Н У Х Т

Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі

23 травня 2022

Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі

19 травня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося чергове онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності.

Про використання  буктрейлера  і  скрайбінгу  як сучасних  технологій  та   форм  популяризації  і  візуалізації  навчального  матеріалу йшлося у доповіді викладачки циклової комісії філологічних дисциплін Олесі Ярошевської.

Проблеми організації гурткової роботи в освітньо-виховному середовищі та умови ефективності  її  провадження висвітлила викладачка циклової комісії обліку та оподаткування Іванни Юречко.

Учасники засідання жваво обговорили представлені доповіді й задали свої питання колегам. 

Опублікований: 23-05-2022
Читайте також:
Введені нові вимоги до інформування споживачів про харчові продукти

6 серпня 2019 року набрав чинності Закон України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів», який встановлює загальні принципи та вимоги щодо інформації про харчові продукти, зокрема стосовно їх маркування, а також обов'язки операторів ринку стосовно доведення цих даних до споживачів. «Прийняття Закону України є великим кроком на шляху вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Введені нові вимоги до інформування споживачів про харчові продукти 09 серпня 2019

Як працює перехресний вступ до магістратури

Гей, вступники! А чи знаєте ви, що будь-яка особа може вступити до закладу вищої освіти для здобуття ступеня магістра на основі освіти, здобутої за іншою спеціальністю, за умови успішного проходження вступних випробувань. Заклад вищої освіти у Правилах прийому може встановлювати додаткові вимоги для такої категорії осіб. Зокрема у нашому університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як працює перехресний вступ до магістратури 18 серпня 2025

Практичний досвід використання інструментів Lean

17 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми, що нині проводиться в університеті, з керівницею технології та виробництва підприємства Polven Foods OÜ (Estonia) Ксенією Науменко. Загальний інтерес і зацікавленість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean 21 листопада 2022

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК»

10 травня 2024 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», які навчаються на кафедрі технології молока і молочних продуктів, у супроводі доценток Тетяни Осьмак, Олени Онопрійчук, Ульяни Бандури і Оксани Басс відвідали найсучасніший в Україні завод із випуску продукції з незбираного мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК» 13 травня 2024