Н У Х Т

Кафедра гуманітарних дисциплін вітає переможців!

16 квітня 2021

Кафедра гуманітарних дисциплін вітає переможців!

15 квітня у межах 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Гуманітарні дисципліни», де професорсько-викладацький склад кафедри гуманітарних дисциплін представив потужні наукові здобутки здобувачів вищої освіти різних факультетів та інститутів.

Відкрила конференцію завідувачка кафедри Надія Левицька доповіддю «Академічна доброчесність як критерій якості вищої освіти». Професорка наголосила, що тема академічної доброчесності особливо набуває актуальності в розрізі розгляду української вищої школи як складової Європейського освітнього простору. Саме дотримання основоположних цінностей академічної доброчесності дає змогу посісти науковцям і освітянам України гідне місце в міжнародному академічному просторі.

Здобувачка Навчально-наукового інституту економіки і управління Анастасія Коротка виступила з доповіддю «Академічна доброчесність очима студентів», у якій висвітлила питання академічної доброчесності крізь призму погляду на неї здобувачів вищої освіти.

Доповіді молодих науковців були надзвичайно цікавими, викликали жваві дискусії з-поміж присутніх. Учасники продемонстрували обізнаність у тематиці  доповідей, зацікавленість сучасною наукою.

Кращі з них були відзначені:

Підсекція «Історія України».

1 місце – Аліна Чаплик (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Юлія Муравйова (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого)
3 місце – Дмитро Остапенко (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого).

Були рекомендовані до відзначення і автори найкращих постерів:

1 місце – Марія Духновська (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
2 місце – Інна Маковей (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
3 місце – Даніїл Булій (факультет автоматизації і комп’ютерних систем).

Підсекція «Історія української культури»

1 місце – Дарина Шульга (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Аліна Мазур (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
3 місце – Марина Гультяєва (Навчально-науковий інститут харчових технологій).

Автори кращих постерів:

1 місце – Вікторія Коновалова (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Ганна Грисик (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
3 місце – Каріна Бурлака (факультет автоматизації і комп’ютерних систем).

Підсекція «Філософія та соціально-політичні науки»

1 місце – Анна Логінова (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Дарина Бесспалова (Національний університет фізичного виховання та спорту України)
3 місце – Олександр Лисенко (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу).

Автори кращих постерів:

1 місце – Анастасія Дубівко (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Ірина Савінова (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу).

Вітаємо юних науковців! Бажаємо їм та їхнім керівникам подальшої плідної роботи та творчих успіхів!

Опублікований: 16-04-2021
Читайте також:
На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У нинішні непрості для держави часи одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 13лютого в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 14 лютого 2023

Вступникам радять перед поданням заяв зважити свої шанси на вступ на конкретну спеціальність

У Міністерстві освіти і науки України вирішили нагадати вступникам статистику 2017 року й радять всім відповідально поставитися до вибору, заздалегідь прорахувати свій конкурсний бал та реально оцінити шанси для вступу на ту чи іншу спеціальність. «Для цього якраз корисно зважити на прохідні бали минулих років. Адже, як засвідчує практика, кардинал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам радять перед поданням заяв зважити свої шанси на вступ на конкретну спеціальність 12 липня 2018

Технічний день автоматизації

Відбулася неформальна просвітницька конференція «Технічний день автоматизації» ТДА20-1, під назвою «Робо-сфера». Цей захід регулярно проводиться на базі нашого університету, цього разу кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління організовувала його в онлайн-форматі разом із партнерами з компанії «ABB». На конференції виступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технічний день автоматизації 04 січня 2021

Відбулося завершальне у цьому навчальному році засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося завершальне засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя з Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала цікава і актуальна для подорожуючих тема «Transportation in Ukraine and in the USA». Засідання  розпоча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося завершальне у цьому навчальному році засідання Еnglish speaking club 07 червня 2018