Н У Х Т

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 лютого 2022

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчального центру Рейкарц Хотел Груп, к.т.н. Ірини Магалецької (голова), завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., доцента Олега Кузьміна, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н., доцентка Людмили Дейниченко, асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової (секретарка ЕК) вітає здобувачів та їх наукових керівників: Андрія Дериша (керівниця – професор Олег Кузьмін), Анастасію Бакун і Ольгу Шпакову (керівниця – професорка Олександра Нєміріч), Данила Ренке і Антона Сіромаху (керівниця – доцентка Ірина Силка), Ольгу Рябу (керівниця – доцентка Наталія Стукальська) із успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт та отриманням освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві».

Колектив кафедри бажає випускникам удачі та здійснення мрій! 

Опублікований: 24-02-2022
Читайте також:
Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ

Цього літа студенти і аспіранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи. Ці заходи проводили партнери університету – Русенсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ 11 вересня 2020

Практичні скіли пакувальників

З 13 січня частина наших здобувачів освіти відповідно до графіків навчального процесу розпочала проходження практики. Зокрема бакалаврів освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» (спеціальність «Видавництво і поліграфія») гостинно зустрів колектив друкарні «Вольф». Друкарня «Вольф» працює на ринку полі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні скіли пакувальників 16 січня 2025

Консультації у Skype набувають все більшої популярності серед викладачів і здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Консультації з дисципліни «Інформаційні системи і технології в туристичному бізнесі» активно проводяться у дистанційному форматі. Зокрема, здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм» методом спроб і помилок, а також спільними зусиллями з викладачами виконують лабораторні роботи у Skype. Простота використання, відмінна якість звуку і мультиплатф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультації у Skype набувають все більшої популярності серед викладачів і здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 17 квітня 2020

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті

15 жовтня 2019 року відбувся круглий стіл «Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики», організований кафедрою туристичного та готельного бізнесу з нагоди святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій. Модератором круглого столу виступив к.е.н., доцент Віктор Тринчук. Захід розпочався з вітальних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті 17 жовтня 2019