Н У Х Т

На практику до своїх здобувачів

08 грудня 2023

На практику до своїх здобувачів

Кафедрою експертизи харчових продуктів проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» на базі ПрАТ «Київський маргариновий завод» для магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції». До такого заходу долучилися здобувачі обох курсів, аби не знехтувати унікальною можливістю ознайомитись із особливостями фактичного впровадження інструментів Lean й поглибити набуті теоретичні знання.

Колектив ПрАТ «Київський маргариновий завод» неодноразово приймав здобувачів і викладачів НУХТ, й завжди відкрито ділиться своїми здобутками та знаннями. Нині голова правління В`ячеслав Гончаров і директор з виробництва майонезів та соусів Юрій Ковтун, що є здобувачами освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції», в умовах виробничих цехів продемонстрували заходи з оптимізації технологічних процесів, що реалізуються у рамках загальної Lean-стратегії підприємства. Під час обговорення особливостей трансформації компанії виробники ділилися практичними кейсами з формування зацікавленої та вмотивованої команди, орієнтованої на постійне вдосконалення, підходами у реалізації стратегічних цілей компанії в щоденній діяльності кожного працівника, особливостями визначення та встановлення коефіцієнтів ефективності тощо.

Розуміння та задоволення потреб клієнтів і партнерів компанії визначає її напрям розвитку та шлях змін. Саме тому виробничим колективом ПрАТ «Київський маргариновий завод» нині проведено потужну роботу із розроблення нової лінійки продуктів – соусів-приправ і майонезних соусів Olkom Style. Продукція увібрала у себе багаторічний досвід у поєднанні зі сучасними інноваціями – створена для того, щоб перетворити приготування страв на творчість. Під час дегустації учасники зустрічі обговорили застосування підходів операційного вдосконалення до всіх етапів розроблення та впровадження нових продуктів у виробництво.

До роботи на ПрАТ «Київський маргариновий завод» доєдналися викладачі низки освітніх компонент, що викладаються за освітньою програмою: доценти кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека і Оксана Петруша та кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Чепелюк і Олександр Чепелюк. Поєднання практичної та наукової складової забезпечило цілісне і комплексне розкриття обговорюваних питань, глибоке та конструктивне мислення у пошуку їх найкращих вирішень.

Колективи кафедр університету висловлюють подяку керівництву ПрАТ «Київський маргариновий завод» за можливість проведення виїзного практичного заняття в умовах підприємства та отримання унікальної можливості закріплення теоретичних знань підходів операційного вдосконалення технологічних процесів у виробництві харчової продукції.

Опублікований: 08-12-2023
Читайте також:
З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування

27 жовтня 2021 року на кафедру технології консервування завітала випускниця 2005 року Валентина Фролова з гостьовою лекцією «Управління безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P.». Валентина поділилася зі здобувачами вищої освіти кафедри особистим досвідом роботи як верифікатора і консультанта зі впровадж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З вимогами міжнародних стандартів GLOBAL G.A.P. ознайомилися здобувачі освіти кафедри технології консервування 28 жовтня 2021

Профорієнтаційний марафон по ярмарках професій розпочався

19 вересня 2019 р. об’єднана команда навчально-наукових інститутів і факультетів університету представила наш виш на Ярмарку професій, що відбувся в міськрайонному центрі зайнятості в м. Бровари. Захід відвідали учні 9-11 класів 18-ти шкіл Броварів та Броварського району. Для усіх бажаючих ознайомитись із особливостями навчальних процесів факульте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон по ярмарках професій розпочався 23 вересня 2019

Відкрите заняття з робототехніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите лекційне заняття з інноваційної дисципліни «Робототехнічні комплекси у пакувальних процесах», яке для магістрантів освітньо-програми «Прикладна механіка» провів асистент кафедри, PhD Валентин Туфекчі. У сучасному світі, де швидкість та ефективність є вирішальними, знання і вміння у ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття з робототехніки 26 березня 2024

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення  здобувачів вищої освіти до науково-дослідної роботи з другого-третього року навчання в університеті та представлення наукового доробку на студентських наукових конференціях в Україні і поза її межами. Постійно здобувачі кафедри беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 26 квітня 2021