Н У Х Т

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт

22 липня 2024

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт

Здобувачки групи ЕКА-1-3М Анастасія Кравчик і Наталія Тимощук проходили науково-дослідницьку практику у ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва НАМН України». У цьому науково-дослідному інституті вирішуються актуальні завдання в галузі медичної екології, токсикології, проблем захисту населення від шкідливих антропогенних чинників довкілля, раціоналізації гігієнічних умов життя населення України.

Наші практикантки мали можливість попрацювати у лабораторіях гігієни харчування та безпечності харчової продукції, радіаційного моніторингу, санітарної мікробіології та дезінфектології, а також у віваріях.

Тепер очікуємо цікаві кваліфікаційні роботи на актуальні тематики.

Опублікований: 22-07-2024
Читайте також:
Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З метою національно-патріотичного, естетичного виховання молоді засобами мистецтва, забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості відповідно до її інтересів та можливостей, підтримки талановитої молоді 23 жовтня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся фестиваль-конкурс художньої самодіяльності серед студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 24 жовтня 2019

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв

Цього разу група МО-4-2 відвідала пивоварний завод компанії Carlsberg Ukraine. Студенти були ознайомлені з його історією, структурними підрозділами та основними цехами виробництва. Неймовірні враження на бакалаврів справили передові світові інновації, як у технологічних аспектах, так і у оснащенні заводу – новітнє обладнання виробництва Бельгії, Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв 30 березня 2019

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні

6 липня 2021 року в актовій залі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам денної форми навчання. Розпочалося свято, традиційно, з виконання Державного Гімну України. З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент, заслужений праців...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні 12 липня 2021

Першокурсники відвідали храм науки і знань

Науково-технічна бібліотека нашого університету є однією з найбільших бібліотек вищих навчальних закладів України. Фонд бібліотеки складає понад 1 мільйон примірників літератури. Сьогодні користувачі бібліотеки мають можливість доступу через Web-сайт бібліотеки до бібліографічної інформації, повнотекстових баз даних, електронного каталогу, електрон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники відвідали храм науки і знань 16 вересня 2019