Н У Х Т

Радіємо досягненням випускників!

14 july 2025

Радіємо досягненням випускників!

Одна з найкращих випускниць Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Ольга Степанова пройшла відбір і стала учасницею See Forward Ukraine 2025 – проєкту, що об’єднує дівчат з усієї країни, які прагнуть змін у собі, у своїх спільнотах і в Україні. Він допомагає молодим українкам краще зрозуміти себе, розкрити свій потенціал і зробити перший свідомий крок у лідерство.

Участь у програмі допоможе отримати конкретні інструменти, знання та досвід. На учасниць чекають лекції та Zoom-зустрічі з провідними українськими та світовими спікерами – венчурними інвесторами, науковцями, психологами, лідерами думок і бізнесу; профорієнтаційна підтримка, що допоможе зрозуміти свої сильні сторони, і як перетворити їх на успішний кар’єрний шлях; психологічна підтримка та робота з емоційним інтелектом, бо лідерство починається з внутрішнього балансу; тренінги з комунікації, управління, проєктного мислення – практичні заняття, які реально готують до викликів; підтримка англійської мови – жива практика, нові слова і більше впевненості у спілкуванні; фізична активність і ресурсне середовище, адже тіло і ментальне здоров’я важливі не менше, ніж знання; живе комʼюніті однодумців з усієї країни, де кожна учасниця – це натхнення, підтримка і приклад.

Наполеглива праця Ольги і досягнення студентських років створили фундамент для успішної кар’єри – випускниця магістратури 2024 року вже очолює відділ міжнародних зв’язків на потужному підприємстві та не зупиняється на досягнутому й працює над подальшим удосконаленням. Вона – наша гордість і приклад для наслідування! Радіємо досягненням наших випускників і пишаємось такою молоддю!

Published on: 14-07-2025
Read also:
Гостьовий лекторій з дегустаційним майстер-класом на кафедрі готельно-ресторанної справи

24 вересня 2024 р. у межах вивчення дисципліни «Кулінарна етнологія» для здобувачів освіти 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій з дегустаційним майстер-класом. На кафедру готельно-ресторанної справи за ініціативи лекторки дисципліни, завідувачки кафедри Лариси Шаран та на запрошення старших викладач...

READ YOURSELF

Гостьовий лекторій з дегустаційним майстер-класом на кафедрі готельно-ресторанної справи 25 september 2024

Відбулася позачергова Конференція трудового колективу НУХТ

30 вересня в актовій залі університету з дотриманням протиепідемічних санітарних норм відбулася позачергова Конференція трудового колективу НУХТ. Делегатів скликали, тому що виникла потреба внесення змін до Статуту університету. Зареєструвалися 100 осіб зі 116 обраних колективом делегатів, і оскільки необхідний кворум зібрався, голова Конференції...

READ YOURSELF

Відбулася позачергова Конференція трудового колективу НУХТ 30 september 2021

Обраний новий голова Первинної профспілкової організації працівників НУХТ

22 вересня 2021 року в актовій залі університету з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулася позачергова виборна профспілкова конференція Первинної профспілкової організації працівників Національного університету харчових технологій. Від адміністрації університету на конференції був присутній проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, в...

READ YOURSELF

Обраний новий голова Первинної профспілкової організації працівників НУХТ 22 september 2021

NUFT and DGNB Join Forces: Sustainable Engineering Partnership

We are pleased to announce that the National University of Food Technology (NUFT) has recently entered into an important memorandum of cooperation with DGNB (German Sustainable Building Council), a well-known organization in the industry. This partnership has been made possible thanks to the support and involvement of the Department of Thermal Powe...

READ YOURSELF

NUFT and DGNB Join Forces: Sustainable Engineering Partnership 07 june 2023