Н У Х Т

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

24 лютого 2022

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчального центру Рейкарц Хотел Груп, к.т.н. Ірини Магалецької (голова), завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., доцента Олега Кузьміна, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н., доцентка Людмили Дейниченко, асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової (секретарка ЕК) вітає здобувачів та їх наукових керівників: Андрія Дериша (керівниця – професор Олег Кузьмін), Анастасію Бакун і Ольгу Шпакову (керівниця – професорка Олександра Нєміріч), Данила Ренке і Антона Сіромаху (керівниця – доцентка Ірина Силка), Ольгу Рябу (керівниця – доцентка Наталія Стукальська) із успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт та отриманням освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві».

Колектив кафедри бажає випускникам удачі та здійснення мрій! 

Опублікований: 24-02-2022
Читайте також:
Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології»

20 травня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відповідно до затвердженого графіку відбулася гостьова онлайн-лекція від аудитора ТзОВ «Гранд Серт Україна» Артура Михалевича. Лекційне заняття на тему «Застосування молокопереробними підприємствами вимог якості та харчової безпечності в рамках стандартів IFS Food IFS Global Mar...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології» 20 травня 2024

Планове засідання вченої ради університету

Сьогодні у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Традиційно привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями, члени вченої ради приступили до роботи і відповідно до порядку денного розглянули кадрові питання, виховну роботу в університеті, стан забезпечення безпеки життєдіяльності колективу і відповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планове засідання вченої ради університету 29 травня 2025

Чудовий обмін викладацьким досвідом на кафедрі економіки і права

Карантинні обмеження продовжуються, і лекційні заняття онлайн стають звичними. 10 березня доцент кафедри економіки і права Володимир Рябенко запросив колег і бажаючих на відкриту лекцію «Нематеріальні активи підприємства і методи їх оцінювання» з навчальної дисципліни «Потенціал і розвиток підприємства (з елементами вартості бізнесу)», яку він чита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудовий обмін викладацьким досвідом на кафедрі економіки і права 11 березня 2021

Науковці університету – серед авторів колективної монографії Ради ректорів Київського вузівського центру

За ініціативи й підтримки Ради ректорів Київського вузівського центру вийшла друком колективна монографія «Шляхи розвитку закладів вищої освіти в новій соціальній реальності», присвячена питанням організації вищої освіти, інноваційних перетворень і забезпечення якості вищої освіти, висвітленню досвіду закладів вищої освіти з формування конкурентосп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету – серед авторів колективної монографії Ради ректорів Київського вузівського центру 04 листопада 2022