості його приготування на відкритому вогні.

Усі відвідувачі мали змогу продегустувати страви з вогню та відчути справжній смак аргентинської кухні.

Кращі освітні практики впроваджують науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи, а завдяки лекторці дисципліни, доцентці Ларисі Шаран уже другий рік поспіль відбуваються виїзні лабораторні заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології» у виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill.

Здобувачі освіти щиро вдячні пані Наталії за можливість удосконалювати свої практичні навички в реальних виробничих умовах підприємств сфери гостинності.

Опублікований: 07-05-2025
Читайте також:
Бізнес-ідеї сучасного покоління

2 грудня 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках проведення методичної декади маркетингу та туризму відбулася студентська конференція «Бізнес-ідеї сучасного покоління». Організували та провели конференцію викладач Олександра Храбатин і директор навчально-тренувальної фірми «Смерічка» Марина Калініна, за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-ідеї сучасного покоління 04 грудня 2019

Сучасний інноваційний підхід продемонстрували бакалаври-заочники кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів напряму підготовки 6.140103 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолила в.о. завідувача кафедри, д.е.н, професор Ірина Антоненко. До складу комісії також увійшли: д.г.н. Геннадій Балабанов, к.ф-м.н. Тетяна Примак, к.г.н. Олена Харченко. Здобувачами були ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний інноваційний підхід продемонстрували бакалаври-заочники кафедри туристичного та готельного бізнесу 21 лютого 2020

Випускники-менеджери персоналу розпочали захищати кваліфікаційні (бакалаврські) роботи

9 червня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту вперше розпочалися засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». Екзаменаційна комісія працювала у складі: завідувачки кафедри економіки прац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники-менеджери персоналу розпочали захищати кваліфікаційні (бакалаврські) роботи 12 червня 2023

Засідання вченої ради університету

27 вересня відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Анатолій Українець розпочав його з сумної ноти – рівно рік тому в лабораторному корпусі нашого навчального закладу спалахнула пожежа, яка забрала життя завідувача лабораторії кафедри технології зберігання і переробки зерна Лариси Чагарної. Ректор попросив присутніх вшанувати св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання вченої ради університету 27 вересня 2018