Н У Х Т

Маркетинг ресторанних послуг обговорили на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи

02 грудня 2022

Маркетинг ресторанних послуг обговорили на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий науковий семінар. Цього разу гостьовим спікером виступив маркетолог закладів ресторанного господарства та сервісу доставки «Піца Хата» Станіслав Григоренко. Тема наукового івенту – «Стратегії залучення клієнтів та статистика відновлення замовлень у період військового стану».

На семінарі розглянули: роботу закладів і служби доставки піцерій «Піца Хата» під час карантинних обмежень COVID-19, історію відкриття та розвитку мережі спеціалізованих закладів «Піца Хата», структуру компанії, сучасну стратегію розвитку підприємства, стратегію просування та рекламні комунікації, фірмовий стиль, стратегію формування та посування на ринок франшизи, основні фінансові показники діяльності ресторанних підприємств; роботу закладів та організацію сервісу доставки «Піца Хата» під час військового стану.

У фокусі уваги спікера – системи мотивації персоналу, ефективність праці, креативна реклама, програми лояльності, робота з негативом гостей закладів та у соціальних мережах.

З початку збройної агресії рф проти України український бізнес не лише тримає економічний фронт, а й підвищує соціальну відповідальність, тому заклади «Піца Хата» розглядають можливість функціонування як Пунктів незламності у разі тривалого аварійного відключення електроенергії.

Запрошений лектор акцентував увагу учасників наукового заходу на важливість роботи маркетингової служби для реалізації стратегії залучення клієнтів і відновлення замовлень у період військового стану

Колектив кафедри висловлює подяку Станіславу Григоренку за інсайти маркетингу ресторанних послуг і просування закладів у сфері гостинності та сподівається на нові освітні заходи від фахівця-практика в онлайні та офлайні!

Опублікований: 02-12-2022
Читайте також:
Гостьова лекція польської науковиці на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція науковиці та викладачки Інституту харчових технологій і харчування Жешувського університету (Республіка Польща), др. Грети Адамчик. Лекцію прослухали науково-педагогічний колектив кафедри, здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» освітньо-наукової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція польської науковиці на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 листопада 2024

Перший крок на шляху до омріяного диплому: захист курсової роботи

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти курсових робіт магістрантами першого року навчання. Цього року здобувачам було нелегко їх виконати, адже усі консультації проводилися дистанційно. Було вирішено створити три комісії, які рецензували роботи перед захистом, а потім оцінювали доповіді та відповіді на питання. Магістранти, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок на шляху до омріяного диплому: захист курсової роботи 03 червня 2020

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

Смілянський коледж харчових технологій нашого університету займає активну позицію у волонтерській діяльності. Щомісячні волонтерські передачі стали вже невід’ємною традицією у виховному процесі навчального закладу. Цього разу до обов'язкових волонтерських  справ приєдналось і плетіння захисних сіток. Сітки для плетіння привезли смілянські волонтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя 30 січня 2017

З кар’єрними перспективами у Ресто «Сільпо» познайомилися здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20 листопада 2023 року відбувся онлайн-вебінар «РЕСТО СІЛЬПО» з директоркою офісу Ресто «Сільпо» Оленою Полковніковою. Захід організував відділ працевлаштування випускників НУХТ. На запрошення кафедри готельно-ресторанної справи до вебінару долучилися здобувачі фахових закладів освіти, які навчаються за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З кар’єрними перспективами у Ресто «Сільпо» познайомилися здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 20 листопада 2023