Н У Х Т

Кафедра гуманітарних дисциплін вітає переможців!

16 квітня 2021

Кафедра гуманітарних дисциплін вітає переможців!

15 квітня у межах 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Гуманітарні дисципліни», де професорсько-викладацький склад кафедри гуманітарних дисциплін представив потужні наукові здобутки здобувачів вищої освіти різних факультетів та інститутів.

Відкрила конференцію завідувачка кафедри Надія Левицька доповіддю «Академічна доброчесність як критерій якості вищої освіти». Професорка наголосила, що тема академічної доброчесності особливо набуває актуальності в розрізі розгляду української вищої школи як складової Європейського освітнього простору. Саме дотримання основоположних цінностей академічної доброчесності дає змогу посісти науковцям і освітянам України гідне місце в міжнародному академічному просторі.

Здобувачка Навчально-наукового інституту економіки і управління Анастасія Коротка виступила з доповіддю «Академічна доброчесність очима студентів», у якій висвітлила питання академічної доброчесності крізь призму погляду на неї здобувачів вищої освіти.

Доповіді молодих науковців були надзвичайно цікавими, викликали жваві дискусії з-поміж присутніх. Учасники продемонстрували обізнаність у тематиці  доповідей, зацікавленість сучасною наукою.

Кращі з них були відзначені:

Підсекція «Історія України».

1 місце – Аліна Чаплик (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Юлія Муравйова (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого)
3 місце – Дмитро Остапенко (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого).

Були рекомендовані до відзначення і автори найкращих постерів:

1 місце – Марія Духновська (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
2 місце – Інна Маковей (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
3 місце – Даніїл Булій (факультет автоматизації і комп’ютерних систем).

Підсекція «Історія української культури»

1 місце – Дарина Шульга (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Аліна Мазур (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
3 місце – Марина Гультяєва (Навчально-науковий інститут харчових технологій).

Автори кращих постерів:

1 місце – Вікторія Коновалова (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Ганна Грисик (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
3 місце – Каріна Бурлака (факультет автоматизації і комп’ютерних систем).

Підсекція «Філософія та соціально-політичні науки»

1 місце – Анна Логінова (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Дарина Бесспалова (Національний університет фізичного виховання та спорту України)
3 місце – Олександр Лисенко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу).

Автори кращих постерів:

1 місце – Анастасія Дубівко (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Ірина Савінова (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу).

Вітаємо юних науковців! Бажаємо їм та їхнім керівникам подальшої плідної роботи та творчих успіхів!

Опублікований: 16-04-2021
Читайте також:
Мужність і відвага крізь покоління

9 жовтня 2019 року студенти  Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяли участь в історичному екскурсі «Мужність і відвага крізь покоління», що відбувся у бібліотеці-філії №4 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради. Покрова, козацтво, УПА, День захисника України - ось ці чотири теми об’єднали у масовому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мужність і відвага крізь покоління 11 жовтня 2019

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук. Молоді науковці, викладачі кафедри В’ячеслав Губеня і Олена Кобець успішно захистили свої дисертаційні дослідження у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування». Старший викладач В'ячеслав Губеня зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук 23 березня 2018

Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом доцента Людмили Кривопляс-Володіної відвідали підприємство по підготовці та фасуванню води «СУБОС». Високопрофесійні фахівці ознайомили молодь із інноваційними технологіями, впровадженими на виробництві, поетапним технологічним процесом підготовки води, озонування, збагачення віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 03 квітня 2019

Сучасні програмні рішення – у навчальний процес

Доцентка кафедри обліку і аудиту Людмила Духновська 1-3 квітня 2025 року успішно опанувала онлайн-курс «Використання прикладного рішення «BAS Управління торгівлею». Використання програмних продуктів лінійки BAS у навчальному процесі сприяє ефективному поєднанню академічної підготовки з практичною діяльністю майбутніх фахівців. Застосування сучасни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні програмні рішення – у навчальний процес 08 квітня 2025