Н У Х Т

На практику до своїх здобувачів

08 december 2023

На практику до своїх здобувачів

Кафедрою експертизи харчових продуктів проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» на базі ПрАТ «Київський маргариновий завод» для магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції». До такого заходу долучилися здобувачі обох курсів, аби не знехтувати унікальною можливістю ознайомитись із особливостями фактичного впровадження інструментів Lean й поглибити набуті теоретичні знання.

Колектив ПрАТ «Київський маргариновий завод» неодноразово приймав здобувачів і викладачів НУХТ, й завжди відкрито ділиться своїми здобутками та знаннями. Нині голова правління В`ячеслав Гончаров і директор з виробництва майонезів та соусів Юрій Ковтун, що є здобувачами освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції», в умовах виробничих цехів продемонстрували заходи з оптимізації технологічних процесів, що реалізуються у рамках загальної Lean-стратегії підприємства. Під час обговорення особливостей трансформації компанії виробники ділилися практичними кейсами з формування зацікавленої та вмотивованої команди, орієнтованої на постійне вдосконалення, підходами у реалізації стратегічних цілей компанії в щоденній діяльності кожного працівника, особливостями визначення та встановлення коефіцієнтів ефективності тощо.

Розуміння та задоволення потреб клієнтів і партнерів компанії визначає її напрям розвитку та шлях змін. Саме тому виробничим колективом ПрАТ «Київський маргариновий завод» нині проведено потужну роботу із розроблення нової лінійки продуктів – соусів-приправ і майонезних соусів Olkom Style. Продукція увібрала у себе багаторічний досвід у поєднанні зі сучасними інноваціями – створена для того, щоб перетворити приготування страв на творчість. Під час дегустації учасники зустрічі обговорили застосування підходів операційного вдосконалення до всіх етапів розроблення та впровадження нових продуктів у виробництво.

До роботи на ПрАТ «Київський маргариновий завод» доєдналися викладачі низки освітніх компонент, що викладаються за освітньою програмою: доценти кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека і Оксана Петруша та кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Чепелюк і Олександр Чепелюк. Поєднання практичної та наукової складової забезпечило цілісне і комплексне розкриття обговорюваних питань, глибоке та конструктивне мислення у пошуку їх найкращих вирішень.

Колективи кафедр університету висловлюють подяку керівництву ПрАТ «Київський маргариновий завод» за можливість проведення виїзного практичного заняття в умовах підприємства та отримання унікальної можливості закріплення теоретичних знань підходів операційного вдосконалення технологічних процесів у виробництві харчової продукції.

Published on: 08-12-2023
Read also:
В університеті стартує додатковий набір вступників на навчання

З 16 вересня в університеті стартує додатковий набір вступників на навчання. Так, набір на освітній ступінь «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти здійснюватиметься на вакантні місця, що фінансуються за кошти фізичних та юридичних осіб. Для вступу на навчання для здобуття ступеня «бакалавр» обов’язково потрібні позитивні результат...

READ YOURSELF

В університеті стартує додатковий набір вступників на навчання 01 september 2021

Наші викладачі – не тільки теоретики, а й досвідчені практики!

Багато викладачів нашого університету крім педагогічної та наукової роботи займається практичною діяльністю, що дає їм можливість вільно розповідати здобувачам освіти про новітні технології та ілюструвати теорію реальними прикладами з життя. Зокрема доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександр Рябчук є головним енергетиком компа...

READ YOURSELF

Наші викладачі – не тільки теоретики, а й досвідчені практики! 12 august 2025

Українець не від народження, українець за духом: просвітницький захід кафедри іноземних мов професійного спрямування

18 лютого минула ювілейна дата – 70 років від дня народження Джеймса Мейса – американського історика, політолога, публіциста, професора університетів Мічигану, Гарварду, Колумбії, Іллінойсу та Києво-Могилянської академії, дослідника Голодомору в Україні, укладача доповіді Комісії Конгресу США з вивчення Голодомору 1932-1933 років. Завдяки йому весь...

READ YOURSELF

Українець не від народження, українець за духом: просвітницький захід кафедри іноземних мов професійного спрямування 21 february 2022

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті

24 квітня в університеті відбувся уже традиційний фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST». Свято танцю й драйву відбувається в нашому навчальному закладі вже втретє, ініціатором його започаткування була студентська рада Навчально-наукового інституту економіки і управління, а проводиться воно за підтримки студради університету і Студентського центру патрі...

READ YOURSELF

Свято танцю «NUFT DANCE FEST» відбулося в університеті 24 april 2019