Н У Х Т

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт

22 липня 2024

Науково-дослідницька практика: магістранти збирають матеріали для кваліфікаційних робіт

Здобувачки групи ЕКА-1-3М Анастасія Кравчик і Наталія Тимощук проходили науково-дослідницьку практику у ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва НАМН України». У цьому науково-дослідному інституті вирішуються актуальні завдання в галузі медичної екології, токсикології, проблем захисту населення від шкідливих антропогенних чинників довкілля, раціоналізації гігієнічних умов життя населення України.

Наші практикантки мали можливість попрацювати у лабораторіях гігієни харчування та безпечності харчової продукції, радіаційного моніторингу, санітарної мікробіології та дезінфектології, а також у віваріях.

Тепер очікуємо цікаві кваліфікаційні роботи на актуальні тематики.

Опублікований: 22-07-2024
Читайте також:
Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися захисти дипломних проектів студентами спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Технології харчування», заочної форми навчання. Цього року їх усього троє, але вони з впевненістю «підкорили цю вершину» і успішно пройшли захист. Кожний із доповідачів на високому рівні продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти 21 лютого 2017

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато

Тетяна Савенко – засновниця сімейної майстерні крафтового італійського джелато та сорбетів Family Gelato, розташованої в місті Обухів. Її подорож у світ джелато розпочалася у 2018 році в італійському місті Генуя, де вона вивчала секрети приготування цього десерту в школі крафтового морозива. Офіційне відкриття Family Gelato відбулося в 2022 році, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодкий» майстер-клас: другокурсники дізналися, як створюється справжнє італійське джелато 31 березня 2025

Про стартапи простими словами здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

25 квітня 2025 року за ініціативи лектора Олексія Собіна в рамках вивчення дисципліни «Франчайзинг у сфері гостинності» третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прослухали лекцію «Про стартапи простими словами» від Co-Founder Superperfect.io Head of Creative Services Руслана Петрова. Гостьовий спікер розповів про основні перес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про стартапи простими словами здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 квітня 2025

Магістрантам – про особливості гастрономічної дипломатії

Здобувачі освітнього ступеня «магістр» у межах вивчення дисципліни «Міжнародний гастрономічний туризм» освітньої програми «Туризм і рекреація» та дисципліни «Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів» освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» дізналися про особливості гастрономічної диплом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантам – про особливості гастрономічної дипломатії 24 жовтня 2024