Н У Х Т

Преференції майбутнім вступникам: відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології

19 квітня 2021

Преференції майбутнім вступникам: відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології

17 квітня 2021 року з використанням платформи відеоконференцій Zoom відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ для школярів з біології. Його учасниками стали переможці І туру – старшокласники з різних міст України – з Києва, Броварів, Андрушівки, Рівного.

Члени предметно-методичної комісії, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька та доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Андрій Котинський і Аліна Сірик привітали учасників ІІ туру та побажали їм перемоги. Після чого роз’яснили основні положення щодо умов участі в олімпіаді та вимоги до виконання завдань і оформлення виконаних робіт.

Протягом 1,5 години учасникам необхідно було виконати чотири типи завдань, що були поділені за складністю. Завдання групи А були досить простими, оскільки учасникам потрібно було дати відповідь на тестові завдання, обравши одну вірну відповідь із чотирьох. Група Б містила складніші завдання, і школярам уже необхідно було обирати одну відповідь із наведеного множинного вибору. Найскладнішими були завдання груп В та Г, де для правильної відповіді окрім фактичних знань, учасники мали уміти комбінувати знання, аналізувати наведену інформацію та робити правильні висновки.

За результатами другого туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології будуть визначені переможці, яким при вступі на відповідні спеціальності в нашому університеті будуть нараховані додаткові бали до сертифікату ЗНО. Попередні результати олімпіади будуть оприлюднені 19 квітня 2021 р. на нашому сайті.

Предметні олімпіади – це престижні інтелектуальні змагання на освітньому просторі. Тож побажаємо обдарованій молоді натхнення, віри у свої сили та успіхів у подальшому навчанні! До зустрічі у лавах студентів Національного університету харчових технологій!

Опублікований: 19-04-2021
Читайте також:
Науковий семінар викладачки кафедри обліку і аудиту

26 травня 2023 року відбулося міжкафедральне засідання Навчально-наукового інституту економіки і управління, на якому розглядали дисертаційну роботу «Формування кластерів за участю підприємств молочної промисловості» старшої викладачки кафедри обліку і аудиту Світлани Ніколаєнко. Дослідження, виконане під науковим керівництвом  професора Леоніда Че...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар викладачки кафедри обліку і аудиту 31 травня 2023

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія)

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Діана Жупанова закінчила свій візит до університету-партнера – Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень). Візит відбувся в рамках українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Удоско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія) 04 грудня 2023

Методи контролю і секретний продукт

Добігає кінця черговий навчальний рік. Посеред напружених залікових днів, коли всі на стресі і важко переключитись на легкий позитив, приємною несподіванкою стала динамічна та творча інтерактивна гра, яку під час лабораторної роботи з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв» провела для третьокурсників-бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи контролю і секретний продукт 14 червня 2023