Н У Х Т

Кваліфікацію бакалавра з комп’ютерно-інтегрованих технологічних процесів і виробництв підтвердили студенти успішним захистом дипломних проектів

20 june 2019

Кваліфікацію бакалавра з комп’ютерно-інтегрованих технологічних процесів і виробництв підтвердили студенти успішним захистом дипломних проектів

Студенти 4-го курсу кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління успішно захистили свої бакалаврські проєкти. Цього року комісія відзначила високу якість більшості робіт. Деякі з них мали дослідницький характер, що свідчить про зацікавленість молодих спеціалістів у поглиблених знаннях із нових напрямків у промисловій автоматизації.

Зокрема, Євген Бондаренко розробив перший варіант прототипу розпізнавання якості фруктів у складі системи керування сортуванням, а Оксана Лінкевич розібралася в нетрях кіберзахисту систем Промислового Інтернету речей. Було і багато інших цікавих проектів, які заслужили високої оцінки.

Вітаємо студентів зі здобуттям кваліфікації бакалавра з комп’ютерно-інтегрованих технологічних процесів і виробництв! Багато з них уже йдуть працювати за спеціальністю, але колектив кафедри очікує їх у магістратурі, адже попереду багато чого цікавого і потрібного!

Published on: 20-06-2019
Read also:
Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech»

«Сонячна Затока, берег моря і можливість не тільки відстояти честь кафедри, а ще й відпочити. Це ж так круто, дівчата…», – згодилися між собою учасниці гуртка «Biotech», магістрантка Наталія Клименко та аспірантки Лілія Ключка і Дар’я П’ятецька, які підготували та відправили ще на початку березня роботу «Альтернативне перероблення відпрацьованої со...

READ YOURSELF

Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech» 09 june 2020

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства [ожидает перевода]

Викладачі та магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали на підприємство «Волинський Бровар» для реалізації спільного проєкту – виробництва крафтового пива Hezy West Coast IPA «HELLO». Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафт...

READ YOURSELF

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства [ожидает перевода] 23 february 2021

Дослідницьке стажування нашої магістрантки у Іспанії

Розпочався третій місяць стажування магістранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Марії Аліпатової у R&D центрі компанії «Dow», що у місті Таррагона (Іспанія). Попереду – ще 10 місяців насиченої дослідницької та практичної роботи. А поки що здобувачка поінформувала колектив кафедри на онлайн-семінарі про пройдений е...

READ YOURSELF

Дослідницьке стажування нашої магістрантки у Іспанії 10 november 2021