Н У Х Т

Цікаво і компетентно про туризм для майбутніх вступників

01 лютого 2021

Цікаво і компетентно про туризм для майбутніх вступників

Упродовж цілого дня 29 січня 2021 р. на онлайн-гостини кафедри туристичного та готельного бізнесу завітали учні 10 та 11 класів середньої загальноосвітньої школи № 221 м. Києва, Кучаківської ЗОШ l-lll ступенів імені гетьмана Івана Сулими, середньої загальноосвітньої школи № 13 м. Коростеня.

Разом із майбутніми вступниками міркували, що таке туризм, хто ж такі професійні туристи, які перспективи сфери гостинності в Україні та який попит матиме випускник на ринку праці в найближчому майбутньому. Разом із тим, учні цікавилися умовами навчання в НУХТ та спеціальністю 242 «Туризм».

На завершення знання про цікаві туристичні об'єкти в Україні перевірили цікавою інтерактивною грою «У подорож Україною», під час якої усі присутні мали змогу проявити свої географічні знання.

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
Інсайти, корисні і для фаху, і для повсякденного життя

Здобувачі освіти, що вивчають харчові технології, повинні не лише опанувати свою спеціальність, але й бути прикладом свідомого ставлення до харчових продуктів. Для підвищення обізнаності про сучасний асортимент хлібопекарської галузі, особливості виготовлення й харчової цінності різних груп хлібних виробів професор кафедри технології хлібопекарськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти, корисні і для фаху, і для повсякденного життя 07 березня 2025

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр», що  навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» і викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали ХІІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» 18 вересня 2021...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2021

Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Днями завершилася виробнича практика магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» на провідних підприємствах галузі. Практичну підготовку здобувачів освіти забезпечують кращі готельні та ресторанні підприємства, з якими випускова кафедра підтримує стійке партнерство, засн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 липня 2025

Секрети успішного складання ЗНО з англійської мови дізнавалася завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

9 грудня  2018 року завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко взяла участь в освітньому форумі «Як скласти ЗНО? Секрети успішного ЗНО з англійської мови», проведеному навчальним центром «ЯвКурсі». Семінар був дуже змістовним і корисним, розглядалися структура, час виконання тестів із англійської мови, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішного складання ЗНО з англійської мови дізнавалася завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 11 грудня 2018