Н У Х Т

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

07 травня 2025

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

У реальних виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza м. Києва свої практичні навички набували здобувачі 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час проведення виїзного лабораторного заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології».

З особливостями роботи фабрики-кухні та технологічними процесами виготовлення м’ясної кулінарної продукції від отримання сировини до виготовлення м’ясних напівфабрикатів на фабриці-кухні ознайомила Наталія Трембач, директорка з виробництва в мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza, здобувачка ступеня доктора філософії 2 року кафедри готельно-ресторанної справи.

Пані Наталія стверджує, централізоване виробництво напівфабрикатів для ресторані на фабриці-кухні є дуже ефективним з економічної точки зору, оскільки її робота ґрунтується на ощадливому виробництві. Фабрика-кухня виготовляє до 80% напівфабрикатів від потреби ресторанів, які завдяки чіткій логістиці направляються до ресторанів Argentina Grill м. Києва і пришвидшується робота кухарів.

Здобувачі отримали можливість дізнатися про санітарно-гігієнічні засоби, які застосовуються для оброблення харчових продуктів, обладнання та устаткування на різних етапах виробництва, а також ознайомитися з особливостями заповнення журналів прийому харчової продукції та бракеражу.

Особливу увагу пані Наталя приділила дотриманню вимог системи НАССР, яка впроваджена на підприємстві.

Наступним етапом стало відвідування сучасного аргентинського ресторану Argentina Grill, який знаходиться на Подолі. Заклад вразив своїм унікальним інтер’єром, відкритою кухнею та особливим аргентинським грилем Parilla.

Кухарі-асадори розповіли про основні вимоги до м’яса, яке використовують для приготування стейків, та особливості його приготування на відкритому вогні.

Усі відвідувачі мали змогу продегустувати страви з вогню та відчути справжній смак аргентинської кухні.

Кращі освітні практики впроваджують науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи, а завдяки лекторці дисципліни, доцентці Ларисі Шаран уже другий рік поспіль відбуваються виїзні лабораторні заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології» у виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill.

Здобувачі освіти щиро вдячні пані Наталії за можливість удосконалювати свої практичні навички в реальних виробничих умовах підприємств сфери гостинності.

Опублікований: 07-05-2025
Читайте також:
Атестація виконання курсових робіт триває

Два дні поспіль тривала атестація виконання курсових робіт магістрантами кафедри біотехнології і мікробіології. Для цього були створені три різні комісії, які працювали у відведений час на платформі Zoom. Дуже насиченою була презентація робіт здобувачами, які виконують експериментальні науково-дослідні роботи. Адже у науці мало встановити чи вияви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація виконання курсових робіт триває 23 квітня 2020

Підсумки й плани на останньому в навчальному році засіданні вченої ради університету

27 червня відбулося останнє у цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення нагрудного знаку «За академічні заслуги» професорові кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій сист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки й плани на останньому в навчальному році засіданні вченої ради університету 27 червня 2019

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету

16 вересня розпочинається навчання у цьогорічного студентського поповнення нашого університету. Карантинні обмеження продовжують коригувати наші плани, й у цьому році першокурсники і студенти-скороченики (випускники фахових коледжів, що вступили на скорочену форму навчання) залишилися без традиційної урочистої церемонії посвяти в студенти. Мало тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Організаційні зустрічі з першокурсниками відбуваються у навчальних підрозділах університету 15 вересня 2020

Головні тренди у сфері цифрових фінансів і кредитування обговорювали викладачі кафедри економічної теорії

Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у наймасштабнішій в Україні конференції, присвяченій цифровим фінансам і кредитуванню «Digital Lending Conference 2024», яка була організована Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній (УАФІК). «Digital Lending Conference 2024» стала майданчиком для обговорення головних трендів у сфері...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головні тренди у сфері цифрових фінансів і кредитування обговорювали викладачі кафедри економічної теорії 08 квітня 2024