Н У Х Т

Новий партнер університету – Група Компаній Балекс!

30 may 2025

Новий партнер університету – Група Компаній Балекс!

У гармонійному поєднанні освіти та бізнесу відбувся круглий стіл за участі ректорату, представників навчальних підрозділів – Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, відділу працевлаштування випускників та керівництва Групи Компаній Балекс, яка є національним лідером у комплексному забезпеченні сировиною та технологічними рішеннями для підприємств харчової промисловості. Компанію представляли СЕО Станіслав Гайдай, HRD Ірина Жиляєва та директорка з R&D Наталія Танаскова.

Гості ознайомили зі своїм підприємством, яке є найбільшим виробником наповнювачів, сухих сумішей і поліпшувачів для хлібобулочних і кондитерських виробів в Україні. ГК Балекс має в своєму активі два Інноваційні центри у Харківі та Львові, фахівці яких надають комплексну технологічну підтримку клієнтам, генерують і впроваджують інноваційні продукти, а також R&D-лабораторію, де працюють над створенням унікальних рішень за напрямками виробничих бізнес-юнітів. Займаючи стійкі позиції на внутрішньому ринку, компанія активно розвиває експортний напрям продажів і просуває свою продукцію на ринках Польщі, Румунії, Болгарії, Молдови, Греції, Німеччини, Нідерландівї, Чехії, країн Прибалтики.

Під час розмови було визначено ключові напрями та перспективи подальшої співпраці – читання фахівцями компанії гостьових лекцій, проведення практичних занять і майстер-класів технологічного спрямування та у сфері маркетингу для наших здобувачів освіти, участь у конференціях, наукових заходах, Раді роботодавців, можливість запровадження корпоративних стипендій для найкращих студентів профільних спеціальностей у межах навчального року.

Наші гості побували в лабораторіях кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів та технології м’яса і м’ясних продуктів, де завідувачі кафедр ознайомили їх з матеріально-технічною базою, відповіли на різноманітні запитання, що створило атмосферу конструктивного діалогу, обміну знаннями і досвідом.

Завершилися перемовини укладенням договору про співробітництво, який підписали перший проректор Володимир Яровий та СЕО Групи Компаній Балекс Станіслав Гайдай.

Published on: 30-05-2025
Read also:
Викладач НУХТ вразив глядачів телеканалу «Ми – Україна+» кулінарним шедевром

Наші викладачі – справжні амбасадори сучасної освіти, які не лише передають знання студентам, а й популяризують культуру якісного та креативного харчування серед широкої аудиторії. 7 жовтня 2025 року старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський став гостем популярного ранкового шоу «Прокидайся» на телек...

READ YOURSELF

Викладач НУХТ вразив глядачів телеканалу «Ми – Україна+» кулінарним шедевром 09 october 2025

«IMS-НУХТ» – срібний призер Кубку України 2019/2020

25 грудня у спорткомплексі НУХТ відбувся фінальний матч Кубку України 2019/2020 рр. з футзалу серед жіночих команд. Золото й срібло турніру у запеклій боротьбі розіграли «IMS-НУХТ» і «Будстар-НПУ» («Кобра-НПУ»). Після стартового очного поєдинку, нашій команді необхідно було відігравати різницю у два м’ячі. Початок матчу лишився за «будстарівками»,...

READ YOURSELF

«IMS-НУХТ» – срібний призер Кубку України 2019/2020 29 december 2020