Н У Х Т

Свято бакалаврів ННІХТ

27 june 2025

Свято бакалаврів ННІХТ

Сьогодні відбувся випуск бакалаврів у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ). На хвилююче свято в актовій залі університету зібралася уся велика викладацько-студентська родина інституту. Завітали і гості, серед яких батьки, рідні та друзі випускників.

У самостійне професійне життя своїх вихованців теплими напутніми словами провели директорка інституту, гарантка освітньої програми «Харчові технології» Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр Володимир Ковбаса та Василь Пасічний, а також гарантка освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» Олена Подобій.

Творчі вітання подарували випускники-бакалаври та вокалісти молодших курсів, серед яких Анастасія Смілянець, Надія Магден, дует «Оренда» (Вікторія та Ольга Орендарчук), Діана Чернявська, танцювальний гурт «Унодолі» та талановита молодь ННІХТ.

Директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко разом із заступницею з навчально-виховної роботи Наталією Пушанко вручили відзнаки кращим із випускників за успіхи в навчанні, науці, активну культурну й громадську діяльність.

Щемливою подією на заході стало вручення атестату випускниці Загальноосвітньої школи № 2, м. Покровськ Донецької області Олесі Деречі, у якої випускного та вручення могло б не відбутися з відомих для українців причин. Тому радо вітаємо Олесю з отриманням атестату!

Випускники сердечно подякували своїм педагогам за цікаві, насичені та яскраві роки навчання.

Студентські роки для бакалаврів видалися нелегкими, проте вони впоралися – наполегливо вчилися, мали час і для наукових досліджень, і для саморозвитку, волонтерили й докладали зусиль для наближення нашої Перемоги.

Щороку ми випускаємо в широкі світи не тільки фахівців у своїх спеціальностях, але й чудових людей, яким небайдуже майбутнє України. Вітаємо вас, дорогі наші випускники! Бажаємо, щоб ви досягли всього, про що мрієте сьогодні! До зустрічі в магістратурі!

Published on: 27-06-2025
Read also:
Від перших дослідів – до завершеної дисертації

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся науковий семінар здобувача ступеня доктора філософії четвертого року навчання Микити Іванова, на якому він представив результати своїх досліджень за темою дисертаційної роботи. Участь у заході взяли наукові та науково-педагогічні співробітники кафедри. Ще зі студентських років здобувач під керівниц...

READ YOURSELF

Від перших дослідів – до завершеної дисертації 27 may 2025

День аюрведичної гостинності

18 квітня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся День гостинності для студентів-бакалаврів 4 курсу, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Захід розпочався з виступу професора кафедри Наталії Фролової, яка розповіла запрошеним студентам про основи аюрведичного харчування та роль дош у житті людини. Про...

READ YOURSELF

День аюрведичної гостинності 22 april 2019

Тяжка втрата

Колектив нашого університету поніс тяжку втрату – 1 грудня 2020 р. на 69 році передчасно пішов з життя декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, доктор технічних наук, професор Доценко Віктор Федорович. Віктор Федорович пройшов славний життєвий шлях. Він народився 17 червня 1952 ...

READ YOURSELF

Тяжка втрата 02 december 2020

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування став сертифікованим фахівцем з Autodesk Revit MEP

З метою розвитку професійних навиків і впровадження сучасних САПР-технологій у навчальний процес старший викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко здобув навички роботи в програмі Autodesk Revit MEP. Очне навчання проходило у навчальному центрі «Успіх», діяльність якого здійснюється за ліцен...

READ YOURSELF

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування став сертифікованим фахівцем з Autodesk Revit MEP 19 january 2024