Н У Х Т

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 лютого 2022

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчального центру Рейкарц Хотел Груп, к.т.н. Ірини Магалецької (голова), завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., доцента Олега Кузьміна, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н., доцентка Людмили Дейниченко, асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової (секретарка ЕК) вітає здобувачів та їх наукових керівників: Андрія Дериша (керівниця – професор Олег Кузьмін), Анастасію Бакун і Ольгу Шпакову (керівниця – професорка Олександра Нєміріч), Данила Ренке і Антона Сіромаху (керівниця – доцентка Ірина Силка), Ольгу Рябу (керівниця – доцентка Наталія Стукальська) із успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт та отриманням освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві».

Колектив кафедри бажає випускникам удачі та здійснення мрій! 

Опублікований: 24-02-2022
Читайте також:
Розширюємо межі профорієнтаційної географії

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти факультету біотехнології та екологічного контролю. Студентка групи БТ-1-1 Владислава Ропай провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9, 10 та 11 класів у Черкаській області в Шполянському ліцеї №1. Зустріч почалася з ознайомлення ліцеїстів з університетом та факультетом. Зокрема учні були проінформо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо межі профорієнтаційної географії 13 жовтня 2023

Навчальний рік магістрантів-біотехнологів розпочався із зустрічі з гаранткою програми

Магістранти-першокурсники, які почали своє навчання за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», розпочали його з онлайн-зустрічі з гаранткою освітньої програми Вікторією Красінько. Гарантка обговорила зі здобувачами освіти важливість дотримання правил академічної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальний рік магістрантів-біотехнологів розпочався із зустрічі з гаранткою програми 05 вересня 2024

В університеті стартував додатковий набір вступників на навчання

Сьогодні, 8 вересня, в нашому університеті розпочався додатковий набір вступників на навчання за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр». Для вступу на навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» потрібні результати національного мультипредметного тесту (НМТ) або зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), співбесіди (для пільгових категорій вступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартував додатковий набір вступників на навчання 08 вересня 2023

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства – кав’ярні «Кава світу». Гостинно зустрічав наших студентів особисто власник, який поділився безцінними порадами щодо відкриття спеціалізованого закладу ресторанного господарства, розпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 13 листопада 2019