Н У Х Т

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 лютого 2022

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчального центру Рейкарц Хотел Груп, к.т.н. Ірини Магалецької (голова), завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., доцента Олега Кузьміна, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н., доцентка Людмили Дейниченко, асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової (секретарка ЕК) вітає здобувачів та їх наукових керівників: Андрія Дериша (керівниця – професор Олег Кузьмін), Анастасію Бакун і Ольгу Шпакову (керівниця – професорка Олександра Нєміріч), Данила Ренке і Антона Сіромаху (керівниця – доцентка Ірина Силка), Ольгу Рябу (керівниця – доцентка Наталія Стукальська) із успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт та отриманням освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві».

Колектив кафедри бажає випускникам удачі та здійснення мрій! 

Опублікований: 24-02-2022
Читайте також:
Захищаються магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

21 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі: керівниці навчального ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищаються магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 22 лютого 2022

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Ці дні на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки були присвячені академічній етиці. Гаранти освітніх програм і викладачі протягом тижня провели зі здобувачами освіти низку зустрічей, кейсів і вікторин, щоб обговорити основні принципи академічної доброчесності та важливість відповідального підходу до навчання. Багато говорили про роль академіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 06 вересня 2024

Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції значну увагу приділяють співпраці з провідними компаніями Європи. Лекцію «Сучасні аспекти використання ферментів для покращення продуктів харчування» за ініціативи доцентки Зоряни Романової прочитав провідний менеджер-технолог компанії «Univar Solutions», представництва «Novozymes», к.б.н. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions» 20 жовтня 2023

Професійним досвідом у підприємництві поділилася випускниця кафедри маркетингу

Навчання дистанційно – це нові можливості для організації гостьових лекцій за участі іноземних стейкхолдерів. 11 листопада відбулася зустріч здобувачів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» із представниками галузі страхування компанії «Grupa PZU» (Польща) Войчеком Хойновські та Мариною Дусь. У дружній та робочій атмо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійним досвідом у підприємництві поділилася випускниця кафедри маркетингу 12 листопада 2020