Н У Х Т

Лекторій від успішного готельєра

10 червня 2022

Лекторій від успішного готельєра

8 червня відбувся лекторій від засновника та генерального директора компанії  «Ribas Hotels Group» Артура Лупашка, який прослухали здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», першого курсу у рамках проходження навчальної практики і другого курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики. Тематика лекторію – «Історія успіху «Ribas Hotels Group» та його засновника Артура Лупашка. Перспективи готельної індустрії в Україні та світі».

Майбутніх готельєрів запрошений фахівець ознайомив із історією розвитку компанії «Ribas Hotels Group», яка була створена в 2012 році в м. Одесі. З 2014 року «Ribas Hotels Group» створює об’єкти готельної нерухомості, здійснює їх реконструкцію або будівництво, розвиває готелі категорії 3* і 4*, курортні пляжні та гірськолижні готелі, міські готелі, бутік-готелі, апарт-готелі, казино-готелі. За останні 7 років в управління компанії перейшли 26 об’єктів.

До послуг, які надає компанія входять: будівництво, проєктування, управління об’єктами; маркетинг і бронювання; розроблення бізнес-плану та концепції підприємств; консультування з оформлення франшиз; консалтингові послуги; організація грального бізнесу при готелях; дизайнерські послуги готельних підприємств.

Лектор розповів учасникам конференції про засади WOW-сервісу – невід'ємної складової успішної компанії, відзначив важливість корпоративної культури на підприємствах. Також розглянули перспективи розвитку готельної індустрії в Україні та світі.

Захід організували в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариса  Шаран, відповідальна за виховну роботу на кафедрі Аліна Ковтун, асистентка кафедри Світлана Ковальчук та куратори академічних груп.

Опублікований: 10-06-2022
Читайте також:
На базі факультету автоматизації і комп’ютерних систем відбулася щорічна науково-технічна конференція

Дуже тішить, що, незважаючи на нинішні обставини повномасштабної війни, а також перебої з живленням і зв’язком, наша наука продовжує рухатись уперед і розвиватись. В Україні проводяться конференції та інші наукові заходи, в яких беруть участь і досвідчені фахівці, і молоді здобувачі вищої освіти. 25 листопада 2022 року на базі факультету автоматиз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі факультету автоматизації і комп’ютерних систем відбулася щорічна науково-технічна конференція 30 листопада 2022

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі»

Студенти групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко, відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні. Майстри-карамельє Сергій та Юрій у присутності студентів виготовили карамель із рисунком «Вишень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі» 22 листопада 2019

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та Ірина Корецька спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготували до друку навчальний посібник «Інжиніринг у ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2020

Прогулянка столицею першокурсників освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукцїі»

Не зважаючи на примхливу осінню погоду, здобувачі групи ХЕ-1-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою прогулялися центром української столиці. Першою зупинкою став Маріїнський палац – домінант палацово-паркового ансамблю на Печерських пагорбах. Далі шлях пролягав повз стадіон «Динамо», де спо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прогулянка столицею першокурсників освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукцїі» 20 жовтня 2021