Н У Х Т

Кафедра гуманітарних дисциплін вітає переможців!

16 квітня 2021

Кафедра гуманітарних дисциплін вітає переможців!

15 квітня у межах 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Гуманітарні дисципліни», де професорсько-викладацький склад кафедри гуманітарних дисциплін представив потужні наукові здобутки здобувачів вищої освіти різних факультетів та інститутів.

Відкрила конференцію завідувачка кафедри Надія Левицька доповіддю «Академічна доброчесність як критерій якості вищої освіти». Професорка наголосила, що тема академічної доброчесності особливо набуває актуальності в розрізі розгляду української вищої школи як складової Європейського освітнього простору. Саме дотримання основоположних цінностей академічної доброчесності дає змогу посісти науковцям і освітянам України гідне місце в міжнародному академічному просторі.

Здобувачка Навчально-наукового інституту економіки і управління Анастасія Коротка виступила з доповіддю «Академічна доброчесність очима студентів», у якій висвітлила питання академічної доброчесності крізь призму погляду на неї здобувачів вищої освіти.

Доповіді молодих науковців були надзвичайно цікавими, викликали жваві дискусії з-поміж присутніх. Учасники продемонстрували обізнаність у тематиці  доповідей, зацікавленість сучасною наукою.

Кращі з них були відзначені:

Підсекція «Історія України».

1 місце – Аліна Чаплик (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Юлія Муравйова (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого)
3 місце – Дмитро Остапенко (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого).

Були рекомендовані до відзначення і автори найкращих постерів:

1 місце – Марія Духновська (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
2 місце – Інна Маковей (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
3 місце – Даніїл Булій (факультет автоматизації і комп’ютерних систем).

Підсекція «Історія української культури»

1 місце – Дарина Шульга (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Аліна Мазур (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
3 місце – Марина Гультяєва (Навчально-науковий інститут харчових технологій).

Автори кращих постерів:

1 місце – Вікторія Коновалова (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Ганна Грисик (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
3 місце – Каріна Бурлака (факультет автоматизації і комп’ютерних систем).

Підсекція «Філософія та соціально-політичні науки»

1 місце – Анна Логінова (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Дарина Бесспалова (Національний університет фізичного виховання та спорту України)
3 місце – Олександр Лисенко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу).

Автори кращих постерів:

1 місце – Анастасія Дубівко (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Ірина Савінова (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу).

Вітаємо юних науковців! Бажаємо їм та їхнім керівникам подальшої плідної роботи та творчих успіхів!

Опублікований: 16-04-2021
Читайте також:
Працюємо з натхненням

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 21 грудня 2023 року у змішаному форматі відбувся науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білокумісної сировини» аспірантки третього року навчання Євгенії Шубіної, захист дисертації якої планується достроково. Під час семінару на кафедру заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працюємо з натхненням 26 грудня 2023

Професійний інтерес ніколи не спить: занурення у світ пивоваріння

Наших здобувачів освіти виокремлює бажання постійно навчатися та розвиватися, незважаючи ні на що. І літні канікули не стали виключенням для підвищення фахових компетенцій аспірантки кафедри біотехнології і мікробіології Ірини Ковшар, яка вирішила відвідати славнозвісну «Лвіварню» – музей пивоваріння від «Лвівської пивоварні». Сучасний музейний ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний інтерес ніколи не спить: занурення у світ пивоваріння 02 вересня 2024

Відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

9 квітня 2019 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за результатами роботи 2018-2019 навчального року. Конференцію відкрив голова студентської ради факультету Віталій Євстаф’єв, який повідомив, що за результатами реєстрації делегатів кворум є. Це старости, їх заступники, ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 12 квітня 2019

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді

Під час стажування у Delft University of Technology (Делфт ТУ, м. Делфт, Нідерланди) професор кафедри біотехнології та мікробіології Віктор Стабніков і доцент Інна Лич ознайомилися з особливостями підготовки майбутніх біотехнологів, серед яких на першому місці стоїть вміння працювати в команді. Таку саму вимогу висувають до наших випускників і робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді 28 жовтня 2019