Н У Х Т

Досвідом і враженнями від виробничої практики поділилися здобувачі освіти

10 січня 2023

Досвідом і враженнями від виробничої практики поділилися здобувачі освіти

Колективи підрозділів навчально-наукового комплексу нашого університету завжди приділяють велику увагу професійній підготовці студентів, невід’ємною частиною якої є конференція, де вони підсумовують проходження практики. Днями майбутні менеджери, студенти групи ОРГ19 Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ після завершення виробничої практики поділилися досвідом і враженнями зі студентами третього курсу.

Базами практик цього року були компанії ТОВ «Агро-Рось», НВП «ДАК-Електропром», Піцерія «Bronx», ТОВ «КЕНТ ЕНД АВЕР», ТОВ «Смілянська швейна фабрика», ТОВ «Делікат Ритейл» та інші підприємства регіону.

Старшокурсники розповіли молодшим колегам і викладачам про усі етапи проходження практики, навички, що здобули, умови роботи та перспективи подальшого працевлаштування.

Провідні спеціалісти підприємств-партнерів зазначили високий рівень підготовки майбутніх менеджерів.

Викладачі коледжу висловили подяку стейкхолдерам, які в такий складний час надають можливість майбутнім випускникам проявити себе на підприємствах і закріпити теорію на практиці. Також вони привітали четвертокурсників із успішним завершенням виробничої практики, отриманням першого професійного досвіду та робочого місця.

Опублікований: 10-01-2023
Читайте також:
Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з виробництвом ковбасних виробів ТМ «Алан». На жаль, воєнний стан у країні змушує підприємства суттєво посилювати безпекові заходи, що обмежує доступ сторонніх осіб, тому формат онлайн-екскурсій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас 03 жовтня 2023

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знімальна група програми «Якісне життя» звернулася на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету із метою підготовки випуску на тему «Чи безпечно купувати готову випічку?». Роз’яснення щодо нормативних показників якості та безпечності пиріжків телевізійникам дала к.т.н., доцент кафедри Ірина Корецька. Програма вийш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 квітня 2020

Перше студентське свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

23 вересня у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року дружна сім’я інституту поповнилася понад 500 здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Їх щиро привітали директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше студентське свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 23 вересня 2022

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Найбільша насолода для викладача університету – робота з відповідальною талановитою молоддю. А захист дипломних проектів – це той цікавий момент, коли наукові керівники хвилюються найбільше за своїх студентів. Цього разу захищалася незвична група механіків-фармацевтів: частина студентів вчилася в нашому університеті з першого курсу, а частина – пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 11 червня 2020