Н У Х Т

Інтерактивний науковий Speaking Club із залученням платформи English 4 Ukraine

07 березня 2025

Інтерактивний науковий Speaking Club із залученням платформи English 4 Ukraine

Аспіранти та магістранти НУХТ разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець провели інтерактивний англомовний Speaking Club, доєднавшись до благодійної платформи вивчення англійської мови English4Ukraine, що працює на базі Маріупольського державного університету у співпраці з міжнародними партнерами.

Система навчальних курсів на цій платформі розроблена таким чином, що здобувачі різних освітньо-професійних програм, можуть обрати спеціалізовані англомовні курси, релевантні тематиці їх наукових інтересів, або ж опрацьовувати завдання із загальних курсів «Академічна англійська» та «Бізнес англійська» різного рівня складності.

Запропонований навчальний матеріал – цікавий і корисний, а подання інформації інноваційне та свіже. Інтерфейс поданий двома мовами – англійською та українською, що сприяє активному залученню студентів із рівним рівнем володіння англійською мовою. Користувачі платформи особливо відзначили ті завдання і вправи, які стосуються покращення навичок слухання та читання, а також збільшення словникового запасу. Багато наукової термінології англійською мовою було новою для здобувачів, тому опрацювання її з викладачкою виявилося особливо актуальним.

Найбільшу активність у користуванні платформою проявили магістранти групи ТУ-1-4М і майбутні доктори філософії спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування»; 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»; 144 «Теплоенергетика»; 162 «Біотехнології та біоінженерія»; 181 «Харчові технології».

Вдячні Маріупольському державному університетові та платформі English4Ukraine за надану можливість залучити цікаві цифрові матеріалами для вивчення англійської мови у НУХТ.

Опублікований: 07-03-2025
Читайте також:
Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Крафтова випічка у фокусі нових можливостей для закладів ресторанного господарства» від технологині компанії «Lesaffre Ukraine», кандидатки технічних наук Тетяни Голікової. Фахівчиня розповіла про діяльність компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, дала визн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика 19 листопада 2021

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології»

Міністерство освіти і науки оприлюднило обсяги державного замовлення на підготовку докторів філософії у 2024 році у закладах вищої освіти, що перебувають у сфері управління МОН. Нашому університету виділено 50 бюджетних місць для підготовки науково-педагогічних працівників (у минулому році –17). З них: - за галуззю 05 Соціальні та поведінкові нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології» 22 серпня 2024

На фінішній прямій ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

11 та 12 січня 2022 року управлінням освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти в дистанційному форматі був проведений обласний етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. У конкурсі взяли участь 70 учнів 5-11 к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 18 січня 2022

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи з тематичним майстер-класом

5 грудня 2023 р. відбувся День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи з майстер-класом з виготовлення різдвяних пряників. Гості профорієнтаційного івенту – учні 10 класу спеціалізованої школи №80 міста Києва, з якою випускову кафедру пов’язує тісна багаторічна співпраця. На запрошення завідувачки кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньо-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи з тематичним майстер-класом 06 грудня 2023