Н У Х Т

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 march 2019

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій.

У конференції взяли участь викладачі та студенти нашого університету, інших закладів вищої освіти України, представники бізнесу та науково-просвітницьких організацій.

Пленарне засідання конференції вітальним словом розпочав проректор НУХТ з наукової роботи, професор Олександр Шевченко.

Із доповіддю «Раціональне харчування» виступила головний науковий співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи НАНУ Наталія Рингач. У доповіді були висвітлені ризики для здоров’я, які провокує неякісне харчування, та зазначені способи поліпшення харчового статусу, що не потребують вагомих виливів сімейного бюджету. Продовжила пленарне засідання доповідь «Сучасні тренди в управлінні і організації ресторанного бізнесу», представлена виконавчим директором мережі ресторанів «Pesto Cafe» і «Mister Twister» Андрієм Магалецьким. Також у конференції взяла участь заступник начальника готельного господарства, координатор програми корпоративної соціальної відповідальності готелю «Radisson Blu» Мар’яна Маршаленко з доповіддю «Організація готельних послуг для людей з обмеженими можливостями як напрям корпоративної соціальної відповідальності підприємств».

Присутні на пленарному засіданні викладачі, співробітники, студенти та гості університету з великою зацікавленістю  вислухали представлені доповіді. Організаційний комітет у складі керівника секції, декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка, заступника керівника секції, завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцента Олександри Нєміріч та доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна висловив подяку діячам науки та бізнесу, які відвідали конференцію та познайомили аудиторію з останніми досягненнями підприємств і наукових установ у сфері ресторанного господарства.

Завітав на конференцію також спеціальний гість – всесвітньо відомий експерт із харчової біотехнології і нутріцевтики, засновник і академік Міжнародної академії харчової науки та технології (IUFoST), головний редактор наукових видань «Plant Foods for Human Nutrition» і «Food Science and Technology International», професор Октавіо Паредес-Лопез. Видатний вчений виступив із надихаючою промовою щодо ролі майбутніх поколінь у вирішенні проблем харчування світового рівня.

У другій половині дня в межах конференції працювала секція, в роботі якої взяли участь представники професорсько-викладацького складу, аспіранти та студенти університету. Представлені доповіді були присвячені проблемам розроблення технологій багатокомпонентних харчових продуктів, питанням стабілізації якості страв і напоїв, особливостям визначення термінів придатності ресторанної продукції. Крім того, на секції був представлений ряд стендових доповідей, присвячених актуальним проблемам ресторанного господарства і індустрії гостинності.

За підсумками роботи конференції всі учасники були нагороджені сертифікатами. Професорсько-викладацький склад факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу висловлює щиру подяку всім, хто брав активну участь у роботі конференції, та бажає їм успіхів у подальшій науковій діяльності!

Published on: 20-03-2019
Read also:
Лекцію у Інституті біології та медицини КНУ ім. Т. Шевченка прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології

На базі Навчально-наукового центру «Інститут біології та медицини» Київського національного університету ім. Т. Шевченка відбулась лекція «Біотехнологічна освіта: від навчання до працевлаштування», яку презентував доцент кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, кандидат технічних наук Юрій Пенчук. Були розглянуті ключові моменти здобуття біотех...

READ YOURSELF

Лекцію у Інституті біології та медицини КНУ ім. Т. Шевченка прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології 12 february 2019

Профком вітає з Днем працівників освіти!

У дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага вам,...

READ YOURSELF

Профком вітає з Днем працівників освіти! 01 october 2021

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

Зазвичай у середині осені в Україні відбувається досить знаменна подія – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo». Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, саніт...

READ YOURSELF

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 18 october 2022

Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали наймасштабнішу виставку харчових продуктів та напоїв – 24-ту WorldFood Ukraine і Wine&Spirits Ukraine, яка працювала 2-4 листопада у Міжнародному виставковому центрі. До уваги гостей заходу були експозиційні зони від 225 компаній із 25 країн світу. Цільова аудиторія виставки – виробники п...

READ YOURSELF

Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 05 november 2021