Н У Х Т

Інтерактивний науковий Speaking Club із залученням платформи English 4 Ukraine

07 березня 2025

Інтерактивний науковий Speaking Club із залученням платформи English 4 Ukraine

Аспіранти та магістранти НУХТ разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець провели інтерактивний англомовний Speaking Club, доєднавшись до благодійної платформи вивчення англійської мови English4Ukraine, що працює на базі Маріупольського державного університету у співпраці з міжнародними партнерами.

Система навчальних курсів на цій платформі розроблена таким чином, що здобувачі різних освітньо-професійних програм, можуть обрати спеціалізовані англомовні курси, релевантні тематиці їх наукових інтересів, або ж опрацьовувати завдання із загальних курсів «Академічна англійська» та «Бізнес англійська» різного рівня складності.

Запропонований навчальний матеріал – цікавий і корисний, а подання інформації інноваційне та свіже. Інтерфейс поданий двома мовами – англійською та українською, що сприяє активному залученню студентів із рівним рівнем володіння англійською мовою. Користувачі платформи особливо відзначили ті завдання і вправи, які стосуються покращення навичок слухання та читання, а також збільшення словникового запасу. Багато наукової термінології англійською мовою було новою для здобувачів, тому опрацювання її з викладачкою виявилося особливо актуальним.

Найбільшу активність у користуванні платформою проявили магістранти групи ТУ-1-4М і майбутні доктори філософії спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування»; 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»; 144 «Теплоенергетика»; 162 «Біотехнології та біоінженерія»; 181 «Харчові технології».

Вдячні Маріупольському державному університетові та платформі English4Ukraine за надану можливість залучити цікаві цифрові матеріалами для вивчення англійської мови у НУХТ.

Опублікований: 07-03-2025
Читайте також:
У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України

На кафедрі готельно-ресторанної справи у рамках вивчення дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» за ініціативи лекторки дисципліни, доцентки Тетяни Нікітіної відбувся гостьовий лекторій «Відкриття нових закладів ресторанного господарства в умовах економічної кризи та воєнного стану». Гостьовий лектор – бренд-шеф мере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи – бренд-шеф і засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України 26 жовтня 2023

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

9 листопада професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін побував у школі І-ІІІ ступенів №84 м. Києва. Метою візиту було запрошення старшокласників на День відкритих дверей нашого універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 10 листопада 2023

Точний удар Віталія Дзюби приносить чергову перемогу збірній НУХТ

18 грудня на паркеті спортивного комплексу нашого університету наша команда приймала колектив «Будівельник». Гра відбувалась у рамках шостого туру Вищої ліги м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО. У матчі другої та п’ятої команд Вищої ліги, як правило, інтрига триває не дуже довго, і вже з рахунку першого тайму можна зробити припущення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Точний удар Віталія Дзюби приносить чергову перемогу збірній НУХТ 20 грудня 2018

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 вересня 2021