Н У Х Т

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти

26 february 2019

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти

На кафедрі технології оздоровчих продуктів завершилися захисти бакалаврських і магістерських робіт студентів денної, заочної та заочної/скороченої форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».

За період роботи Екзаменаційної комісії відбулися 6 захистів дипломних проектів і робіт, на яких були розглянуті 18 дипломних проектів бакалаврів заочної та заочної/скороченої форми навчання та 31 дипломна робота на отримання ступеню магістра (з них 3 заочної форми навчання).

Державну Екзаменаційну комісію для бакалаврів заочної та заочної/скороченої форми навчання очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти цієї ж кафедри: к.т.н. Ірина Гойко, к.т.н Алла Башта та к.х.н. Наталія Стеценко і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

Всі дипломні проекти виконані з використанням наукових розробок кафедри та інших науково-дослідних організацій і містять конкретні заходи щодо створення широкого спектру продуктів оздоровчої дії, ресурсозбереження, впровадження безвідходних і маловідходних технологій, охорони навколишнього середовища.

Державну Екзаменаційну комісію для магістрів денної та заочної форми навчання очолив завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайло Кравченко. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, д.т.н Галина Сімахіна, доценти цієї ж кафедри к.х.н. Наталія Стеценко та к.т.н Надія Івчук і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

За результатами успішного захисту 10 магістрантів кафедри підтвердили дипломи з відзнакою.

Представлені магістерські роботи виконані на високому рівні та присвячені вирішенню актуальних проблем, що стоять перед промисловістю: поліпшення збалансованості хімічного складу готових виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини, розроблення технологій нових харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення, підбору функціональних інгредієнтів для різних харчових основ та дослідженню їх сумісності, розроблення харчових продуктів для спецконтингентів, тощо. Представлення результатів магістерських робіт супроводжувалося демонстраційним матеріалом мультимедійної презентації та були підтверджені оптимізаційними розрахунками і дослідницькими результатами.

Успішні захисти дипломних проектів і магістерських робіт сприяють подальшій плідний роботі викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів зі студентами та розширюють контингент висококваліфікованих кадрів для індустрії здорового харчування.

 

 

Published on: 26-02-2019
Read also:
Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 жовтня 2021 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася зустріч із експертом Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES, доктором Хельмутом Блумбахом.  Гостя ознайомили з освітніми програмами кафедр, науковими і практичними здобутками, міжнародним досвідом викладачів і здобувачів вищої освіти факультету. ...

READ YOURSELF

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 october 2021

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів

Інноваційний розвиток харчової промисловості неможливий без висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, здатних забезпечити потреби суспільства, ринку праці та держави в питаннях ефективного вирішення комплексних організаційно-технологічних, інженерно-технічних, організаційно-управлінських завдань у виробництві харчової продукції та суміжн...

READ YOURSELF

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів 03 june 2022

Із користю використовують час карантину викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Карантин – серйозне випробування для багатьох, але для освітян це – час для самовдосконалення і саморозвитку. Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування не тільки дистанційно працюють зі студентами, але й беруть участь у вебінарах, проходять онлайн-курси, що пропонуються відомими американськими та британськими університетами, користую...

READ YOURSELF

Із користю використовують час карантину викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 march 2020

У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

З 14 по 17 липня 2020 року асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольга Горчакова пройшла курси підвищення кваліфікації за темою «Програмування контроллерів  SIMATIC S7-1200, S7-1500» у навчальному центрі  німецької компанії «Festo». Метою навчання було ознайомлення з принципами роботи  новітніх мехатронних систем автоматизації на баз...

READ YOURSELF

У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 27 july 2020