Н У Х Т

Свято бакалаврів ННІХТ

27 червня 2025

Свято бакалаврів ННІХТ

Сьогодні відбувся випуск бакалаврів у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ). На хвилююче свято в актовій залі університету зібралася уся велика викладацько-студентська родина інституту. Завітали і гості, серед яких батьки, рідні та друзі випускників.

У самостійне професійне життя своїх вихованців теплими напутніми словами провели директорка інституту, гарантка освітньої програми «Харчові технології» Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр Володимир Ковбаса та Василь Пасічний, а також гарантка освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» Олена Подобій.

Творчі вітання подарували випускники-бакалаври та вокалісти молодших курсів, серед яких Анастасія Смілянець, Надія Магден, дует «Оренда» (Вікторія та Ольга Орендарчук), Діана Чернявська, танцювальний гурт «Унодолі» та талановита молодь ННІХТ.

Директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко разом із заступницею з навчально-виховної роботи Наталією Пушанко вручили відзнаки кращим із випускників за успіхи в навчанні, науці, активну культурну й громадську діяльність.

Щемливою подією на заході стало вручення атестату випускниці Загальноосвітньої школи № 2, м. Покровськ Донецької області Олесі Деречі, у якої випускного та вручення могло б не відбутися з відомих для українців причин. Тому радо вітаємо Олесю з отриманням атестату!

Випускники сердечно подякували своїм педагогам за цікаві, насичені та яскраві роки навчання.

Студентські роки для бакалаврів видалися нелегкими, проте вони впоралися – наполегливо вчилися, мали час і для наукових досліджень, і для саморозвитку, волонтерили й докладали зусиль для наближення нашої Перемоги.

Щороку ми випускаємо в широкі світи не тільки фахівців у своїх спеціальностях, але й чудових людей, яким небайдуже майбутнє України. Вітаємо вас, дорогі наші випускники! Бажаємо, щоб ви досягли всього, про що мрієте сьогодні! До зустрічі в магістратурі!

Опублікований: 27-06-2025
Читайте також:
Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ

Новорічні свята – чарівні. Саме в цей час ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. У ці святкові дні звідусіль лунають щирі вітання та дзвінкі колядки. Напередодні Нового року студенти  Вінницького коледжу  НУХТ усіх привітали з прийдешніми святами. Дід Мороз, Снігуронька, студактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічно-різдвяні віншування у Вінницькому коледжі НУХТ 28 грудня 2019

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти

Провідний науковий співробітник Центру Біомедичних Досліджень Медичного Інституту СумДУ Сергій Кириленко прочитав надзвичайно змістовну та мотивуючу лекцію «Від лабораторії до виробництва: як це відбувається у ЄС», що відбулася за підтримки проєктів Жана Моне MedEUk та EUforUA програми Еразмус+. Фахівець поділився своїм багаторічним досвідом робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти 29 квітня 2021

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є

24 березня в Європі святкують День Gelato. І так співпало, що саме 24 березня 2021 року для бакалаврів і магістрів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція «Моя професія – джелатер’є». Гість кафедри – Массімо Джеларті (Максим Голубєв), відомий  в Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є 25 березня 2021

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13-14 вересня відбулося святкування з нагоди відзначення 603-ї річниці міста Чуднів (Житомирська обл.). В урочистих заходах та концертній програмі взяв участь доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету Юрій Булій. Наш викладач звернувся з промовою до організаторів свята, жителів міста та його гостей, привітав із дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 19 вересня 2019