Н У Х Т

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів

21 september 2021

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках міжнародного співробітництва проведено серію спільних наукових досліджень з метою вивчення функціонально-технологічних властивостей розчинних харчових волокон у морозиві молочному.

У складі дослідницької групи працювали: доцентка Жешувського університету (Польща) Магдалена Буніовська, професорка Галина Поліщук та аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія Сапіга, Артур Михалевич та Ольга Іващенко.

Після дегустаційного оцінювання дослідних зразків морозива та аналізу їх фізико-хімічних показників було визначено перспективність продовження співробітництва за розпочатим науковим напрямом і підтверджено доцільність планування наукової роботи ще за двома спорідненими піднапрямами.

Сподіваємося на подальшу плідну міжнародну співпрацю, що зміцнить творчі стосунки між науковцями України і Польщі та сприятиме ефективному розвитку харчової науки і харчової промисловості у сфері виробництва морозива. 

Published on: 21-09-2021
Read also:
Ювілейний випуск бакалаврів-хімтехнологів може похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками

Ось і підходить до завершення навчання ювілейного п’ятого випуску бакалаврів за напрямком підготовки 6.051301 «Хімічна технологія», студенти якого можуть похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів», повне розуміння якої неможливе без отримання теоретичної бази з дисциплі...

READ YOURSELF

Ювілейний випуск бакалаврів-хімтехнологів може похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками 22 may 2019

Великодня випічка від НУХТ для маленьких українців

Наближається світле свято Великодня. Українці завжди готувалися до нього заздалегідь – причепурювали свої оселі, пекли паски, готували святкові страви, вдягали найкращий одяг, йшли до церкви та збиралися всією родиною за святковим столом, щоб зі світлими помислами й щирою радістю славити Воскресіння Спасителя. Нині, через агресора, що хоче не прос...

READ YOURSELF

Великодня випічка від НУХТ для маленьких українців 01 may 2024

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

READ YOURSELF

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 january 2023

Нагорода вручена!

Наша переможниця конкурсів «Українська зірка упаковки» та «Упаковка майбутнього», здобувачка четвертого курсу освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» Євгенія Бабенко отримала нагороду за розроблення картонної упаковки для цукерок «Любіть Україну». Натхненниця і наукова керівниця Євгенії – доцентка кафедри машин і...

READ YOURSELF

Нагорода вручена! 23 april 2025