Н У Х Т

Новий партнер університету – Група Компаній Балекс!

30 may 2025

Новий партнер університету – Група Компаній Балекс!

У гармонійному поєднанні освіти та бізнесу відбувся круглий стіл за участі ректорату, представників навчальних підрозділів – Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, відділу працевлаштування випускників та керівництва Групи Компаній Балекс, яка є національним лідером у комплексному забезпеченні сировиною та технологічними рішеннями для підприємств харчової промисловості. Компанію представляли СЕО Станіслав Гайдай, HRD Ірина Жиляєва та директорка з R&D Наталія Танаскова.

Гості ознайомили зі своїм підприємством, яке є найбільшим виробником наповнювачів, сухих сумішей і поліпшувачів для хлібобулочних і кондитерських виробів в Україні. ГК Балекс має в своєму активі два Інноваційні центри у Харківі та Львові, фахівці яких надають комплексну технологічну підтримку клієнтам, генерують і впроваджують інноваційні продукти, а також R&D-лабораторію, де працюють над створенням унікальних рішень за напрямками виробничих бізнес-юнітів. Займаючи стійкі позиції на внутрішньому ринку, компанія активно розвиває експортний напрям продажів і просуває свою продукцію на ринках Польщі, Румунії, Болгарії, Молдови, Греції, Німеччини, Нідерландівї, Чехії, країн Прибалтики.

Під час розмови було визначено ключові напрями та перспективи подальшої співпраці – читання фахівцями компанії гостьових лекцій, проведення практичних занять і майстер-класів технологічного спрямування та у сфері маркетингу для наших здобувачів освіти, участь у конференціях, наукових заходах, Раді роботодавців, можливість запровадження корпоративних стипендій для найкращих студентів профільних спеціальностей у межах навчального року.

Наші гості побували в лабораторіях кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів та технології м’яса і м’ясних продуктів, де завідувачі кафедр ознайомили їх з матеріально-технічною базою, відповіли на різноманітні запитання, що створило атмосферу конструктивного діалогу, обміну знаннями і досвідом.

Завершилися перемовини укладенням договору про співробітництво, який підписали перший проректор Володимир Яровий та СЕО Групи Компаній Балекс Станіслав Гайдай.

Published on: 30-05-2025
Read also:
Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо!

Нещодавно для майбутніх випускників спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене завершальне лабораторне заняття в рамках курсу «Хімія та технологія косметичних засобів», яке закарбувалося в пам’яті кожного студента. За ініціативи доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів На...

READ YOURSELF

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо! 20 may 2019

Високий науковий потенціал продемонстрував ще один здобувач ступеня доктора філософії

Наприкінці року дисертаційне дослідження «Обґрунтування та апаратурне оформлення періодичного віброекстрагування цільових компонентів з бурштину» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» успішно захистив ще один здобувач наукового ступеня «Доктор філософії» Валентин Чорний. Дисертація виконана під наук...

READ YOURSELF

Високий науковий потенціал продемонстрував ще один здобувач ступеня доктора філософії 27 december 2023

Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…»

9 березня виповнилося 210 років з дня народження генія українського народу, видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка – людини універсальних обдарувань та інтересів, все життя і творчість якого були присвячені українському народу. Шляхами життя істинного сина українс...

READ YOURSELF

Мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…» 18 march 2024

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

15 травня відбувся захист докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Шульги. Крім членів спеціалізованої вченої ради на захисті були присутні Володимир Ковбаса, Віра Дробот, Ва...

READ YOURSELF

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 20 may 2019