Н У Х Т

Блискуче завершення спортивного року

27 december 2023

Блискуче завершення спортивного року

Наприкінці грудня 2023 року в м. Київ відбувся Чемпіонат України (дорослі, юніори, юнаки) та Кубок України (етапи) зі спортивного орієнтування (на лижах, ІІІ-ІV ранг). У змаганнях брали участь 20 команд із 227 спортсменів з 11 областей України та м. Києва.

Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України та Федерація спортивного орієнтування України.

Спортсмени були представлені у вікових категоріях Ч/Ж 12-70 років та груп Еліта (Ч/Ж21Е). Згідно із затвердженим регламентом було проведено три старти на спринтерській дистанції, 2-етапній естафеті та подовженій дистанціях. Старт на спринтерській та подовженій дистанціях були у особистому заліку.

Результати спортсмена визначалися за найменшим часом проходження дистанції. Усі дні учасники змагались на дистанціях у Національному природному парку «Голосіївський».

Переможці та призери змагань у кожній із вікових груп були нагороджені фірмовими медалями та дипломами.

Здобувач другого курсу групи БТ-2-1 факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко посів ІІ місце в особистому заліку на спринтерській дистанції (3,9 кілометри), І місце у 2-етапній командній естафеті (3,8 кілометри) та подовженій дистанції (8,6 кілометри) по групі Ч20.

Вітаємо нашого здобувача! Бажаємо підкорення нових висот і у спорті, і у навчанні!

Published on: 27-12-2023
Read also:
Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

15-16 листопада в нашому університеті відбулися вже традиційні Міжнародні науково-практичні конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», організатором яких є кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з галузевими асоціаціями «Укрхлібпром», «У...

READ YOURSELF

Традиційні наукові конференції відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 november 2022

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія)

За результатами конкурсу українсько-австрійських науково-дослідних проєктів, оголошеного Міністерством освіти і науки України у 2020 році, до переліку переможців увійшов проєкт «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», представлений кафедрою технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних за...

READ YOURSELF

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів проводить наукові дослідження у BOKU (Австрія) 07 september 2021

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

Дослідження науковців кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, що ведуться у співпраці з Укрвинпром, Ukrainian Wine Institute та європейськими партнерами, були високо оцінені експертною відбірковою комісією за актуальність і необхідність впровадження у виробництво. Серед тисячі інших досліджень роботи наших учених були відібрані для...

READ YOURSELF

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені! 01 october 2024

Гостьовий лекторій з дегустаційним майстер-класом на кафедрі готельно-ресторанної справи

24 вересня 2024 р. у межах вивчення дисципліни «Кулінарна етнологія» для здобувачів освіти 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій з дегустаційним майстер-класом. На кафедру готельно-ресторанної справи за ініціативи лекторки дисципліни, завідувачки кафедри Лариси Шаран та на запрошення старших викладач...

READ YOURSELF

Гостьовий лекторій з дегустаційним майстер-класом на кафедрі готельно-ресторанної справи 25 september 2024