Н У Х Т

Фінальний акорд магістрів кафедри біотехнології і мікробіології

18 february 2022

Фінальний акорд магістрів кафедри біотехнології і мікробіології

17 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

На розгляд комісії, яку очолювала к.б.н., старша наукова співробітниця відділу мікології Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України Маргарита Ломберг, були представлені 34 магістерські роботи. Члени комісії відзначили актуальність обраних тем, вдалі та інформаційні презентації.

Захисти проходили у вигляді відеоконференції на платформі Zoom, що дало змогу приєднуватися до засідань екзаменаційної комісії всім охочим. Учасниками конференції стали здобувачі молодших курсів, а також стейкхолдери, зокрема компанія ТОВ «Фармекс Груп», співробітники відділу працевлаштування якої запропонували випускникам-біотехнологам звернути увагу на вакансії компанії.

Також на захисти завітав випускник кафедри 2015 року, а нині провідний спеціаліст з фармацевтичної розробки технологічної лабораторії дослідного центру АТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум» Антон Івасюк. Він був вражений підготовкою здобувачів, задав їм численні питання, відзначив високий рівень представлених робіт, а також професійність і кваліфікацію магістрів-біотехнологів.

Рішенням екзаменаційної комісії всім магістрантам був присуджений освітній ступінь «магістр». Приємно відзначити, що дванадцять здобувачів захистили кваліфікаційні магістерські роботи на «відмінно», а троє – з оцінкою «добре».

Вітаємо магістрів, бажаємо їм творчої наснаги та підкорення нових щаблів професійного розвитку! 

Published on: 18-02-2022
Read also:
Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування

19 листопада 2024 р. на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції завітали учні  київського ліцею №241 «Голосіївський», де їх гостинно зустріли деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, професорка На...

READ YOURSELF

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування 20 november 2024

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ

Колектив випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів активно розширює базу підприємств-партнерів, невпинно залучаючи до співпраці провідні компанії не лише України, але й близького та дальнього зарубіжжя. У січні 2020 року фахівці кафедри, професор Василь Пасічний і доцент Олег Галенко побували у польському відділенні групи компаній «Go...

READ YOURSELF

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ 17 february 2020

Здобувачі освіти ознайомилися з екологічною складовою роботи фармацевтичної фірми «Дарниця»

Здобувачі магістратури та бакалаврату спеціальності «Екологія» разом із доцентками кафедри екології та екоменеджменту Оксаною Салавор та Оксаною Ничик відвідали фармацевтичне підприємство «Дарниця». Екскурсію для майбутніх екологів організувала випускниця кафедри, а нині експертка з фармацевтичної регуляції у Департаменті української реєстрації ПрА...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти ознайомилися з екологічною складовою роботи фармацевтичної фірми «Дарниця» 05 november 2025

Актуальні дослідження наших науковців презентовано на черговій міжнародній конференції

Науковий прогрес і розвиток суспільства в цілому неможливий без активного обміну інформацією та знаннями. Для науки і виробництва таким зручним і ефективним майданчиком комунікації є різноманітні конференції, де представники промисловості можуть поділитися своїми проблемами і практичними спостереженнями, а науковці — розповісти про актуальні здобут...

READ YOURSELF

Актуальні дослідження наших науковців презентовано на черговій міжнародній конференції 25 september 2024