Н У Х Т

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти

26 february 2019

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти

На кафедрі технології оздоровчих продуктів завершилися захисти бакалаврських і магістерських робіт студентів денної, заочної та заочної/скороченої форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».

За період роботи Екзаменаційної комісії відбулися 6 захистів дипломних проектів і робіт, на яких були розглянуті 18 дипломних проектів бакалаврів заочної та заочної/скороченої форми навчання та 31 дипломна робота на отримання ступеню магістра (з них 3 заочної форми навчання).

Державну Екзаменаційну комісію для бакалаврів заочної та заочної/скороченої форми навчання очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти цієї ж кафедри: к.т.н. Ірина Гойко, к.т.н Алла Башта та к.х.н. Наталія Стеценко і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

Всі дипломні проекти виконані з використанням наукових розробок кафедри та інших науково-дослідних організацій і містять конкретні заходи щодо створення широкого спектру продуктів оздоровчої дії, ресурсозбереження, впровадження безвідходних і маловідходних технологій, охорони навколишнього середовища.

Державну Екзаменаційну комісію для магістрів денної та заочної форми навчання очолив завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайло Кравченко. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, д.т.н Галина Сімахіна, доценти цієї ж кафедри к.х.н. Наталія Стеценко та к.т.н Надія Івчук і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

За результатами успішного захисту 10 магістрантів кафедри підтвердили дипломи з відзнакою.

Представлені магістерські роботи виконані на високому рівні та присвячені вирішенню актуальних проблем, що стоять перед промисловістю: поліпшення збалансованості хімічного складу готових виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини, розроблення технологій нових харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення, підбору функціональних інгредієнтів для різних харчових основ та дослідженню їх сумісності, розроблення харчових продуктів для спецконтингентів, тощо. Представлення результатів магістерських робіт супроводжувалося демонстраційним матеріалом мультимедійної презентації та були підтверджені оптимізаційними розрахунками і дослідницькими результатами.

Успішні захисти дипломних проектів і магістерських робіт сприяють подальшій плідний роботі викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів зі студентами та розширюють контингент висококваліфікованих кадрів для індустрії здорового харчування.

 

 

Published on: 26-02-2019
Read also:
Голос молодої науки

Закінчення кожного навчального року – привід підвести підсумки, визначити проблемні моменти, окреслити плани на майбутнє. На кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв підсумували здобутки молодих і творчих науковців і студентів, які нині гідно представляють наш університет і наукові напрямки кафедри на міжнародному рівні. Отже,...

READ YOURSELF

Голос молодої науки 08 july 2020

135-річчя заснування університету і День працівників харчової промисловості – у НУХТ подвійне свято

17 жовтня університет знову приймав гостей. Цього дня на подвійне свято –  відзначення 135-річчя заснування НУХТ і традиційне святкування Дня працівників харчової промисловості до нашого навчального закладу завітало поважне товариство –  високопосадовці, керівники і працівники галузевих об’єднань і підприємств, представники вищих навчальних закладі...

READ YOURSELF

135-річчя заснування університету і День працівників харчової промисловості – у НУХТ подвійне свято 18 october 2019

Вітання від Профкому НУХТ з Днем захисника України

Вітаємо з Днем захисника України! Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це – свято України. Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. Від усієї душі бажаємо вам доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у праці, ...

READ YOURSELF

Вітання від Профкому НУХТ з Днем захисника України 14 october 2020

Розширюємо географію міжнародного співробітництва

Чергове розширення географії міжнародного співробітництва нашого університету відбулося 16 січня 2023 року в рамках проведення відеоконференції «Міжнародний міст Україна-Канада: партнерство у сфері освіти та науки. НУХТ – St. Lawrence College». Нові реалії об’єктивно вимагають від закладів вищої освіти розширення усіх аспектів міжнародного співроб...

READ YOURSELF

Розширюємо географію міжнародного співробітництва 19 january 2023