Н У Х Т

Блискуче завершення спортивного року

27 december 2023

Блискуче завершення спортивного року

Наприкінці грудня 2023 року в м. Київ відбувся Чемпіонат України (дорослі, юніори, юнаки) та Кубок України (етапи) зі спортивного орієнтування (на лижах, ІІІ-ІV ранг). У змаганнях брали участь 20 команд із 227 спортсменів з 11 областей України та м. Києва.

Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України та Федерація спортивного орієнтування України.

Спортсмени були представлені у вікових категоріях Ч/Ж 12-70 років та груп Еліта (Ч/Ж21Е). Згідно із затвердженим регламентом було проведено три старти на спринтерській дистанції, 2-етапній естафеті та подовженій дистанціях. Старт на спринтерській та подовженій дистанціях були у особистому заліку.

Результати спортсмена визначалися за найменшим часом проходження дистанції. Усі дні учасники змагались на дистанціях у Національному природному парку «Голосіївський».

Переможці та призери змагань у кожній із вікових груп були нагороджені фірмовими медалями та дипломами.

Здобувач другого курсу групи БТ-2-1 факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко посів ІІ місце в особистому заліку на спринтерській дистанції (3,9 кілометри), І місце у 2-етапній командній естафеті (3,8 кілометри) та подовженій дистанції (8,6 кілометри) по групі Ч20.

Вітаємо нашого здобувача! Бажаємо підкорення нових висот і у спорті, і у навчанні!

Published on: 27-12-2023
Read also:
Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

READ YOURSELF

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 october 2022

Розмовний клуб німецькою мовою

24 листопада 2023 року за участі StartDeutschschule в Україні та мовної школи DieDerDas відбувся розмовний клуб німецькою мовою, організований доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольгою Неживою. Захід за темою «Хобі як спосіб розвитку гнучких навичок студентів» для здобувачів освіти, що вивчають німецьку як другу іноземну мову...

READ YOURSELF

Розмовний клуб німецькою мовою 27 november 2023

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого»

Ще один авторський колектив нашого університету став учасником проєкту «Книга від вченого». Свій навчальний посібник «Харчова токсикологія» на запрошення Офісу підтримки вченого презентували доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін....

READ YOURSELF

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого» 27 march 2023

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник

Вийшов друком підручник «Інноваційне обладнання мʼясопереробних підприємств», співавторами якого є співробітники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. У підручнику наведено сучасні форми організації технічних комплексів із виробництва продукції м'ясо...

READ YOURSELF

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник 25 october 2021