Н У Х Т

Лекторій від успішного готельєра

10 червня 2022

Лекторій від успішного готельєра

8 червня відбувся лекторій від засновника та генерального директора компанії  «Ribas Hotels Group» Артура Лупашка, який прослухали здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», першого курсу у рамках проходження навчальної практики і другого курсу зі скороченим терміном навчання у рамках виробничої практики. Тематика лекторію – «Історія успіху «Ribas Hotels Group» та його засновника Артура Лупашка. Перспективи готельної індустрії в Україні та світі».

Майбутніх готельєрів запрошений фахівець ознайомив із історією розвитку компанії «Ribas Hotels Group», яка була створена в 2012 році в м. Одесі. З 2014 року «Ribas Hotels Group» створює об’єкти готельної нерухомості, здійснює їх реконструкцію або будівництво, розвиває готелі категорії 3* і 4*, курортні пляжні та гірськолижні готелі, міські готелі, бутік-готелі, апарт-готелі, казино-готелі. За останні 7 років в управління компанії перейшли 26 об’єктів.

До послуг, які надає компанія входять: будівництво, проєктування, управління об’єктами; маркетинг і бронювання; розроблення бізнес-плану та концепції підприємств; консультування з оформлення франшиз; консалтингові послуги; організація грального бізнесу при готелях; дизайнерські послуги готельних підприємств.

Лектор розповів учасникам конференції про засади WOW-сервісу – невід'ємної складової успішної компанії, відзначив важливість корпоративної культури на підприємствах. Також розглянули перспективи розвитку готельної індустрії в Україні та світі.

Захід організували в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариса  Шаран, відповідальна за виховну роботу на кафедрі Аліна Ковтун, асистентка кафедри Світлана Ковальчук та куратори академічних груп.

Опублікований: 10-06-2022
Читайте також:
Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вже стало доброю традицією зустрічатися з абітурієнтами щодватижні по суботах. 20 лютого інформаційно-консультаційну підтримку майбутнім здобувачам вищої освіти забезпечували в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко, заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 лютого 2021

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment»

Здобувачі групи ХЕ-3-12 освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» отримали можливість провести виїзне практичне заняття в умовах сучасного харчового підприємства в рамках вивчення дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» під керівництвом лекторки, в.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment» 19 квітня 2024

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 21 вересня відбулися відкриті лекційні заняття. Доцент Світлана Олійник провела аудиторне заняття для здобувачів групи ЗТБ-1-1м з дисципліни «Інноваційні технології бродильних  виробництв». Тема  лекції – «Інноваційні технології у лікеро-горілчаному виробництві». Лектор звернула увагу ауди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 22 вересня 2020

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму!

Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитована ще одна магістерська освітньо-професійна програма нашого університету – «Туризм і рекреація» (гарантка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник) спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Експертне оцінювання освітньої програми щодо можливості її акред...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму! 20 грудня 2024