Н У Х Т

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза

23 july 2020

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза

На початку липня відбулося засідання Виконкому Асоціації футзалу України. Головним питанням його порядку денного стало завершення Чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги з футзалу сезону 2019/2020 років і визначення його призерів.

Зважаючи на рекомендації УЄФА та УАФ щодо підстав завершення Чемпіонату України з футзалу та їх юридичного статусу, беручи до уваги введення цілої низки обмежувальних заходів на регіональних і державному рівнях, зважаючи на те, що у Чемпіонаті зіграно більше половини матчів, піклуючись про життя та здоров’я усіх без винятку учасників Чемпіонату в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні, Виконавчий комітет Асоціації футзалу України прийняв рішення зупинити подальше проведення Чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2019/2020 років та вважати його завершеним.

На момент ухвалення рішення про те, що Чемпіонат вважається таким, що відбувся, наша жіноча збірна «IMS-НУХТ»  займала третю позицію турнірній таблиці, тож наші дівчата – бронзові призерки Чемпіонату. З чим ми їх і вітаємо! Нагородження призерів Чемпіонату відбудеться у термін і спосіб, погоджений із клубами.

А тим часом свій тренувальний сезон гравці «ІМС-НУХТ» почали з пляжного футболу. Варто зауважити, наші дівчата у чудовій формі.

Нагадаємо, що «ІМС-НУХТ» – лідер жіночого фут залу України. Команда – дійсний чемпіон і володар Кубку України останніх чотирьох років; єдиний переможець усіх розіграшів Суперкубку України; єдиний учасник усіх розіграшів «European Women`s Futsal Tournament» (прототип жіночої «Ліги Чемпіонів УЄФА») з України; бронзовий призер «Women's Futsal Nations» і «Torneo Internetional 7 Estrelas»; гравці команди складають кістяк національної, студентської та молодіжної збірних України; у складі національної збірної гравці команди потрапили до фіналу чотирьох Euro2019; у складі студентської збірної стали срібними призерами Чемпіонату світу 2018, а Ірина Дубицька отримала звання MVP (most valuable player) чемпіонату.

Published on: 23-07-2020
Read also:
Наші викладачі – не тільки теоретики, а й досвідчені практики!

Багато викладачів нашого університету крім педагогічної та наукової роботи займається практичною діяльністю, що дає їм можливість вільно розповідати здобувачам освіти про новітні технології та ілюструвати теорію реальними прикладами з життя. Зокрема доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександр Рябчук є головним енергетиком компа...

READ YOURSELF

Наші викладачі – не тільки теоретики, а й досвідчені практики! 12 august 2025

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації...

READ YOURSELF

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 october 2019

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024!

Магістрант першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Ростислав Коваль, який навчається за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»), став переможцем щорічного конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Цього навчального р...

READ YOURSELF

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024! 17 june 2024

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді

Стажування, обмін досвідом і встановлення стійких міжнародних зв’язків із закладами вищої освіти є важливим кроком до зростання якості освіти та підготовки висококваліфікованих фахівців із міжнародною перспективою. Доцентка кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові т...

READ YOURSELF

Гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» завершила стажування у Канаді 15 august 2023